Ben kullandım eskimedi şimdi Allah nasip etsin kardeşi kullanıcak hatta sonra satada bilirim hiç bozulmadıteşekkür ederim bence de çok verilmemeli sadece bir çocukta eskimesin evladiyelik olsun istediğim için arada kaldım
Doktorun yaptir dediyse yaptir canim benim tanıdığım biri yakin zamanda doğum yapti onlarda etraftan etkilenip şeker yüklemesi zararli diye yaptirmamişlardı sonrasinda bebek şekerden dolayi tedavi gördü 20 gün halada gelip gidiyorlar Tabiki seni korkutmak istemem ama doktorlarin dediğinden çikmamk lazim gerisi takdiri ilahi.Kızlar şeker yüklemem olucak sanırım bu ayın sonu aç karnına dedi gel doktorum ikinci bebeği olunlar yaptıracakmısınız?burdan olan arkadaşlarım var ilkte çıkmadıysa yaptırma diyorlar zararlı kafam karıştı iyice
Öykü ismini de eşim önerdi heralde en son kura çekeriz biz bu kararsızlıklalisede en yakın arkadaşımın ismi melisti. gerçekten çok güzel bir isim <3 ada ve ela da harika bence ya kızım olsa çok kafam karışırdı heralde
Neyseki henüz küçük ve erkek çok duygusal davranmadı unuttu. İnsanlardan uzaklaşmak istiyorum gerçekten hep olumsuzluk içindelercahil insandan daha kötüsü varsa cehaletiyle insanlara zarar veren insandır! inşallah güzel kalpli oğlunuzda zerre etkisi kalmaz çok iyi iki kardeş olsunlar o komşu da nazar etmeden kapak olsun
Merhaba ben hem eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım hem de kendi özel muayenesi olan prof. Doktoruma gittim. Eğitim araştırmada yaklaşık 15 dk sürdü belki daha kısa bile olabilir aynı şekilde rapor yazdı bana da imzalattı. 15 dk sonra yüzü gözükmediği için yarım saat sonra tekrar girdim onda da 5 dk gördü ölçtü kapattı. Bana dönük ekranı yoktu kendisi de rapora latince tıp dilinde söylediği için açıkçası nelere baktı çok ayrıntılı bilemiyorum ama bir sıkıntı görse söylerdi. Çünkü fetal dna sonucuma daha önceki kan sonucuma vs hepsini istedi. Hatta çıkışta bir daha bana işin düşmez gibi duruyor dedi riskli bir durumun yok dedi.Kizlar detaylı ultrasondan çıktım 5dakika sürdü ya normal ultrasondan hiç bir farkı yoktu bebeğin yüzünü falan da göremedim. 21+4 günlüğüm kilosu 428 boyu 24cm mis normal deyil mi bu değerler bu haftalarda gidenler varmı? Çok şükür kuzucum sağlıklı kız olduğu da netleşti
Ben 17.haftadan beri gebelik pilatesine gidiyorum, mental olarak çok iyi geldi banaNefes egzersizi veya pilates yapan varmi? :)
Ben delirmek üzereydim araştırmaktanKızlaar bebek arabası konusunda çok kararsızım yaaSiz hangi modelleri aldınız veya ikinci bebişse öncekinde ne kullanıp memnun kaldınız
Ay ben cybex priam aldım tr de düzgün model yoktu ve çok pahalıydı almanyadan getirdiler kayınpederimler çok güzel bi arabaaKızlaar bebek arabası konusunda çok kararsızım yaaSiz hangi modelleri aldınız veya ikinci bebişse öncekinde ne kullanıp memnun kaldınız
Amin canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin inşallahMerhaba ben hem eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım hem de kendi özel muayenesi olan prof. Doktoruma gittim. Eğitim araştırmada yaklaşık 15 dk sürdü belki daha kısa bile olabilir aynı şekilde rapor yazdı bana da imzalattı. 15 dk sonra yüzü gözükmediği için yarım saat sonra tekrar girdim onda da 5 dk gördü ölçtü kapattı. Bana dönük ekranı yoktu kendisi de rapora latince tıp dilinde söylediği için açıkçası nelere baktı çok ayrıntılı bilemiyorum ama bir sıkıntı görse söylerdi. Çünkü fetal dna sonucuma daha önceki kan sonucuma vs hepsini istedi. Hatta çıkışta bir daha bana işin düşmez gibi duruyor dedi riskli bir durumun yok dedi.
Kendi doktorumda da sohbetle birlikte 10 dk sürmüştür beynine kalbine ayaklarına kollarına baktı ama damarlara vs baktı mı hiç bilmiyorum. O da sıkıntı yok canını sıkma bu kadar defansa da gerek yok dedi. Amniyosentez yaptırmama gerek var mı demiştim de.
O yüzden canınızı sıkmayın inşallah bir şeyi yoktur olsa da doktorlar elbette söylerdi diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın.
Doktorum yaptır diyor biranda şekeri yüklüyorlar bize ac karnına mecbur bende yaptırıcam bu gidişle yineDoktorun yaptir dediyse yaptir canim benim tanıdığım biri yakin zamanda doğum yapti onlarda etraftan etkilenip şeker yüklemesi zararli diye yaptirmamişlardı sonrasinda bebek şekerden dolayi tedavi gördü 20 gün halada gelip gidiyorlar Tabiki seni korkutmak istemem ama doktorlarin dediğinden çikmamk lazim gerisi takdiri ilahi.
Ayy ne güzel ya öyle biyere gitsem daha istikrarli yaparim evde yorulunca hemen birakirim gibi geliyor banaBen 17.haftadan beri gebelik pilatesine gidiyorum, mental olarak çok iyi geldi banaZaten hamilelik öncesi gittiğim yerdi.
Bende kararsizdim ama bu olaydan sonra kesin yaptırma karari aldim gebelikte şeker çok sinsi oluyormuş en azindan ônlem alirlar diyet vs canim cikarsa inşallah cikmaz tabiDoktorum yaptır diyor biranda şekeri yüklüyorlar bize ac karnına mecbur bende yaptırıcam bu gidişle yine
İlkte koşarak düşünmeden yaptırdım o zaman çok şükür şekerim çıkmamıştı İn şa Allah bundada olmaz yaptırmasam sonra sorun çıkarsa kendimi suçlarım sonuçta tatlı tüketiyorumBende kararsizdim ama bu olaydan sonra kesin yaptırma karari aldim gebelikte şeker çok sinsi oluyormuş en azindan ônlem alirlar diyet vs canim cikarsa inşallah cikmaz tabi
Merhaba, ben 2 gün önce vuruldum. Ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmedim. Bebeğin hareketlerinde de bir değişiklik olmadı o gün. Bende tereddüt ettim bir miktar ama sonrasında aşıyı olmamam yüzünden , bebeğe bir şey olursa diye korkup oldum. Bence iyi ki de oldum , vicdanen rahatım şuan. Tabii son karar sizinMerhaba , acaba aranızda tetanoz aşısı vurulan var mı? Ben henüz olmadım korkuyorum açıkçası hamile iken ilaç içemiyorken aşı vurulmak mantıklı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?