Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
kızlarr günaydınnn bugün tetanoz aşısı olacağım, yaptıran var mı ağır geliyor muuu
Gunaydinnn yaptırdım çok dikkat ettim kolumu sarsmadim hava esiyordu biraz yürüdüm soğuk vursun diye. Hemşire dedi ki acı yaparsa buz koyun demişti, size de öyle derler büyük ihtimalle o kolun üzerine de yatmadım çok şükür iyiydi.

Babasının burnu aynı çok keyifli olduk kaç gündür bir fotografla kendi gelse bir de sağlıkla mutluluk kat kat artacak inşallah
yaa bizde de aynısı oldu hayatımız değişti sanki o fotoğrafı görünce. allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnn
inşallah benimki de ağrısız geçer

Mecbur bende öyle yapcam galiba
Bende bulamadım Salı özele aldım 3800 tl yaptıranlar kaça yaptırdı acaba
henüz detaylı yaptırmadık. bizimki ultrason fotoğraflarında aynı ablası burnu özellikle
Kaç haftalıkken gittin okadar net gördün ay usg resimleri o kadar kötüki daha yüzünü göremedik en son 14+5 de özele gittim o resim verdi onda bile belli değil 20 de devlete gittim resim vermeyi geç ekranı bile göstermedi

Merhaba hepinize kızlar.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. ben 5 mayıs pazartesi günü 19+2 haftalık bebeğimi kaybettim.. rutin kontrole gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini gördü doktor, direk kolumdan tutup perinatojiye götürdüler detyalı ultrasondan baktı bebeğin hiç suyunun kalmadığını, kalp atışlarınında oldukça zayıfladığını neredeyse durmaya yakın olduğunu söyledi. Hemen hastaneye yatırıldılar kontrol altına aldılar, aynı gün akşam bebeğin kalbi durdu.. suuni sancılarla 6 mayıs salı bebeği normal doğumla doğurdum ertesi günde bebeği mezarlığa defnettik.. çok çok ama zor durumdu, yer yüzünde böyle bir acı daha yoktur herhalde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Tmd2020

ben özelde yaptırdım 6 bin tl verdim

başınız sağolsun allahım sabırlar versin çok ama çok zor bir durum yaşamışsınız ne diyeceğimi bilemedim..

Başınız sağolsun , Allah sabır versin çok üzüldüm.

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah size ve eşinize sabır versin.

Başınız sağolsun canım

Başınız sağ olsun Allah sabır versin

Kızlar bugün rapor çıkarmak için doktora gitmiştim bebeğimin kafasında kist varmış doktor perinatolojiye yönlendirdi o doktor da baya baktı akciğerleri safra kesesi normal dedi koroid pleksus kistiymiş büyük ihtimalle kaybolur dedi ama isterseniz amniyosentez yapalım dedi ya da fetal DNA 2 hafta sonra da detaylı ultrasonum var napıcam bilemedim çok üzgünüm

Başınız sağolsun okurken ağladım. ben de geçen yıl 8. Haftada kaybetmiştim bebeğimi sizinki çok daha zor olmuştur Rabbim sabır versin cennette kavuştursun inşallah

Başın sağolsun Allah sabır versin nedenini söylediler mi

Genelde kayb oluyor diyorlar detaylıdamı fark etti doktorun?

Detaylı değildi canım iğne için rapor çıkarmaya gitmiştim o perinatolojiye yönlendirdi baya detaylı baktı ama çok korktum tabi detaylı 2 hafta sonra
Anladım canım zaten perinatoloji baktıysa detaylı bakmış belkide için rahat etmiyorsa fetal yaptır ama amniyosinteze gerek yok

Basınız sağolsun, Rabbim yardımcınız olsun, çok üzgünüm.

çok üzgünüm. başınız sağ olsun. bende 6 haftalıkken düşük yaptım ama sizin acınızı tahmin bile edemem.
allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…