Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin kardeşim

Yaaa gözün aydındarısı benim oğluma bu ay 15 ayı olucak niye korkuyor anlamıyorum
Etrafında görmediğinden olabilir benimki abisiyle oynuyor hep ondan açılmış olabilir
Seninki de yürür yakında çok uzun sürmez dün emekliyordu bugün kalktı yürümeye başladı bir anda oluyor demekki

Benimki çoktan emekliyor tutarak yürüyor ama devamı gelmiyor bizde biranda olmadı ya

Başınız sağolsun çok üzüldüm..Benim de ilk 2 gebeliğim kalp atışı durmuştu.Rabbim sabırlik versin

Benim de dün detaylı ultrasonum vardı. Aynı şekilde iki tane kist görüldü bebeğimde. Haftaya tekrardan perinatologa gideceğim. İlk oğlumda da görülmüştü ilerleyen haftalarda kaybolmuştu. Şu an üç yaşında sağlıklı oğlum çok şükür. İçiniz rahat olsun zamanla geçecektir her ikimizin de

Çok teşekkür ederim evet baya sık görülen bişeymiş ilk anda çok korktuk inşallah dediğiniz gibi kaybolur sizinki de
Ben de 2 hafta sonra detaylıya gidicem

Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben dün detaylı ultrason a girdim daha önce nipt testi 4 lü tarama vs yaptırmıştım. Risk çıkmadı ense kalınlığım 0.49 cm yani normal , bebeğimin boyu 21+2 de 30 cm. Ama doktor atnalı böbrek görünümü gördü. Bu fonksiyonel bir etki göstermez dedi sadece turner sendromuyla gelir dedi başka destekleyici bulgun yok ama için rahat etsin dersen amniyosentez baktır dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Genetik testlerim temiz ensesi boyu vb her şeyi normalken atnalı var dediği için her şey altüst oldu sanki. Kız bebeklerde turner görünüyormuş vs vs. Bu konuda fetale güvenerek ilerlemeli miyim? Tanı testi değil fetal ama %99 gibi bir doğruluk payı var çok kötüyüm yaşayan oldu mu?

Ben olsam yaptırırdım doktora güveniyorsan ? Başka doktora da görün yine aynı diyorsa yaptır bence. İnşallah yoktur ya

Ben olsam yaptırırdım doktora güveniyorsan ? Başka doktora da görün yine aynı diyorsa yaptır bence. İnşallah yoktur ya
Ya doktorlar asla net konusmuyor kendi doktorum turner olsa bulguları çok olurdu kanaatimce iyi ama sizin kararınız diyor

O zaman sen başka doktora daha git. Gitme imkanın var mı özel ya da randevu bulursan devlete
Aynem ek bir görüş alacağım kesin. Çünkü eğer nipt yaptırmasam doktor nipt yönlendirecek, risk çıkmayınca tamam diyecekti. Ben başta nipt yaptırdığım için kafam karıştı bence

Aynem ek bir görüş alacağım kesin. Çünkü eğer nipt yaptırmasam doktor nipt yönlendirecek, risk çıkmayınca tamam diyecekti. Ben başta nipt yaptırdığım için kafam karıştı bence
Fetal dna testinde Turner sendromu varsa çıkıyor mu? Fetal dna temizse doktor neyden şüphelendi ki garip ay umarım boşuna stres yapıyorsundur. Sen sonuçlarınla beraber başka doktora gidip görün işin rahatlasın bana sa haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…