Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İyi günlerde kullanın canım hayırlı olsun
Ben hala bebeğime hiçbir şey alamadım kocam daha çok var diyor yine son 1 ayda her şeyi toplu ve en pahalı hali ile alır
Dün oğluşuma 5 li takım sipariş ettim nasıl mutluyum eşime kalırsa 1 ay kala alırız diyor
Biz nasıl hevesleniyoruz onlar daha var şimdi alınca noluyor indirime yine girer diye diye heveslerimizi kursağımızda birakiyorlar oğluma yazlık kiyafet aldm diyor neden O kadar abarttın 3takim al gec erkek çocuğu bu fazla kıyafete gelmez kızına peki diyorum ona al elbiseler onda sknti yok diyor bir de ayrımcılık var bizde arkadaşlar

Bende birincide erkek ikincide erkek geliyor Allah'ın izniyle ondan ayrımcılık şimdilik yokama var ya şimdiden diyorum asla öyle bir şey yapma..Erkek çocuğu için gerçekten öyle zar zor iyi takımlar buluyorum seçim çok az

Alya arya miray asli lara öykü beste ayca melis İrem ırmak pelin selin Simay umay vera Serra gökçe damla eda ela esin aklıma gelen suan bunlar daha da çıkarırım isim istersen Tmd2020

Bu konuda çok haklısın kuzu maalesef erkekler için çok az seçenek var ve cogunu beğenmedin mi iyice sknti oluyor ilk oglum olacağını öğrendiğimde lcw gitmiştik hastane cikisi icin abartmıyorum 2 takim vardi kızlar için 6 tane fln dedim niye yani iki araba baskısı yap hayvan fln koyun takım olarak seçeneğimiz olsun valla beğendiğim bisi oldu mu alıyorum oğluma smdi sonra diyince kalmıyor kıza bulunuyor oglan anası damarım tuttu

Ben genelde sipariş ediyorum çünkü istediğimi bulamıyorum en son kaynım LCW bir kaç giyim almıştı oğluma ölçüler yalnış olduğu için değişim için gittim ama çok zor bir kaç giyim aldım mecbur kaldım yoksa almıyorum ordan.

merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Aynı ya hep böyle diyorlarBende oğluşumun küçüklerini yıkadım ütüsünü yaptım kaldı yenileri almak
geçen hafta hevesledim. misafir geldi çıkaramadım kızımın küçüklüklerini
bu haftasonuda anneler günü
yine haftaya kalır benim o iş
Yok canım oyun parkı 6binden 3.499 TL ye düşmüş içindeki yatakta 1300 TL den 699 a düşmüş...E bebeğe Göre cıvıl daha uygun geldi bana.
e yine iyi düşmüş
güle güle kullanın
Alya arya miray asli lara öykü beste ayca melis İrem ırmak pelin selin Simay umay vera Serra gökçe damla eda ela esin aklıma gelen suan bunlar daha da çıkarırım isim istersen Tmd2020
sabah beren ve doğa geldi aklımıza :)
melis zaten ablasının adı :)
senin yazdıklarının bi kaçını bizde düşündük ama hep ya akraba oluyor ya bi şey vazgeçiyoruz :)

kızlar yemeklerden sonra ben şişmeye başladım. normal mi ?

sabah beren ve doğa geldi aklımıza :)
melis zaten ablasının adı :)
senin yazdıklarının bi kaçını bizde düşündük ama hep ya akraba oluyor ya bi şey vazgeçiyoruz :)
kız bizde de yakın çevremizde doğa ve duru olmasa düşünmüştük isimler karakteri de belirliyor asya diğer kızımın adı arada duru diyesim geliyor sakin bir yapısı var

kız bizde de yakın çevremizde doğa ve duru olmasa düşünmüştük isimler karakteri de belirliyor asya diğer kızımın adı arada duru diyesim geliyor sakin bir yapısı var
ben çok inanıyorum isim-karakter etkisine yaaa
o yzden zorlanıyorum

ben çok inanıyorum isim-karakter etkisine yaaa
o yzden zorlanıyorum
vakit çok nasılsa canım ya birinden birisi illaki içine siner bizde aylinde hemen karar verdik ama aylin ismi bana çok hoş geliyor birde düşündükçe her isim sıradan gelmeye başladı kurtulduk o dertten

Kızlar detaylida bebeğinizi babasına ya da kendisine benzeyen oldu mu ? doktorla şok yaşadık dün aynı babası bu çocuk. sizin de böyle bir durumunuz oldu mu

Kızlar detaylida bebeğinizi babasına ya da kendisine benzeyen oldu mu ? doktorla şok yaşadık dün aynı babası bu çocuk. sizin de böyle bir durumunuz oldu mu
Kızımın yüz kemikleri burnu aynı ben
Geçen yıl oğlumun göbeği babası gibiydi doktor sana benziyor demişti eşime hala öyle göbekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…