Yaaa gözün aydın
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin kardeşimMerhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Etrafında görmediğinden olabilir benimki abisiyle oynuyor hep ondan açılmış olabilirYaaa gözün aydındarısı benim oğluma bu ay 15 ayı olucak niye korkuyor anlamıyorum
Benimki çoktan emekliyor tutarak yürüyor ama devamı gelmiyor bizde biranda olmadı yaEtrafında görmediğinden olabilir benimki abisiyle oynuyor hep ondan açılmış olabilir
Seninki de yürür yakında çok uzun sürmezdün emekliyordu bugün kalktı yürümeye başladı bir anda oluyor demekki
Olsun nasılsa yürüyecek bir gün sağlıklılar ya hepsini yapıyorlar zamanlaBenimki çoktan emekliyor tutarak yürüyor ama devamı gelmiyor bizde biranda olmadı ya
2 hafta sonra özeldeki detaylıya da gidelim bakalım ne dıcek geçer inşallah o zamana kadarAnladım canım zaten perinatoloji baktıysa detaylı bakmış belkide için rahat etmiyorsa fetal yaptır ama amniyosinteze gerek yok
Öyle tabi yeterki sağlıklı olsun hep diyorum sabırla bekliyorumOlsun nasılsa yürüyecek bir gün sağlıklılar ya hepsini yapıyorlar zamanla
İn şa Allah canım zamanla geçer2 hafta sonra özeldeki detaylıya da gidelim bakalım ne dıcek geçer inşallah o zamana kadar
Ben bugün yaptırdım canım ilk 5 dk sizladi sonrasında bir şey yok çok şükürkızlarr günaydınnn bugün tetanoz aşısı olacağım, yaptıran var mı ağır geliyor muuu
Başınız sağolsun çok üzüldüm..Benim de ilk 2 gebeliğim kalp atışı durmuştu.Rabbim sabırlik versinMerhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Ebe mutlaka aramasi lazim sistemden numarani biliyorlar zaten brni de oyle aradilar kan ve idrar testi icinBen gitmedim onlar da aramadı28 de var diye biliyorum karma aşı ama kim yapıyo
Evet canim bizde de bana benziyor simdilik inşallah böyle kalir cok hosuma gittiKızlar detaylida bebeğinizi babasına ya da kendisine benzeyen oldu mu ? doktorla şok yaşadık dün aynı babası bu çocuk. sizin de böyle bir durumunuz oldu mu
Benim de dün detaylı ultrasonum vardı. Aynı şekilde iki tane kist görüldü bebeğimde. Haftaya tekrardan perinatologa gideceğim. İlk oğlumda da görülmüştü ilerleyen haftalarda kaybolmuştu. Şu an üç yaşında sağlıklı oğlum çok şükür. İçiniz rahat olsun zamanla geçecektir her ikimizin deKızlar bugün rapor çıkarmak için doktora gitmiştim bebeğimin kafasında kist varmış doktor perinatolojiye yönlendirdi o doktor da baya baktı akciğerleri safra kesesi normal dedi koroid pleksus kistiymiş büyük ihtimalle kaybolur dedi ama isterseniz amniyosentez yapalım dedi ya da fetal DNA 2 hafta sonra da detaylı ultrasonum var napıcam bilemedim çok üzgünüm
Çok teşekkür ederimBenim de dün detaylı ultrasonum vardı. Aynı şekilde iki tane kist görüldü bebeğimde. Haftaya tekrardan perinatologa gideceğim. İlk oğlumda da görülmüştü ilerleyen haftalarda kaybolmuştu. Şu an üç yaşında sağlıklı oğlum çok şükür. İçiniz rahat olsun zamanla geçecektir her ikimizin de
Ben olsam yaptırırdım doktora güveniyorsan ? Başka doktora da görün yine aynı diyorsa yaptır bence. İnşallah yoktur yaKızlar günaydın nasılsınız?
Ben dün detaylı ultrason a girdim daha önce nipt testi 4 lü tarama vs yaptırmıştım. Risk çıkmadı ense kalınlığım 0.49 cm yani normal , bebeğimin boyu 21+2 de 30 cm. Ama doktor atnalı böbrek görünümü gördü. Bu fonksiyonel bir etki göstermez dedi sadece turner sendromuyla gelir dedi başka destekleyici bulgun yok ama için rahat etsin dersen amniyosentez baktır dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Genetik testlerim temiz ensesi boyu vb her şeyi normalken atnalı var dediği için her şey altüst oldu sanki. Kız bebeklerde turner görünüyormuş vs vs. Bu konuda fetale güvenerek ilerlemeli miyim? Tanı testi değil fetal ama %99 gibi bir doğruluk payı var çok kötüyüm yaşayan oldu mu?
Ya doktorlar asla net konusmuyor kendi doktorum turner olsa bulguları çok olurdu kanaatimce iyi ama sizin kararınız diyorBen olsam yaptırırdım doktora güveniyorsan ? Başka doktora da görün yine aynı diyorsa yaptır bence. İnşallah yoktur ya
O zaman sen başka doktora daha git. Gitme imkanın var mı özel ya da randevu bulursan devleteYa doktorlar asla net konusmuyor kendi doktorum turner olsa bulguları çok olurdu kanaatimce iyi ama sizin kararınız diyor
Aynem ek bir görüş alacağım kesin. Çünkü eğer nipt yaptırmasam doktor nipt yönlendirecek, risk çıkmayınca tamam diyecekti. Ben başta nipt yaptırdığım için kafam karıştı benceO zaman sen başka doktora daha git. Gitme imkanın var mı özel ya da randevu bulursan devlete
Fetal dna testinde Turner sendromu varsa çıkıyor mu? Fetal dna temizse doktor neyden şüphelendi ki garipAynem ek bir görüş alacağım kesin. Çünkü eğer nipt yaptırmasam doktor nipt yönlendirecek, risk çıkmayınca tamam diyecekti. Ben başta nipt yaptırdığım için kafam karıştı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?