- 5 Şubat 2025
- 373
- 449
- 18
- 26
Ben erkekleri daha kolay buluyordum kız ismi bulmak daha zor geldiisim koymak çok zorrr özellikle erkek
Nasıll yaaBen erkekleri daha kolay buluyordum kız ismi bulmak daha zor geldi
Ben kız için seçenek bulamadım inanki ☺Nasıll yaakızda seçenek çok karar vermek zor olur erkekte şu olabilir dediğimiz isim bulamadık biz daha
Ben altay, çağatay, kubilay, salih, cihangir, berke, selim, ilker, halilBen kız için seçenek bulamadım inanki ☺. En sonunda kocam karar verdi doğuma kadar daha güzel bir şey bulmazsak eğer..
Neler düşünüyorsun alptunç, göktürk isimleri vs gibi çok güzel şeyler var
Ay Cihangir çok güzel olur yaa:)) bence kocanı ikna etBen altay, çağatay, kubilay, salih, cihangir, berke, selim, ilker, halilbunları beğeniyorum ama eşim hamza ismini çok istiyor. hamza bana çok kaba geliyoo
Ben de yazmamıştım rica etsem ekleyebilir misinizGünaydın kızlar
tabloda güncelleme yapmak isteyen varsa beni etiketleyebilir. mesajlarınıza denk geldikçe güncelliyorum ama cinsiyeti değişen olabilir, isim kesinleşen olabilir. etiketlerseniz düzeltirim
bu arada ağda, tüy dökücü, jilet sorunsalı konuşulmuş. ben eldivenciyim arkadaşlar :) ameliyat eldivenini takıyorum aynayı ve telefonun ışığını uygun pozisyonda konumlandırıyorum. başlıyorum. hem çok uzun gidiyor hemde tertemiz oluyor. acısı çok değil bence. ben alışmışta olabilirim gerçi. deneyin ama tavsiye ederim
Canım bizim de ismimiz kesinleşti.Günaydın kızlar
tabloda güncelleme yapmak isteyen varsa beni etiketleyebilir. mesajlarınıza denk geldikçe güncelliyorum ama cinsiyeti değişen olabilir, isim kesinleşen olabilir. etiketlerseniz düzeltirim
bu arada ağda, tüy dökücü, jilet sorunsalı konuşulmuş. ben eldivenciyim arkadaşlar :) ameliyat eldivenini takıyorum aynayı ve telefonun ışığını uygun pozisyonda konumlandırıyorum. başlıyorum. hem çok uzun gidiyor hemde tertemiz oluyor. acısı çok değil bence. ben alışmışta olabilirim gerçi. deneyin ama tavsiye ederim
ekledimÇok güzel ismiyle yaşasın
Biz de değiştirmezsek karar verdik. Olivia Rosa düşünüyoruz:) listeye yazabilirsin
özellikle iki kere kız ismi düşününce erkek ismi bulmak banada kolay geliyorduisim koymak çok zorrr özellikle erkek
ekledimBen de yazmamıştım rica etsem ekleyebilir misiniz
Yaş 31
1. Cocuk
Sat 29.11.2024
Tahmini dogum 06.09.2025
Cinsiyeti erkek
İsim Atilla Kemal
hamza biraz kaba evetBen altay, çağatay, kubilay, salih, cihangir, berke, selim, ilker, halilbunları beğeniyorum ama eşim hamza ismini çok istiyor. hamza bana çok kaba geliyoo
Canım bizide yaz Miraç olucak ismi Allah'ın izniylebanada kalsa afife jale filan koyabilirdim kızımın adını :) ama işte eşler çıkıntılık yapıyor.
çok seviyorum böyle anlamı olan isimleri
Ooo büyük sürpriz yaşadınız deseneKızlar selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim bugün Allah’a şükür herşey yolunda çıktı benden bana 17.haftaya kadar erkek dediler cinsiyet partisi bile yaptımkızmış. Sizede tavsiyem ayrıntılı ultrasona kadar bekleyin yanılma olabilirmiş
Aaaaa erkekten kızaKızlar selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim bugün Allah’a şükür herşey yolunda çıktı benden bana 17.haftaya kadar erkek dediler cinsiyet partisi bile yaptımkızmış. Sizede tavsiyem ayrıntılı ultrasona kadar bekleyin yanılma olabilirmiş
Benimde esim hamza koymak istiyor ben hicc istemedim agir ve dile kolay gelen bi isim degil bence.Kerem koyacagim adini inşallahBen altay, çağatay, kubilay, salih, cihangir, berke, selim, ilker, halilbunları beğeniyorum ama eşim hamza ismini çok istiyor. hamza bana çok kaba geliyoo
kerem de çok güzelmiş :) ben liste yapıyorum da işte karşı taraf hamzadan vazgeçemiyorBenimde esim hamza koymak istiyor ben hicc istemedim agir ve dile kolay gelen bi isim degil bence.Kerem koyacagim adini inşallah
Ayyy valla bu ara çok arttı bu sasirtmalar.Kızlar selam bugün ayrıntılı ultrasona girdim bugün Allah’a şükür herşey yolunda çıktı benden bana 17.haftaya kadar erkek dediler cinsiyet partisi bile yaptımkızmış. Sizede tavsiyem ayrıntılı ultrasona kadar bekleyin yanılma olabilirmiş
Aklimda ki ürün bu bide e bebekte görmüştüm marka ve modelini bilmiyorum oda güzeldiBende elelenin park yatağını almayı düşünüyorumElele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?