Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Her gün bir avuç ceviz, fındık veya badem yemeye çalışıyorum bebeğin gelişimi için çok faydalıymış. Karışık yapabilirsin fındıkla badem'i

takviyem yok şu an sadece imom kullanıyorum o da yeterli değil sanırım. doktoruma gitmeme de daha çok var bugün yazayım madem çok teşekkür ederim
rica derim ne demek canım d vitamini ve demir de var onların markaları evde kalmış aile hekimine bittikçe yazdırıyorum

O doktorun beni hiç görmesin bence 5 kiloya laf eden 12 kiloya ne der düşünmek dahi istemedim
Valla bende düşünemiyorum diyete sokar herhalde benim yakın arkadaşım 40 kilo almıştı hamileliğinde sonrasında verirken çok zorlanmıştı dikkat ermek gerekiyor aslında çünkü bi saldın mı gidiyo önünü alamıyorsun

Aynen canım dikkat etmem gerekiyor bende zor veren biriyim

Ben ilk gebeliğimdede şimdide yaptırmadim ilk çocuğumu çok bekledik 1 tane olumsuz bir yorum görünce yaptırmamaya karar verdim doktorumda ısrar etmedi asla..
Benim çevremde de yaptirmayan çok ama ben doktora soracağım yinede.
Canım ben yaptırdım. Bu aşı seni doğum anında başına gelebilecek olumsuzluklara karşı koruması için. Doktorun daha detaylı bilgi aktarır mutlaka ona sor bence de
Bende doktoruma danışayım ona göre karar veririm. Çünkü çok güvendiğim biri o ne derse öyle yaparım

Merhaba arkadaşlar şimdi detaylı ultrasondan çıktık. Her şey yolunda gözüküyor dedi doktorumuz. Fetal Dna yaptırmamıza ve detaylı ultrasonda herhangi bir belirti çıkmamasına rağmen amniyosentez ister misin dedi gittiğim perinatalog. Ben de risk olmadığı için gerek görmedim. Zaten 2 gün sonra özeldeki prof. Randevuma da gideceğim başka bir göz de görsün diye. Çıkışta amniyosentez istemediğime dair çocuğum hasta da olsa doğurmak istiyorum diye bir metin yazdırdı, imzalatıp gönderdi. Süreç böyle mi işliyor sizlerin de böyle miydi? Tahminim doktor kendine garantiye almaya çalışıyor sonrasında dava vs olmasın diye ama merak ettim prosedür mü bu?

Ben böyle bir durum yaşamadım canım bilemiyorum

Merhaba.Her iki gebeliğimde aynı doktor baktı ilkte hiçbir zaman imza istemedi ama bu defa aynı sorular banada verildi fetal dedi istemiyoruz dedik amniyosentez önerdi ve arkasıycada dediki önermem düşük riski var zaten dedim her ikisini istemiyoruz imza aldı

evet bende de aynı durum oldu merak etme kuzum doktor gerek göremedi sağlığı yerinde dedi çıkarkende o metne aynen bunları yazıp imzalattı sonuçta az da olsa yanılma payları oluyor haklılar

Eylül Ece de çok güzel İsimleri ile yaşasınlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…