Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Günaydın canım bence nipt testi yaptırdıysanız gerek yok gibi
Çoğunlukla rastlantısal olarak saptanır ve bebek doğduktan sonra böbrekler normal şekilde çalışabilir.

Gebelikte at nalı böbreğin önemi:

Genellikle tek başına izoleyse (başka bir anomali yoksa), ciddi sorun oluşturmaz.

Kızlar bunlar gebelikte kullanılırmı siz hangi marka kullanıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_4193.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 22
Ya umarım böyledir böbrekleri de böyle olmasın yani sağlıklı olsun isterim nipt ben de aslında yeterli görüyorum yaşadığım yerde de amniyosentez bakılmıyormuş. Bu tespiti de İzmirdeki perinatolog yaptı. Ama hep şey konuştı doğduğunda baktır eğer çıkmazsa beni ara 9 eylül radyolojide bebeğe baktıralım falan. Turner görse böyle konuşmazdı gibi geldi

QUOTE="Papatya annesi, post: 79541062, member: 900338"]
Selam kizlar 20. Haftada bebeklerin kiloları nasıldı bn ikizlere gebeyim biraz düşük geldi bna
[/QUOTE]
Ben 20+3deyken dün 316 gram çıktı doktor da biraz düşük beslenmene dikkat et dedi

Evet bir de başka belirtileri de oluyomuş kalbinde vs. Bence içinizi ferah tutun biliyorum zor ama bize de kist var dediler

Aynen canım düşük risk çıkmış. Ay anlamadım kimse ileride sorun yaşamamak adına net konuşmuyor. Canım sıkıldı yani. Kesinlikle başka doktora soracağım kendi doktoruma da gideceğim tekrar. Umarım boşunadır böbreklerini de yanlış görmüştür

Umarım ya
Resmen yarısına geldik hamileliğin bu zamandan sonra kimse aldırmak istemez çok travma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…