Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ya canım aynı ben de senin gibiyim. 9 gün kaldı doktor randevusuna ya sabır diyorum

Ya canım aynı ben de senin gibiyim. 9 gün kaldı doktor randevusuna ya sabır diyorum
Senin az kaldı yine ben 24 gitmeyi düşünüyorum 3 hafta sonra dedi eğer duramazsan 1 hafta sonra gel dedi ama zararlı istemiyoruz sık sık ultrason ondan bende bekliyorumbu arada gün içinde gözlerim kapanıyor şimdi uyku yok

Aynı durumu yaşıyoruz 3 kayıptan sonra tekrar pozitif gördüm umarım bu sefer tutunur

Merhabalar
Bende aranıza katılmak istedim benim sat 11 Aralık bat 9 Ocak ben 5 ocakta idrarda pozitif gördüm aynı gün beta 28.2 iki günde bir test verdim 88, 184,345 olarak yükseldi değerim ayın 20 sinde doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin

Merhaba hanımlar, sanırım bende eylül anneleri grubunda yer alacağım. 2023 Ekim inde öğrendiğim hamileliğim aralık ayinda kalp durması sebebi ile alındı.

Çarşamba (bat günü) bir ihtimal diye yaptığım kaset test hemen çift çizgi oldu ve göz yaşlarımı tutamadım çünkü 1 gecelik ilişkimiz söz konusu.
Ve cuma günü kan testi yaptırdım, sonuç 2472. Reglime göre 4 haftayı geciyor sanırım.
Pazartesi ilk dr kontrolüme gideceğim, duruma göre kan tahlili, ultrason bakar sanırım. İçim içime sığmıyor ama korkuyorum da, kimseye söyleyemiyorum… 13. Haftaya kadar da söylememeye çalışacağım.
Allah im gercekten annelik yapabilecek tüm anne adaylarının gönlüne göre versin
Sat 11 12 24
Bat 08 01 25
İliski 19 12 24
Ovulasyon başlangıç 20 12 24

Merhaba.Gözün aydın.Bizdede 1 ilişki oldu şok oldum inanmadım gebeyim diyeHepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi

Merhaba.Gözün aydın.Bizdede 1 ilişki oldu şok oldum inanmadım gebeyim diyeHepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Göğüste sizlanmalarim olunca eşim ‘hamile misin yoksa’ dedi!
Bende tek ilişkide %5 ihtimalmiş tutturabileceğine inanıyorsan supheleninilirsin diye dalga geçiyordum

Göğüste sizlanmalarim olunca eşim ‘hamile misin yoksa’ dedi!
Bende tek ilişkide %5 ihtimalmiş tutturabileceğine inanıyorsan supheleninilirsin diye dalga geçiyordum
Benim eşim hep bu sözü söyler umursamıyorum artıkbende hep adet belirtileriydi dedim gecikse kadın doğumcuya gidicem acaba neden böyleyim çünkü yaş korkutuyordu beni acaba kalamazmıyım yine diye

Benim eşim hep bu sözü söyler umursamıyorum artıkbende hep adet belirtileriydi dedim gecikse kadın doğumcuya gidicem acaba neden böyleyim çünkü yaş korkutuyordu beni acaba kalamazmıyım yine diye
Sizin de gözünüz aydın… Allah gönlünüze göre versin.Allah im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Beni de yaş korkutmuştur.
3 ay a kadar içimdeki korkuyu atabilir miyim bilmiyorum
Bir haftadır gece 4 gibi uyanıyorum gece, gündüz dua edip duruyorum

Amin Allahbende korkuyorum ve sanırım bu doğuma kadar böyle olucak

Merhaba öncelikle hayırlı olsun canım benmde son adetim 9 Aralık acaba kan verdin mi ne zaman verdin kaç çıktı ? Ben evde test yaptım da kan vermedim daha
Canım hemen o akşam gittim beta 623 çıktı sonraki gün doktoruma gittim 5 haftalık hamilesin dedi kesesini gördük

Kız sen yine gittin kan testi verdin gördün kesin biliyorsun ben daha evdeki testlerden biliyorum bir doktora gitsem kan sonucunu görsem rahatlayacağım bir de bana hamile değilsin derlermiş ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…