Merhaba, ben 2 gün önce vuruldum. Ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmedim. Bebeğin hareketlerinde de bir değişiklik olmadı o gün. Bende tereddüt ettim bir miktar ama sonrasında aşıyı olmamam yüzünden , bebeğe bir şey olursa diye korkup oldum. Bence iyi ki de oldum , vicdanen rahatım şuan. Tabii son karar sizin
21+4te vuruldum.Kaçıncı haftanızda vuruldunuz
21+4te vuruldum.
Ümraniye çarşıda metro durağın önünde bi Özel klinik dr erbil Çakar hatta doktor önceden Zeynep kamildeymiş perinatoloji uzmanıymış harıtalara yazarsan ismini numarası da çıkıyor 3800 tl tuttu bi saati geçti pozisyon değiştirmek için ara verdi tam net olmadığı için haftayada gel öyle raporu çıkaralım herşeyi ayrı ayrı anlattı çok ilgili bi doktor öneririm bende tavsiye üzerine gitmiştimAnadolu yakasındayım evet. Hangi hastane? Söylerseniz bir arayıp sorim olmadı ya çünkü cidden pahalı.
Şuan çevremde 10 gebe var ve tek kızım ahahah herkesin duyuyorum. ErkekBu sene kız senesi sanki sizce de öyle değil mi?
Benim doktorum da herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Sağık ocağı da aramadı. Ben buradaki arkadaşlar konuşurken öğrendim aşı olmam gerektiğini.Bende 22 haftalığım ama ne kendi doktorum bir şey söyledi ne de sağlık ocağından aradılar
TeşekkürlerÜmraniye çarşıda metro durağın önünde bi Özel klinik dr erbil Çakar hatta doktor önceden Zeynep kamildeymiş perinatoloji uzmanıymış harıtalara yazarsan ismini numarası da çıkıyor 3800 tl tuttu bi saati geçti pozisyon değiştirmek için ara verdi tam net olmadığı için haftayada gel öyle raporu çıkaralım herşeyi ayrı ayrı anlattı çok ilgili bi doktor öneririm bende tavsiye üzerine gitmiştim
Şuan çevremde 10 gebe var ve tek kızım ahahah herkesin duyuyorum. Erkek
Yaa ben de yarın bir arayım o zaman iyiki sormuşum daha bekler dururdum galibaBenim doktorum da herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Sağık ocağı da aramadı. Ben buradaki arkadaşlar konuşurken öğrendim aşı olmam gerektiğini.Sağlık ocağını aradım ve beni neden hala aramadıklarını sordum üstüne bir de azar yedim. Bana kağıt vermişler güya. Hani nerede yani kağıt falan yok. Şaka gibiler.
Merhaba, bahsettiğiniz ağrı pubis ağrısı sanırım bende 22 haftalık gebeyim bunda yeni başlıyor ama ilk gebeliğimde çok erken haftalarda artık yataktan dahi kalkamayacak derecede zorlamıştı beni. Magnezyuma başlamanızı tavsiye ederim ağrınızı baya hafifletirKızlar şu kemiğimde inanılmaz bi ağrı yaşıyorum günlerdir oturmak kalkmak yürümek eziyet oluyor resmen varmı benim gibi bu bölgesinde ağrı yaşayan yada daha önceki gebeliklerinde yaşamış olan. Bir yandan bel fıtığı bir yandan bu ağrı çok zorlanıyorum.
Bir de grev yapıp dururlar …… doktorum şok oldu nasıl aramazlar sen gebelik testi yaptığında sistemlerine düşersin dedi. Ben kendim dürtüyorum 20.hafta oldum haberiniz olsun diye yazdım. Öylelikle yönlendirdiBenim doktorum da herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Sağık ocağı da aramadı. Ben buradaki arkadaşlar konuşurken öğrendim aşı olmam gerektiğini.Sağlık ocağını aradım ve beni neden hala aramadıklarını sordum üstüne bir de azar yedim. Bana kağıt vermişler güya. Hani nerede yani kağıt falan yok. Şaka gibiler.
Nefesim anca kendine yetiyor çok derin nefes alamıyorum boğuluyor gibi oluyorumNefes egzersizi veya pilates yapan varmi? :)
Kaç kilo hamile kaldınız? Bir de neden devamlı ishalsiniz demir hapı kullanıyor musunuz onun etkisi olabilir mi?Merhaba kızlar bende ayrıntılı yaptırdım lakin yüz üstüydü herşeyi göremedi iki hafta sonra tekrar çağırdı birde önceki gebeliğim 32. Haftada erken doğumla sonuçlandığı işin riskli grubuna dahil edildim ve bugün itibari ile kan sulandırıcı başlandı sebebini bilemiyorum hala iştahımda hiç yok midemde kötü kiloda almadım daha alır gibi oluyorum ishalle geri gidiyor 6. Aya giriyoruz hala kilo almayan varmı benim gibi gelişiminde sorun yok diyorlar ama
73 kilo ile hamile kaldım hala aynıyım demir kullanmıyorum magnezyum arada alıyorum o yapıyor olabilir sanırımKaç kilo hamile kaldınız? Bir de neden devamlı ishalsiniz demir hapı kullanıyor musunuz onun etkisi olabilir mi?
