- 5 Şubat 2025
- 370
- 444
- 18
- 26
ya bilmediğimden soruyorum. şeker yüklemesinin zararı nedir? bir dilim baklava yemekten daha az şeker almış oluyorsunuz falan diyorlarBenim doktorum aç karnına dedi gel 1 ay sonra demekki şeker için çağırmış normalde testleri yaptırmam için sorar istiyormusun yaptırmak diye ama bunu hiç sormadı yine sormasa mecbur yaptırıcam riske atmayayım diyorum
normal şeker olsa anlarımda glikoz çok zararlı birde mesela benim çocukluktan gelme bir şeker hassaslık durumum var şeker kullanmayı 9 yaşında bıraktım sürekli baş ağrısı çekerdim deneye deneye kendimde şekerin rahatsızlığını farkettim tatlı yediğimde kalp çarpıntısı mide bulantısı baş dönmesi oluyor tansiyonum düşüyor bir sürahi ayrana rağmen düzelmiyor hiçbir doktorda ne olduğunu bulamadıya bilmediğimden soruyorum. şeker yüklemesinin zararı nedir? bir dilim baklava yemekten daha az şeker almış oluyorsunuz falan diyorlar
Aaa anladım çok geçmiş olsun. benim doktorum hem açlık hem tokluk şekerine bakarız dedi muhtemelen ben yaptıracağımnormal şeker olsa anlarımda glikoz çok zararlı birde mesela benim çocukluktan gelme bir şeker hassaslık durumum var şeker kullanmayı 9 yaşında bıraktım sürekli baş ağrısı çekerdim deneye deneye kendimde şekerin rahatsızlığını farkettim tatlı yediğimde kalp çarpıntısı mide bulantısı baş dönmesi oluyor tansiyonum düşüyor bir sürahi ayrana rağmen düzelmiyor hiçbir doktorda ne olduğunu bulamadı
ben diyetisyene gidiyorum çok kg almamak adına. 1 dilim pasta, 2 dilim baklava aynı şey diyor.ya bilmediğimden soruyorum. şeker yüklemesinin zararı nedir? bir dilim baklava yemekten daha az şeker almış oluyorsunuz falan diyorlar
Çok kafaya takmamak lazım her şeyi ya ama düşünmeden de olmuyorben diyetisyene gidiyorum çok kg almamak adına. 1 dilim pasta, 2 dilim baklava aynı şey diyor.
Aç karna kanını alıp şekerine bakacaktır ona göre sorar bence şeker yüklemesi istiyor musun diye?Benim doktorum aç karnına dedi gel 1 ay sonra demekki şeker için çağırmış normalde testleri yaptırmam için sorar istiyormusun yaptırmak diye ama bunu hiç sormadı yine sormasa mecbur yaptırıcam riske atmayayım diyorum
Hahah ben uyandırıyorum şeklini değiştiriyorum kocamınGünaydın kızlar. Artık kocamın horlamalarına dayanamıyorum. Bu adam eskiden de horluyordu ama ben uyuyorken çok nadir duyup da uyanırdım. Şimdi her gece horlamasından dolayı uyanıyorum. Bugün en son koltuğa geçtim gecenin bir yarısı. Bıktım. Ne yapıcam bilmiyorum valla. Uykumun bu kadar hafiflemesi canımı çok sıkıyor. Uykuya aşık bir insanım , çektiğim çile resmen ya
umarımm benim ailemde şeker hastalığı var benim şekerim de hep çok düşüktür. benim düşünme şansım yokÇok kafaya takmamak lazım her şeyi ya ama düşünmeden de olmuyoro mu bu mu derken umarım hiçbirimiz tercihlerimizden dolayı pişman olmayız
Benimki bu sıralar çok yoruluyor dürtmek falan kesmiyor onu artık. Git burnundaki eti aldır diye baskı uyguluyorum. Bende kıyamıyorum üzülüyorum ama bana da yazık. Bebek doğunca da bir yandan bebeğin ağlaması bir yandan kocamın horlaması dayanamam sinir krizi geçiririmHahah ben uyandırıyorum şeklini değiştiriyorum kocamınözür diliyor kıyamıyorum kötü hissediyorum ama benimde uyumam lazım
Evet tedavisi var aslında sen doğana kadar tedavi olsa iyi olurduBenimki bu sıralar çok yoruluyor dürtmek falan kesmiyor onu artık. Git burnundaki eti aldır diye baskı uyguluyorum. Bende kıyamıyorum üzülüyorum ama bana da yazık. Bebek doğunca da bir yandan bebeğin ağlaması bir yandan kocamın horlaması dayanamam sinir krizi geçiririm
Peki normalde baklava çikolata da tüketmiyor musunuz dışardan aldığımız her tatlı yiyecekte glikoz var onlarda mı sizi kötü etkiliyor yüklemede de 4 dilim baklava kadar glikoz var çünkü bende yaptırırken tereddütlüydüm aç karna zor içtim hatta ama şeker komasına giren yenidoğanları duyunca yaptırdımnormal şeker olsa anlarımda glikoz çok zararlı birde mesela benim çocukluktan gelme bir şeker hassaslık durumum var şeker kullanmayı 9 yaşında bıraktım sürekli baş ağrısı çekerdim deneye deneye kendimde şekerin rahatsızlığını farkettim tatlı yediğimde kalp çarpıntısı mide bulantısı baş dönmesi oluyor tansiyonum düşüyor bir sürahi ayrana rağmen düzelmiyor hiçbir doktorda ne olduğunu bulamadı
Aç karnına birden içtiğimiz için bize zararlıymış diyorlar sonuçta sabah kalksak baklava bile yesek aç karnına zararlı ve ya tatlı bir şey tüketsek o da zararlı sabah sabah aç karnına yani bunu biliyoruz ama ne yapalım ya gerçekten şekerimiz varsa riske nasıl atayımya bilmediğimden soruyorum. şeker yüklemesinin zararı nedir? bir dilim baklava yemekten daha az şeker almış oluyorsunuz falan diyorlar
Sanmıyorum aynı doktora gidiyorum bence yine meyve suyunu içicemAç karna kanını alıp şekerine bakacaktır ona göre sorar bence şeker yüklemesi istiyor musun diye?
Ben de haftaya aç gidicem kan şekerimi ölçecek ama şeker yüklemesi yapmayacak belki seninde öyledir
Ben bu hafta başlıyorum pilatese daha önce de gidiyordum hamile kalınca bıraktım şimdi tekrar gideceğimNefes egzersizi veya pilates yapan varmi? :)
Gözün aydın canımKIZLARRRRRRRRRRR
İLK SONUCUM ÇIKTIIIIII ÇOK ŞÜKÜR KROMOZOMSAL BİR PROBLEMİMİZ YOK
nerede yazıyor oGünaydın kızlar
Detaylı ultrasonda rahim uzunluğum 34 mm çıkmış raporda gördüm nette 40-50 mm arasına normal yazıyor sizce kısa mı 34? Sizler biliyor musunuz kaç ölçüldü? Doktor bi sıkıntı olsaydı söylerdi heralde herşey normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?