Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben 7 aldim diye bi ton söz soyledi doktorum hakli ama napayim istahim acildi inşallah sorun olmaz kilo dogumdan sonra veririz
Valla devlete gidiyorum o da hiç kiloyu sormuyor takmıyor o kadar çok hastası var ki diğerlerini ozelde kontrole gidip dogum yapmıştım her gittiğimde kilo mu ölçülüyorlardi kızımda hamilelik şekerim sınırda çıkmıştı diyet yaptim suan takmamalari isime geliyor kendimi kandırıyorum ahahah seker yuklemesinden sonra doktor bana gülecek

Karnım öyle büyük değil benimde ancak önceki hamilelerimden çatlaklarım var krem de kullanırdım yine de oldu

Karnım öyle büyük değil benimde ancak önceki hamilelerimden çatlaklarım var krem de kullanırdım yine de oldu
He varsa ola bilir o zaman bu genetik bence canım ben hiç krem kullanmadım çok arada aklıma gelince sürdüm ama çatlak olmadı kardeşim annemdede yoktu belkide genetik

Benimkini günde 2 3 kere hareket ettiğini hissediyorum uslu mu olcak onun belirtisi mi acaba bi umuttu yasatan insani

günaydın kızlar dün işten sora kayın validem yeni eve taşındı onun evini yerleştirmeye gittik inanılmaz yorulmuşum

Günaydın benim de bugün alt dudağımın içi şişmiş pütür pütür sanırım yaralar çıkıyor. Ne yapmalıyım? Vitaminsiz mi kaldım acaba anlamadım niye oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…