Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Arkadaşlar merhaba 19 haftalığım, 4 gündür süren bir sırt ağrım vardı ancak dayanılmaz bir ağrıydı ve hiçbir şekilde geçmedi. Detaylı bir araştırma sonucu nedeni bulundu, rahmim sağa doğru kaymiş ve bebeğin sağ böbreğime baskısı dolayısıyla böbreğimde genişleme meydana gelmiş. Şimdilik takipte doktorum ancak haftaya kadar geçmezse uyuşturmadan böbreğime stent takılacakmış. Daha önce duyan var mı bu durumu çok korkuyorum

geçmiş olsun kuzum hiç duymadım tekrardan sola kayması için yapılacak egzersiz yokmuymuş yada başka doktora da danışsan iyi olur tek doktorun dediği ile ben olsam hareket etmem

Canım çok geçmiş olsun hiç duymadım
Başka doktora da git bence fikir al
Belki egzersiz yürüyüş vs ile tekrar yerine döner doktorlara danış sor her ihtimali

günaydınnn
kızlar biz başak isminden biraz soğur gibi olduk ama isimde bulamıyoruz. neden soğuduk okulda dalga geçerler mi acaba şak şak başak filan diye
Walla çocuklardan korkulur hem çok merhametliler hem de bir o kadar acımasız... Daha zamanınız var elbet Güzel bir isim bulunur prensese

Kızlar bu arada dün biz park yatagimizi aldık sizlere de belki fikir olur Cıvıl de baya indirimdeydi.Kanz Dreamer plus açik gri renk hem kıza hem erkek bebeğe uyumlu fotoda rengi çok belli değil ama canlı görünce çok canlı...Fiyatı da 3.499 TL içine de Kraft yatağini aldık o da indirimdeyken bize 699 TL ye geldi.

Geçmiş olsun canım.Gebelikte oluyormuş böyle durumlar bir doktorla kalma takip etsinler böbreğine zarar vermesinler

Geçmiş olsun , bende hiç duymadım ama arkadaşlar yazmışlar. egzersizle düzelmez mi acaba
bide evet başka doktordan da görüş alın

3.500 den 700 TL ye mi düştü
çok avantajlı olmuş .güle güle kullanın :)

"daha var yaaaa" klasik cümleler :)
bende kızın dolabında yer açalık, oyuncak dolabı alalım diyorum. daha var ya yaparız diyor
Aynı ya hep böyle diyorlarBende oğluşumun küçüklerini yıkadım ütüsünü yaptım kaldı yenileri almak

İyi günlerde kullanın canım hayırlı olsun
Ben hala bebeğime hiçbir şey alamadım kocam daha çok var diyor yine son 1 ayda her şeyi toplu ve en pahalı hali ile alır
Ay aynı şekilde millet yarıladı herşeyi bizde bi zıbın bi çorap herşeyi toptan alırız diyor detaylıdan sonra ben az az başlarım artık

Ay aynı şekilde millet yarıladı herşeyi bizde bi zıbın bi çorap herşeyi toptan alırız diyor detaylıdan sonra ben az az başlarım artık
ben de çok beğendiğim bi şey olursa sormam alırım da denk gelmedi.
Temmuz ağustos gibi alırız
Şimdilik daha çok kendime rahat kıyafetler alıyorum güzel görünebilmek için

Yok canım oyun parkı 6binden 3.499 TL ye düşmüş içindeki yatakta 1300 TL den 699 a düşmüş...E bebeğe Göre cıvıl daha uygun geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…