Ben malt içtim çok iyi geldi bol bol su kuruyemiş özellikle fındık hurma sütün yağlı olur doyuruculugu artar bulgur pilavı yeşilligi bol salata kuru dut en en önemlisi duş alıp dinlene bilmek dus alamiyorsan bile sıcak su torbasi ile goguslerine pres yap benim önerebileceklerim bunlar
Biz dün taburcu olduk. Haber bekleyen arkadaşlar vardı. Çok şükür bu mesajı atabiliyorum. Ben dün kızıma kavuştumÇok şükür ilk gecemizi bile atlattık. Rabbim sağlıcakla vakitli doğumlar nasip etsin hepinize. 55. günün açığını kapatmak zor tabi ama Rabbim hiçbir anneyi evladından ayırmasın. Sağlık, sıhhat , afiyet versin.
Bende de kan akımı ve suyu iyi çıktı, ama muayene artık haftada bir, NST'de haftada bir olacak. Bacak boyu için falan birşey demedi haftasına göre kilosu zayıf çıktı yani 34+3 te 2000 Gr 31+6 gibi çıktı.
Epeydir baş aşağı duruyordu ama ayakları midemdeydi nefes alamıyordum midem yanıyordu bir haftaya yakındır bu şikayetlerim azalmıştı beni gören karnın düşmüş diyor netten baktım mide kısmı boşalıyır yazıyor gerçekten de bastırdığımda orası boş şuan. Ama erken doğum manasına gelmiyormuş sanırım. Bu seferde aşağı da baskı oluştu yürüyünce kasıklarıma bıçak saplanıyor mesanem acıyor
ben bestlak ın çok faydasını görmüştüm. bide sabahları mutlaka kaynamış yumurta, dereotu, peynir, tahin pekmez, helva bunları yemek iyi geliyor
ve çok su içmek
o baskı hissi bende de var ya. yataktan kalkınca filan nasıl acıyor
mide yanması saçları mı çıkıyor acaba :) öyle derler ya
ben bestlak ın çok faydasını görmüştüm. bide sabahları mutlaka kaynamış yumurta, dereotu, peynir, tahin pekmez, helva bunları yemek iyi geliyor
ve çok su içmek
Neyseki çok su içen biriyim cevap için teşekkürler. Bu arada bende de arada baskı oluyor ama özellikle uzanmisken kalkacağım zaman benim de canım çok yanıyor. Mide yanması ise bebeğin mideye yaptığı baskından oluyor bence
Neyseki çok su içen biriyim cevap için teşekkürler. Bu arada bende de arada baskı oluyor ama özellikle uzanmisken kalkacağım zaman benim de canım çok yanıyor. Mide yanması ise bebeğin mideye yaptığı baskından oluyor bence
Yanlara yatmaktan bacaklarım ağrıyor yüzüstü sırtüstü yatmayı nasıl özledim gece sağa sola dönerken alt taraf çok acıyor valla analık kolay değil hiç eşim yanımda fosur fosur uyurken sinir basıyor senin şimdi bu çocuğa ne katkın oldu diye kuruluyorum adama
Yanlara yatmaktan bacaklarım ağrıyor yüzüstü sırtüstü yatmayı nasıl özledim gece sağa sola dönerken alt taraf çok acıyor valla analık kolay değil hiç eşim yanımda fosur fosur uyurken sinir basıyor senin şimdi bu çocuğa ne katkın oldu diye kuruluyorum adama
Hamileligin son ayları mi yeni doğan bebeğin bakımı mı zor sence Allah'ım şu gunler geçse de rahata Ersek diye ettiğimiz duaların rahatlığını yaşayacakmıyız Acep
Hamileligin son ayları mi yeni doğan bebeğin bakımı mı zor sence Allah'ım şu gunler geçse de rahata Ersek diye ettiğimiz duaların rahatlığını yaşayacakmıyız Acep
Yenidoğan bakımı hiç zor değil kesinlikle hamilelik daha zor bebeğim hep uyuyor emiyor uyuyor.. öyle ağlayan bir bebekte değil çok şükür zaten çok küçük güçsüz uyuyup bğyğmesi lazım bol bol
Gece de rahat birkaç saatte bir emziriyorum uyuyoruz sonra iyi dinlenebiliyorum yani inşallah sizde böyle olursunuz