Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Kaçıncı haftanızda vuruldunuz

Anadolu yakasındayım evet. Hangi hastane? Söylerseniz bir arayıp sorim olmadı ya çünkü cidden pahalı.
Ümraniye çarşıda metro durağın önünde bi Özel klinik dr erbil Çakar hatta doktor önceden Zeynep kamildeymiş perinatoloji uzmanıymış harıtalara yazarsan ismini numarası da çıkıyor 3800 tl tuttu bi saati geçti pozisyon değiştirmek için ara verdi tam net olmadığı için haftayada gel öyle raporu çıkaralım herşeyi ayrı ayrı anlattı çok ilgili bi doktor öneririm bende tavsiye üzerine gitmiştim
Bu sene kız senesi sanki sizce de öyle değil mi?
Şuan çevremde 10 gebe var ve tek kızım ahahah herkesin duyuyorum. Erkek

Bende 22 haftalığım ama ne kendi doktorum bir şey söyledi ne de sağlık ocağından aradılar
Benim doktorum da herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Sağık ocağı da aramadı. Ben buradaki arkadaşlar konuşurken öğrendim aşı olmam gerektiğini. Sağlık ocağını aradım ve beni neden hala aramadıklarını sordum üstüne bir de azar yedim. Bana kağıt vermişler güya. Hani nerede yani kağıt falan yok. Şaka gibiler.

Teşekkürler

Yaa ben de yarın bir arayım o zaman iyiki sormuşum daha bekler dururdum galiba

Merhaba, bahsettiğiniz ağrı pubis ağrısı sanırım bende 22 haftalık gebeyim bunda yeni başlıyor ama ilk gebeliğimde çok erken haftalarda artık yataktan dahi kalkamayacak derecede zorlamıştı beni. Magnezyuma başlamanızı tavsiye ederim ağrınızı baya hafifletir

Bir de grev yapıp dururlar …… doktorum şok oldu nasıl aramazlar sen gebelik testi yaptığında sistemlerine düşersin dedi. Ben kendim dürtüyorum 20.hafta oldum haberiniz olsun diye yazdım. Öylelikle yönlendirdi

Nefes egzersizi veya pilates yapan varmi? :)
Nefesim anca kendine yetiyor çok derin nefes alamıyorum boğuluyor gibi oluyorum
Pilates spor vs yapmıyorum ilk aylarda kanamam olduğu için risk almayacağım ama yürüyüş yapıyorum her gün mutlaka çocuklar parka çıkmak istiyor çnkü bana da iyi geliyor. Sen pilates yapıyor musun doğum için çok yardımcı diyorlar

Kaç kilo hamile kaldınız? Bir de neden devamlı ishalsiniz demir hapı kullanıyor musunuz onun etkisi olabilir mi?

Ben demir ve magnezyum kullanıyorum ama kilo da alıyorum sağlıklıysa kafatanıza takmayın başka doktorlara da danışabilirsiniz
İki farklı doktora gidiyorum biri özel diğeri şehir hastanesinde profesör kadın önceki gamileliğim erken doğum olduğu için gelişimi g olursa diye endişe ediyorum çok iştahımda yok zaten inşallah iyi olurlar bebişlerimiz birde yerinde hiç durmuyor

Bence iştahınız olmasa bile zorla yiyin risk almayın kilo verilir nasılsa yeterki onlar iyi olsun..
benimki de sürekli hareketli bazen hareketleri canımı acıtıyor ama

13 kadının çalıştığı ortamda şeytanda şaşırıyordur bazen
sizin oraya şeytan gelmiyordur canım içiniz rahat olsun burada benlik bi şey yok diyordur
şaka bi yana 1 tane kadınla çalışmaktansa 10 erkekle çalışmayı tercih ederim. zor oluyor gerçekten
Biz de İlay'a karar verdik baya tepki geldi ama herkes kendi kızının ismine karar versin diyip geçiyorum
kocam bi ara miray diye tutturdu , bende istemedim. en sonunda tamam o zaman sen bi tane doğur miray koy dedim işime gelir dedim bu ne canım :)
Nefes egzersizi veya pilates yapan varmi? :)
ben pilates yapıyorum canım, hocamız nefes egzersizi de yaptırıyor. iyi geliyor
bende kararsızım. ilk hamileliğimde yaptırdım. normaldi. şimdi yine yaptırmak gerekli mi ne gerek var diye düşünmüyor değilim
Merhaba , acaba aranızda tetanoz aşısı vurulan var mı? Ben henüz olmadım korkuyorum açıkçası hamile iken ilaç içemiyorken aşı vurulmak mantıklı gelmiyor
aynıı böyle düşüne düşüne vurdurdum. sezeryan olacağı için hastane ortamında korumam olsun diye vurdurdum açıkçası

Günaydın kızlar
Detaylı ultrasonda rahim uzunluğum 34 mm çıkmış raporda gördüm nette 40-50 mm arasına normal yazıyor sizce kısa mı 34? Sizler biliyor musunuz kaç ölçüldü? Doktor bi sıkıntı olsaydı söylerdi heralde herşey normal demişti

Benim doktorum aç karnına dedi gel 1 ay sonra demekki şeker için çağırmış normalde testleri yaptırmam için sorar istiyormusun yaptırmak diye ama bunu hiç sormadı yine sormasa mecbur yaptırıcam riske atmayayım diyorum

Günaydın.Hiç ben bakmadım benimki ne kadar Türkçe raporda hiçbir şey yazılmamış doktor sorun olsaydı söylerdi ondan hiç takılmadım sende takma bunlara öyle bir durum olsaydı kesin söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…