- 3 Mayıs 2023
- 1.349
- 727
- 53
- 32
Yani o kadar çileyi biz çekiyoruz her gün iğneHarika cevap
İsim konusuna herkes burnunu sokuyor anlaşılanBiz de İlay'a karar verdik baya tepki geldi ama herkes kendi kızının ismine karar versin diyip geçiyorum
Benim çevremdekiler hep erkek kuzum bi benimki kızBu sene kız senesi sanki sizce de öyle değil mi?
Maşallah genelde burada sanki kız varBenim çevremdekiler hep erkek kuzum bi benimki kız
Evet canım ama sağlam durmak lazım taviz vermedenİsim konusuna herkes burnunu sokuyor anlaşılan
teşekkür ederim bence de çok verilmemeli sadece bir çocukta eskimesin evladiyelik olsun istediğim için arada kaldımBenimki bundan memnunum çok fazla para vermem onun için açıkcası zaten az kullanılıyor
merfbaby Cotton Oyuncaklı Ana Kucağı - Bej - Fiyatı, Yorumları
merfbaby Cotton Oyuncaklı Ana Kucağı - Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
haklısınız ve çok da mantıklı sadece tek çocukta çöp olmasın diye biraz arada kalıyordumHer şeyde iyi olanı almaya çalışıyorum aslında elimden geldiginde ama babyjörn inanılmaz gereksiz pahalı ve muadil o kadar iyi ve çok ürün var ki oraya ayırdığın parayla farklı bir şey alıp muadil yerden almak bana mantıklı geldi. Gidip görmedim ama biri 9 bin biri 2 bin çok fark var. Kötü olsa bile muadil yine yenisini alırım. Hatta o paraya otomatik artı manuel ana kucağı bile geliyorbilmiyorum uzatmış olabilirim ama çok bakındım bu anakucagi olayına en son böyle karar verdim
ben de sling almak istiyorum hangisini kullanıyorsunuzBen sling kullanıyorum canım önceden anakucağı aldım bebekler için konforlu gelmedi sıkıştırıyordu bebeğimi kullanamadım
Aynen öyle canımbebiş iyi olsun yeter iyi düşün
Bence çok güzel düşünmüş Melis ismi güzelde bir isim hatta inşallah Melis de karar kılarsınız kardeşinin ismi üzerinde düşünmüş ne güzel çok tatlı bı abi olucakAlışmaya başladık sanki o söyledikçe. Muhtemelen kıramayız onu zaten çok duygusallaştım hassasım oğluma karşı. Annemin komşusu kardeşin olunca onu sevecekler senin pabucun dama atılacak demiş çocuk nasıl içerlediyse anne onu benden daha mı çok seveceksiniz dedi bütün gün ağladım :) sonra güzel güzel anlattım ona herşeyi sen öğreteceksin sen en yakın arkadaşı olacaksın falan filan öyle alıştı bebek fikrine. Şimdi sürekli karnımı seviyor ismini düşünmüş. Ay bak yine ağladım
Aşkım senin etrafındaki insanlar şaka mı ay okurken delirdim hshshs şakasına bile olsa öyle denir mi ayy ne bilinçsiz cahil insanlar varrrrAlışmaya başladık sanki o söyledikçe. Muhtemelen kıramayız onu zaten çok duygusallaştım hassasım oğluma karşı. Annemin komşusu kardeşin olunca onu sevecekler senin pabucun dama atılacak demiş çocuk nasıl içerlediyse anne onu benden daha mı çok seveceksiniz dedi bütün gün ağladım :) sonra güzel güzel anlattım ona herşeyi sen öğreteceksin sen en yakın arkadaşı olacaksın falan filan öyle alıştı bebek fikrine. Şimdi sürekli karnımı seviyor ismini düşünmüş. Ay bak yine ağladım
kulağa hoş geliyor aslındaAynen öyle canım
Bence çok güzel düşünmüş Melis ismi güzelde bir isim hatta inşallah Melis de karar kılarsınız kardeşinin ismi üzerinde düşünmüş ne güzel çok tatlı bı abi olucak
Cahiller ya vallahi izole yaşamakta zor katlanmakta zorAşkım senin etrafındaki insanlar şaka mı ay okurken delirdim hshshs şakasına bile olsa öyle denir mi ayy ne bilinçsiz cahil insanlar varrrr
ben ilays mabel'den aldım çok güzel yorumları olduğu için. kuzenim de gebe, o da kubbe diye bir markanınkini almış benim o da hoşuma gittiben de sling almak istiyorum hangisini kullanıyorsunuz
lisede en yakın arkadaşımın ismi melisti. gerçekten çok güzel bir isim <3 ada ve ela da harika bence ya kızım olsa çok kafam karışırdı heraldeHiç sevmiyorum büyüklerin isimlerinin verilmesini. Tertemiz bir insan kimsenin hatırasını taşımak zorunda değil. Oğlumun adı selim kendi harflerinden oluştuğunu farketmiş anne lütfen bu olsun diyip duruyor miniğim
Sizin ne olcak canımm kızda alternatif çokk ben oğlum olsa aslan koycaktımlisede en yakın arkadaşımın ismi melisti. gerçekten çok güzel bir isim <3 ada ve ela da harika bence ya kızım olsa çok kafam karışırdı heralde
ayy çok teşekkür ederim bakıcam ikisine de <3ben ilays mabel'den aldım çok güzel yorumları olduğu için. kuzenim de gebe, o da kubbe diye bir markanınkini almış benim o da hoşuma gitti
cahil insandan daha kötüsü varsa cehaletiyle insanlara zarar veren insandır! inşallah güzel kalpli oğlunuzda zerre etkisi kalmaz çok iyi iki kardeş olsunlar o komşu da nazar etmeden kapak olsunAlışmaya başladık sanki o söyledikçe. Muhtemelen kıramayız onu zaten çok duygusallaştım hassasım oğluma karşı. Annemin komşusu kardeşin olunca onu sevecekler senin pabucun dama atılacak demiş çocuk nasıl içerlediyse anne onu benden daha mı çok seveceksiniz dedi bütün gün ağladım :) sonra güzel güzel anlattım ona herşeyi sen öğreteceksin sen en yakın arkadaşı olacaksın falan filan öyle alıştı bebek fikrine. Şimdi sürekli karnımı seviyor ismini düşünmüş. Ay bak yine ağladım
Biz karar veremedik dahaSizin ne olcak canımm kızda alternatif çokk ben oğlum olsa aslan koycaktım
2025 te doğacak bir bebeğe göre ağır geldi hahdhsBiz karar veremedik dahaeşim hamza istiyor vazgeçirmeye çalışıyorum dsjfdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?