İyi günlerde kullanın canım hayırlı olsun
Ben hala bebeğime hiçbir şey alamadım kocam daha çok var diyor yine son 1 ayda her şeyi toplu ve en pahalı hali ile alır
Biz nasıl hevesleniyoruz onlar daha var şimdi alınca noluyor indirime yine girer diye diye heveslerimizi kursağımızda birakiyorlarDün oğluşuma 5 li takım sipariş ettim nasıl mutluyumeşime kalırsa 1 ay kala alırız diyor
Bende birincide erkek ikincide erkek geliyor Allah'ın izniyle ondan ayrımcılık şimdilik yokBiz nasıl hevesleniyoruz onlar daha var şimdi alınca noluyor indirime yine girer diye diye heveslerimizi kursağımızda birakiyorlaroğluma yazlık kiyafet aldm diyor neden O kadar abarttın 3takim al gec erkek çocuğu bu fazla kıyafete gelmez kızına peki diyorum ona al elbiseler onda sknti yok diyor bir de ayrımcılık var bizde arkadaşlar
Bu konuda çok haklısın kuzu maalesef erkekler için çok az seçenek var ve cogunu beğenmedin mi iyice sknti oluyor ilk oglum olacağını öğrendiğimde lcw gitmiştik hastane cikisi icin abartmıyorum 2 takim vardi kızlar için 6 tane fln dedim niye yani iki araba baskısı yap hayvan fln koyun takım olarak seçeneğimiz olsun valla beğendiğim bisi oldu mu alıyorum oğluma smdi sonra diyince kalmıyor kıza bulunuyorBende birincide erkek ikincide erkek geliyor Allah'ın izniyle ondan ayrımcılık şimdilik yokama var ya şimdiden diyorum asla öyle bir şey yapma..Erkek çocuğu için gerçekten öyle zar zor iyi takımlar buluyorum seçim çok az
Teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah sağlıklaGünaydın.Gözün aydın o zaman
Bu konuda çok haklısın kuzu maalesef erkekler için çok az seçenek var ve cogunu beğenmedin mi iyice sknti oluyor ilk oglum olacağını öğrendiğimde lcw gitmiştik hastane cikisi icin abartmıyorum 2 takim vardi kızlar için 6 tane fln dedim niye yani iki araba baskısı yap hayvan fln koyun takım olarak seçeneğimiz olsun valla beğendiğim bisi oldu mu alıyorum oğluma smdi sonra diyince kalmıyor kıza bulunuyoroglan anası damarım tuttu
geçen hafta hevesledim. misafir geldi çıkaramadım kızımın küçüklükleriniAynı ya hep böyle diyorlarBende oğluşumun küçüklerini yıkadım ütüsünü yaptım kaldı yenileri almak
e yine iyi düşmüşYok canım oyun parkı 6binden 3.499 TL ye düşmüş içindeki yatakta 1300 TL den 699 a düşmüş...E bebeğe Göre cıvıl daha uygun geldi bana.
sabah beren ve doğa geldi aklımıza :)Alya arya miray asli lara öykü beste ayca melis İrem ırmak pelin selin Simay umay vera Serra gökçe damla eda ela esin aklıma gelen suan bunlar daha da çıkarırım isim istersenTmd2020
esasen git gide büyüoruz ben bir hafta içinde bunu belirgin hissettimkızlar yemeklerden sonra ben şişmeye başladım. normal mi ?
Merhaba bende hiç yok ama inşallah başarılı bi şekilde sonuçlanır süreciniz Rabbim kolaylık versinmerhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?
kız bizde de yakın çevremizde doğa ve duru olmasa düşünmüştük isimler karakteri de belirliyor asya diğer kızımın adı arada duru diyesim geliyor sakin bir yapısı varsabah beren ve doğa geldi aklımıza :)
melis zaten ablasının adı :)
senin yazdıklarının bi kaçını bizde düşündük ama hep ya akraba oluyor ya bi şey vazgeçiyoruz :)
görünürde kilo almamışım ama son 1-2 gündür yemekten sonra sertleşiyor, şişiyor gibiesasen git gide büyüoruz ben bir hafta içinde bunu belirgin hissettim
ben çok inanıyorum isim-karakter etkisine yaaakız bizde de yakın çevremizde doğa ve duru olmasa düşünmüştük isimler karakteri de belirliyor asya diğer kızımın adı arada duru diyesim geliyor sakin bir yapısı var
vakit çok nasılsa canım ya birinden birisi illaki içine siner bizde aylinde hemen karar verdik ama aylin ismi bana çok hoş geliyor birde düşündükçe her isim sıradan gelmeye başladı kurtulduk o derttenben çok inanıyorum isim-karakter etkisine yaaa
o yzden zorlanıyorum
Midemiz daralıyor heralde rahim büyüdükçe ben de yemekten sonra şişiyorımgörünürde kilo almamışım ama son 1-2 gündür yemekten sonra sertleşiyor, şişiyor gibi
ki çok yemiyorum
içten büyüyüoruz galiba
Kızımın yüz kemikleri burnu aynı benKızlar detaylida bebeğinizi babasına ya da kendisine benzeyen oldu mu ? doktorla şok yaşadık dün aynı babası bu çocuk. sizin de böyle bir durumunuz oldu mu
Ay şaka gibiKızımın yüz kemikleri burnu aynı ben
Geçen yıl oğlumun göbeği babası gibiydi doktor sana benziyor demişti eşimehala öyle göbekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?