Ben demir ve magnezyum kullanıyorum ama kilo da alıyorum73 kilo ile hamile kaldım hala aynıyım demir kullanmıyorum magnezyum arada alıyorum o yapıyor olabilir sanırım
İki farklı doktora gidiyorum biri özel diğeri şehir hastanesinde profesör kadın önceki gamileliğim erken doğum olduğu için gelişimi g olursa diye endişe ediyorum çok iştahımda yok zaten inşallah iyi olurlar bebişlerimiz birde yerinde hiç durmuyorBen demir ve magnezyum kullanıyorum ama kilo da alıyorumsağlıklıysa kafatanıza takmayın başka doktorlara da danışabilirsiniz
Bence iştahınız olmasa bile zorla yiyin risk almayın kilo verilir nasılsa yeterki onlar iyi olsun..İki farklı doktora gidiyorum biri özel diğeri şehir hastanesinde profesör kadın önceki gamileliğim erken doğum olduğu için gelişimi g olursa diye endişe ediyorum çok iştahımda yok zaten inşallah iyi olurlar bebişlerimiz birde yerinde hiç durmuyor
sizin oraya şeytan gelmiyordur canım içiniz rahat olsun13 kadının çalıştığı ortamda şeytanda şaşırıyordur bazen
kocam bi ara miray diye tutturdu , bende istemedim. en sonunda tamam o zaman sen bi tane doğur miray koy dedimBiz de İlay'a karar verdik baya tepki geldi ama herkes kendi kızının ismine karar versin diyip geçiyorum
ben pilates yapıyorum canım, hocamız nefes egzersizi de yaptırıyor. iyi geliyorNefes egzersizi veya pilates yapan varmi? :)
bende kararsızım. ilk hamileliğimde yaptırdım. normaldi. şimdi yine yaptırmak gerekli mi ne gerek var diye düşünmüyor değilimKızlar şeker yüklemem olucak sanırım bu ayın sonu aç karnına dedi gel doktorum ikinci bebeği olunlar yaptıracakmısınız?burdan olan arkadaşlarım var ilkte çıkmadıysa yaptırma diyorlar zararlı kafam karıştı iyice
aynıı böyle düşüne düşüne vurdurdum. sezeryan olacağı için hastane ortamında korumam olsun diye vurdurdum açıkçasıMerhaba , acaba aranızda tetanoz aşısı vurulan var mı? Ben henüz olmadım korkuyorum açıkçası hamile iken ilaç içemiyorken aşı vurulmak mantıklı gelmiyor
Selammm
Benim doktorum aç karnına dedi gel 1 ay sonra demekki şeker için çağırmış normalde testleri yaptırmam için sorar istiyormusun yaptırmak diye ama bunu hiç sormadı yine sormasa mecbur yaptırıcam riske atmayayım diyorumsizin oraya şeytan gelmiyordur canım içiniz rahat olsunburada benlik bi şey yok diyordur
şaka bi yana 1 tane kadınla çalışmaktansa 10 erkekle çalışmayı tercih ederim. zor oluyor gerçekten
kocam bi ara miray diye tutturdu , bende istemedim. en sonunda tamam o zaman sen bi tane doğur miray koy dedimişime gelir dedim bu ne canım :)
ben pilates yapıyorum canım, hocamız nefes egzersizi de yaptırıyor. iyi geliyor
bende kararsızım. ilk hamileliğimde yaptırdım. normaldi. şimdi yine yaptırmak gerekli mi ne gerek var diye düşünmüyor değilim
aynıı böyle düşüne düşüne vurdurdum. sezeryan olacağı için hastane ortamında korumam olsun diye vurdurdum açıkçası
Günaydın.Hiç ben bakmadım benimki ne kadar Türkçe raporda hiçbir şey yazılmamış doktor sorun olsaydı söylerdi ondan hiç takılmadım sende takma bunlara öyle bir durum olsaydı kesin söylerdiGünaydın kızlar
Detaylı ultrasonda rahim uzunluğum 34 mm çıkmış raporda gördüm nette 40-50 mm arasına normal yazıyor sizce kısa mı 34? Sizler biliyor musunuz kaç ölçüldü? Doktor bi sıkıntı olsaydı söylerdi heralde herşey normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?