Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Günaydın benim de bugün alt dudağımın içi şişmiş pütür pütür sanırım yaralar çıkıyor. Ne yapmalıyım? Vitaminsiz mi kaldım acaba anlamadım niye oldu bu
günaydınn , ya vitaminsiz kaldın yada bi şeyden mi korktun acaba? benim genelde bi şeyden korkunca sabahına öyle oluyor
kuru kahve sürmek, karadut iyi geliyor diye biliyorum
aft gibi mi

günaydınn , ya vitaminsiz kaldın yada bi şeyden mi korktun acaba? benim genelde bi şeyden korkunca sabahına öyle oluyor
aft gibi mi
korkmadım ama:/
kuru kahveyi deneyeceğim teşekkür ederim

aft gibi mi
zorlanmadan olur dinlenmen lazım
Tamam canım teşekkür ederim sen de dinlen çok yardıma koşma herkese

günaydınnn
kızlar biz başak isminden biraz soğur gibi olduk ama isimde bulamıyoruz. neden soğuduk okulda dalga geçerler mi acaba şak şak başak filan diye
çocuklar bu yaparlar benim büyük oğluma da deniz-penis şakası yapılıyor :/
Daha iyi seçenekler bulursunuz vaktimiz var

çocuklar bu yaparlar benim büyük oğluma da deniz-penis şakası yapılıyor :/
Daha iyi seçenekler bulursunuz vaktimiz var
aa deniz için hiç öyle aklıma gelmezdi. çok acımasızlar ya
evet araştırıyorz hiçte içimize sinmiyor bakalıma

Tamam canım teşekkür ederim sen de dinlen çok yardıma koşma herkese
valla ben ara ara evden fazlalıkları atan bir insanım ama kayınvalidem su şişeleri yok yağ şişeleri neler neler getirmiş taşınırken attık bazılarını da tekrar alıyor attığımız yerden

ay evet sen ne iş yapıyorsun ki
ayakta bile kalınca insan yoruluyor
ev yerleştirmişsin
canım hiç sorma kadıncağız yaşlı tek tek kendi yapacak kadın tutalım dedik inşaat temizliğini bile evdeki oğluyla kendi yaptı yaşlanınca bizde mi böyle olacaz

Ya ben de atıyorum fazlalığa katlanamıyorum sen yine de çok atlama işlere erkekler yapsın

bende hiç sevmiyorum fazla, atıl eşyayı
ama o yaş aralığındaki insanlar lazım olur diye saklamayı seviyorlar
çok kıymetli oluyor
Ablam Ayçıl Tomris koydu diğer arkadaşım mira koydu Belki fikir olur
mira olabilri
sağol canım aklımızda bulunsun

başak konusunda evet dalga geçerler bizde isim düşürken hep okulu baz aldık aysima ismi hoşuma gidiyordu aylin dedik

bende hiç sevmiyorum fazla, atıl eşyayı
ama o yaş aralığındaki insanlar lazım olur diye saklamayı seviyorlar
çok kıymetli oluyor

mira olabilri
sağol canım aklımızda bulunsun
kız valla bir terlik var ev terliği tabanın araları çıkmış topuğa batıyor anne şunu atalım dedim kucakladı banyoya bırakırım dedi

kız valla bir terlik var ev terliği tabanın araları çıkmış topuğa batıyor anne şunu atalım dedim kucakladı banyoya bırakırım dedi
kapının önünde giyerim ben onu atma atma
anneler yaaaa
ben taşınırken daha küçük bi eve geçiyorum , e bide yeni eve geçiyorum diye çoğu ufak tefek eşyamı atıyordum. kayınvalidem gelip atacaklarımı toplamıştı orada kullanırım, burada kullanırım, bunu da atıyor musn diye diye çöpe çaktırmadan hepsini alıp gitmişti
öyle alışmışlar yokluk enerjisinden hep
canları sağolsun öyle alışmışlar

öyle canımm öyle benim babamda öyle malesef bende evi boyatırken neler attım neler eşim ben görseydim ah ah diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…