Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar ben koltuktan kalkerken karnımın içinde bir yırtılma gibi bir his yaşadım sanki bıçak bir yeri soydu gibi bir his değişikti:/ bu ne sizce?

Kızlar ben koltuktan kalkerken karnımın içinde bir yırtılma gibi bir his yaşadım sanki bıçak bir yeri soydu gibi bir his değişikti:/ bu ne sizce?
Canim çatlıyor olabilirsin benim de arada oluyor çünkü nemlendirmek lazım göbüşleri icte degildir o

Aaa ilk defa duyuyorum çatlayınca ses oluyormuş diye genelde sessiz oluyor sen nemlendir yinede
ya belki başka şeydir diğer çatlakları hissetmemiştim.. karnımın içinde bir kesik hissi oldu acaba organlarım mı hareket etti bilemiyorum ki

Normalde iki dozdu ama bugun saglik ocagina sordum 1e düşürmüşler artik

ya belki başka şeydir diğer çatlakları hissetmemiştim.. karnımın içinde bir kesik hissi oldu acaba organlarım mı hareket etti bilemiyorum ki
Hiçbir fikrim yok canım malesef her kesi vücudu farklı mesela kardeşim 3 çocuğa şimdi hamile daha 10 haftalık ama karnı çıkmış yuvarlak olmuş benim karnım daha 5 ayın başında çıkmaya başlamıştı

Ayy ciddenmi ama pipisini bile gösterdi doktor sizede kesin erkekmi demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…