Ben genelde sipariş ediyorum çünkü istediğimi bulamıyorum en son kaynım LCW bir kaç giyim almıştı oğluma ölçüler yalnış olduğu için değişim için gittim ama çok zor bir kaç giyim aldım mecbur kaldım yoksa almıyorum ordan.
geçen hafta hevesledim. misafir geldi çıkaramadım kızımın küçüklüklerini
bu haftasonuda anneler günü
yine haftaya kalır benim o iş
e yine iyi düşmüş
güle güle kullanın
sabah beren ve doğa geldi aklımıza :)
melis zaten ablasının adı :)
senin yazdıklarının bi kaçını bizde düşündük ama hep ya akraba oluyor ya bi şey vazgeçiyoruz :)
Kızlar detaylida bebeğinizi babasına ya da kendisine benzeyen oldu mu ? doktorla şok yaşadık dün aynı babası bu çocuk. sizin de böyle bir durumunuz oldu mu
günaydınnn
kızlar biz başak isminden biraz soğur gibi olduk ama isimde bulamıyoruz. neden soğuduk okulda dalga geçerler mi acaba şak şak başak filan diye
günaydınnn
kızlar biz başak isminden biraz soğur gibi olduk ama isimde bulamıyoruz. neden soğuduk okulda dalga geçerler mi acaba şak şak başak filan diye
Kızlar detaylida bebeğinizi babasına ya da kendisine benzeyen oldu mu ? doktorla şok yaşadık dün aynı babası bu çocuk. sizin de böyle bir durumunuz oldu mu
Merhaba nasılsın bende çok doktora gidemedim en son 10. Hafta devlete gittim 12. Haftadayım bir kaç gün içinde nıpt için kan vericem siz verdiniz mi hangi laboratuvar ya da firma acaba Genoks Ankara iyi midir ?