- 12 Haziran 2024
- 1.167
- 946
- 43
Babasının burnu aynıhenüz detaylı yaptırmadık. bizimki ultrason fotoğraflarında aynı ablasıburnu özellikle
Gunaydinnnkızlarr günaydınnn bugün tetanoz aşısı olacağım, yaptıran var mı ağır geliyor muuu
yaa bizde de aynısı olduBabasının burnu aynıçok keyifli olduk kaç gündür bir fotografla kendi gelse bir de sağlıkla mutluluk kat kat artacak inşallah
inşallah benimki de ağrısız geçerGunaydinnnyaptırdım çok dikkat ettim kolumu sarsmadim hava esiyordu biraz yürüdüm soğuk vursun diye. Hemşire dedi ki acı yaparsa buz koyun demişti, size de öyle derler büyük ihtimalle o kolun üzerine de yatmadım çok şükür iyiydi.
Bende bulamadım Salı özele aldım 3800 tl yaptıranlar kaça yaptırdı acabaMecbur bende öyle yapcam galiba
Kaç haftalıkken gittin okadar net gördün ay usg resimleri o kadar kötüki daha yüzünü göremedik en son 14+5 de özele gittim o resim verdi onda bile belli değil 20 de devlete gittim resim vermeyi geç ekranı bile göstermedihenüz detaylı yaptırmadık. bizimki ultrason fotoğraflarında aynı ablasıburnu özellikle
ben özelde yaptırdım 6 bin tl verdimBende bulamadım Salı özele aldım 3800 tl yaptıranlar kaça yaptırdı acaba
Kaç haftalıkken gittin okadar net gördün ay usg resimleri o kadar kötüki daha yüzünü göremedik en son 14+5 de özele gittim o resim verdi onda bile belli değil 20 de devlete gittim resim vermeyi geç ekranı bile göstermedi
başınız sağolsun allahım sabırlar versinMerhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Başınız sağolsun , Allah sabır versin çok üzüldüm.Merhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah size ve eşinize sabır versin.Merhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Başınız sağolsun canımMerhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Başınız sağ olsun Allah sabır versinMerhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Başınız sağolsun okurken ağladım. ben de geçen yıl 8. Haftada kaybetmiştim bebeğimi sizinki çok daha zor olmuştur Rabbim sabır versin cennette kavuştursun inşallahMerhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Başın sağolsun Allah sabır versinMerhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Genelde kayb oluyor diyorlar detaylıdamı fark etti doktorun?Kızlar bugün rapor çıkarmak için doktora gitmiştim bebeğimin kafasında kist varmış doktor perinatolojiye yönlendirdi o doktor da baya baktı akciğerleri safra kesesi normal dedi koroid pleksus kistiymiş büyük ihtimalle kaybolur dedi ama isterseniz amniyosentez yapalım dedi ya da fetal DNA 2 hafta sonra da detaylı ultrasonum var napıcam bilemedim çok üzgünüm
Detaylı değildi canım iğne için rapor çıkarmaya gitmiştim o perinatolojiye yönlendirdi baya detaylı baktı ama çok korktum tabiGenelde kayb oluyor diyorlar detaylıdamı fark etti doktorun?
Anladım canım zaten perinatoloji baktıysa detaylı bakmış belkide için rahat etmiyorsa fetal yaptır ama amniyosinteze gerek yokDetaylı değildi canım iğne için rapor çıkarmaya gitmiştim o perinatolojiye yönlendirdi baya detaylı baktı ama çok korktum tabidetaylı 2 hafta sonra
Basınız sağolsun, Rabbim yardımcınız olsun, çok üzgünüm.Merhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
Merhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?