Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Çok teşekkür ederim

çok ama çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun böylece bundan sonra birlikte güzel sağlıklı günleriniz olsun bebişle

Zayıfsalar bile doğunca alırlar ya napalim sağlıkla gelsinler

o baskı hissi bende de var ya. yataktan kalkınca filan nasıl acıyor
mide yanması saçları mı çıkıyor acaba :) öyle derler ya
Günaydınlar süt arttırıcı ne tavsiye edersiniz, bestlak mı? Promalt mı? Yoksa önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
ben bestlak ın çok faydasını görmüştüm. bide sabahları mutlaka kaynamış yumurta, dereotu, peynir, tahin pekmez, helva bunları yemek iyi geliyor
ve çok su içmek

Neyseki çok su içen biriyim cevap için teşekkürler. Bu arada bende de arada baskı oluyor ama özellikle uzanmisken kalkacağım zaman benim de canım çok yanıyor. Mide yanması ise bebeğin mideye yaptığı baskından oluyor bence

bi taraftan diğer tarafa dönerken bile öyle ya

Yanlara yatmaktan bacaklarım ağrıyor yüzüstü sırtüstü yatmayı nasıl özledim gece sağa sola dönerken alt taraf çok acıyor valla analık kolay değil hiç eşim yanımda fosur fosur uyurken sinir basıyor senin şimdi bu çocuğa ne katkın oldu diye kuruluyorum adama

Ay varya smdi uyumak yatmak öyle kolay ki az kaldı sabret
Yatmak ve sürekli tuvalete gitmek zorunda olmamak çok güzel bir şey

Ay varya smdi uyumak yatmak öyle kolay ki az kaldı sabret
Yatmak ve sürekli tuvalete gitmek zorunda olmamak çok güzel bir şey
Hamileligin son ayları mi yeni doğan bebeğin bakımı mı zor sence Allah'ım şu gunler geçse de rahata Ersek diye ettiğimiz duaların rahatlığını yaşayacakmıyız Acep

Hamileligin son ayları mi yeni doğan bebeğin bakımı mı zor sence Allah'ım şu gunler geçse de rahata Ersek diye ettiğimiz duaların rahatlığını yaşayacakmıyız Acep
Yenidoğan bakımı hiç zor değil kesinlikle hamilelik daha zor bebeğim hep uyuyor emiyor uyuyor.. öyle ağlayan bir bebekte değil çok şükür zaten çok küçük güçsüz uyuyup bğyğmesi lazım bol bol
Gece de rahat birkaç saatte bir emziriyorum uyuyoruz sonra iyi dinlenebiliyorum yani inşallah sizde böyle olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…