Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bu arada ismi belirleyenler olmus hepsini çok beğendim adlariya sağlıkla gelsinler kızlar bugün hıdrellez en büyük dileklerimden biri bütün hamileler guzel sağlıkla bebeklerini kucaklarina almaları
Benim de dileğim bu
Siz isme karar verdiniz mi? Ne düşünüyorsun kız için

kerem de çok güzelmiş :) ben liste yapıyorum da işte karşı taraf hamzadan vazgeçemiyor
İnşallah vazgeçerler canim benimde kayinbabam adini koydurtmak istedi tutturdu isim konusunda herkes karışınca cinlerim tepeme geliyor benim 7 yil sonra tüp bebekle geldi mucizem bana sormuyorlardi bile hic...ama ben kerem diye alıştırdım artik cok şükür.

kerem de çok güzelmiş :) ben liste yapıyorum da işte karşı taraf hamzadan vazgeçemiyor
Is eşinde bitiyor kuzu nüfusu çıkarmaya gittiğinde istediğin ismi kararlastir orda baska isim yazdırdı mi dönüşü olmuyor benim esim kendi istegi ismi sürekli soyledi ama gidip geçici nüfus örneğini alıp bana getirdiğinde çok istediğim sarp ismini gormustum dünyalar benim oldu

Kuzu ilk listeye yazdıran ve çok çabuk karar veren ben oldum galiba ne hevesliymisiz isim koymaya nasipse Eylül Ece koyucaz
:)) çok güzel isimler Eylül arkadaşımın kızının ismi çok güzel bıcır bıcır bir kız
Sağlıkla gelsin

Yaaa kıramamış seni ne güzel

:)) çok güzel isimler Eylül arkadaşımın kızının ismi çok güzel bıcır bıcır bir kız
Sağlıkla gelsin
Sağol kuzum sağlıkla almayi nasip etsin rabbim hepimize icin
Yaaa kıramamış seni ne güzel
Evet öyle jest yapti sağolsun görebileceğim tek güzel hareket bu olacak sanırım ama mutlu etti mi etti

Merhaba canım ben şimdi hastaneden geldim idrar yolu enfeksiyonun fazla dedi antibiyotik ve fitil verdi bunları bitir gel böyle devam ederse yatış verebilirim dedi çünkü gelebiliğimin başından beri var geçmiyor
Çok geçmiş olsun, bol bol su iç dinlen

Günaydın kızlar herkes isme karar vermiş erkek bebek ismi koymak daha kolaymış ya kızların ki çok zor bizde beren ela da karar verdik artık öyle seviyoruz kızımızı. Aslında oğlum kendi harflerinden melis ismini bulmuş (kendi adı selim) çok istiyor ama sevemedim o ismi nedense. Tmd2020 bizi de ekleyebilir misin listeye

Fiyatı neydi canım ona da bakayım dur hiç bakmadım ona
Ben de kraftın Kenya modeline bakmıştım
Kenya modeli kullanışlı olsa da içi inanılmaz dar, çok güvendiğim bi satıcı bize kenya alanlar 1.5-2 yıl sonra çocuk sığmadığı için yeni araba almaya geliyorlar demişti

Benim koymayacağımı bildikleri için hiç teklif etmediler bile ben baştan söyledim isime karar verecek olan eşimle beniz başka kimse değil ama tavsiye verebilirsiniz tabi diye

Benim eşim öyle bir şey yapmaz karakter olarak zıt biri değil aslında gidip kimliğine başka isim yazdırırsan söylemem o ismi diye tehdit edildi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…