Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
ya bilmediğimden soruyorum. şeker yüklemesinin zararı nedir? bir dilim baklava yemekten daha az şeker almış oluyorsunuz falan diyorlar

ya bilmediğimden soruyorum. şeker yüklemesinin zararı nedir? bir dilim baklava yemekten daha az şeker almış oluyorsunuz falan diyorlar
normal şeker olsa anlarımda glikoz çok zararlı birde mesela benim çocukluktan gelme bir şeker hassaslık durumum var şeker kullanmayı 9 yaşında bıraktım sürekli baş ağrısı çekerdim deneye deneye kendimde şekerin rahatsızlığını farkettim tatlı yediğimde kalp çarpıntısı mide bulantısı baş dönmesi oluyor tansiyonum düşüyor bir sürahi ayrana rağmen düzelmiyor hiçbir doktorda ne olduğunu bulamadı

Günaydın kızlar. Artık kocamın horlamalarına dayanamıyorum. Bu adam eskiden de horluyordu ama ben uyuyorken çok nadir duyup da uyanırdım. Şimdi her gece horlamasından dolayı uyanıyorum. Bugün en son koltuğa geçtim gecenin bir yarısı. Bıktım. Ne yapıcam bilmiyorum valla. Uykumun bu kadar hafiflemesi canımı çok sıkıyor. Uykuya aşık bir insanım , çektiğim çile resmen ya

kızlar dün uzman bir doktordan tetanoz la ilgili bir video izledim. tetanoz sadece kesik yapan aletten bulaşmaz, toz bile tetanoz yapar diyordu. o yüzden önemli bir önlem..
şekere herkes öcü bakıyor ama bi dilim pasta yemiyor muyuz alllah aşkına? benim KV karşı saçma bi şekilde kendisi kocamı 5,5 kg mosmor vajinal doğurmuş... korktum doktoruma sordum %100 gebelik şekeridir diyor..
Bir de şeker hiç belirti de göstermeyebilirmiş. bence bu dönem tansiyon ve şeker takibini kontrol edebilmek minnaklarımız için çok gereklii

Aaa anladım çok geçmiş olsun. benim doktorum hem açlık hem tokluk şekerine bakarız dedi muhtemelen ben yaptıracağım

Aç karna kanını alıp şekerine bakacaktır ona göre sorar bence şeker yüklemesi istiyor musun diye?
Ben de haftaya aç gidicem kan şekerimi ölçecek ama şeker yüklemesi yapmayacak belki seninde öyledir

Hahah ben uyandırıyorum şeklini değiştiriyorum kocamın özür diliyor kıyamıyorum kötü hissediyorum ama benimde uyumam lazım

of kıslar benim midem ve bağırsaklarım çok kötü ya yediğimden mi bilmem ama 22 haftadır ilk kez midem böyle oldu

Hahah ben uyandırıyorum şeklini değiştiriyorum kocamın özür diliyor kıyamıyorum kötü hissediyorum ama benimde uyumam lazım
Benimki bu sıralar çok yoruluyor dürtmek falan kesmiyor onu artık. Git burnundaki eti aldır diye baskı uyguluyorum. Bende kıyamıyorum üzülüyorum ama bana da yazık. Bebek doğunca da bir yandan bebeğin ağlaması bir yandan kocamın horlaması dayanamam sinir krizi geçiririm

Evet tedavisi var aslında sen doğana kadar tedavi olsa iyi olurdu
Benim kocam ameliyatı kabul etmiyor

Peki normalde baklava çikolata da tüketmiyor musunuz dışardan aldığımız her tatlı yiyecekte glikoz var onlarda mı sizi kötü etkiliyor yüklemede de 4 dilim baklava kadar glikoz var çünkü bende yaptırırken tereddütlüydüm aç karna zor içtim hatta ama şeker komasına giren yenidoğanları duyunca yaptırdım

Aç karnına birden içtiğimiz için bize zararlıymış diyorlar sonuçta sabah kalksak baklava bile yesek aç karnına zararlı ve ya tatlı bir şey tüketsek o da zararlı sabah sabah aç karnına yani bunu biliyoruz ama ne yapalım ya gerçekten şekerimiz varsa riske nasıl atayım

Aç karna kanını alıp şekerine bakacaktır ona göre sorar bence şeker yüklemesi istiyor musun diye?
Ben de haftaya aç gidicem kan şekerimi ölçecek ama şeker yüklemesi yapmayacak belki seninde öyledir
Sanmıyorum aynı doktora gidiyorum bence yine meyve suyunu içicem

nerede yazıyor o
serviks uzunluğu değil dimi dediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…