Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
59 dum 63,75çıktım ama tabi kıyafetle filan 64 -65
ilk hamileliğimde 56 - 69 ile doğum yaptım. bakalım bu sefer ne olacak

59 hamile kaldım şimdi 66 akşam 6 sonra iştahım çok fazla oluyor

59 hamile kaldım şimdi 66 akşam 6 sonra iştahım çok fazla oluyor
Benim gündüz pek iştahım yok atıştırmalık ile devam ediyorum. Sizce yanlış mi internette görüyorum ay bı tabaklar yapıyorlar maşallah yiyorlar da ama ben böyle kuru yemiş meyve suyu meyve içip atistirmalik yiyebiliyorum. Doktor her şey iyi diyor ama emin de olamıyor insan

Ben internette olan çok şeye inanmıyorum bebek olduktan sonrada çalış bakma ben çok baktım çok ağladım neden oğlum istahsız ama her kesinki cocuğu bu kadar iştahlı şimdi hiç bakmıyorum.Ben meyve suyu hiç yapmıyorum kendime Allah ne verdiyse onu yiyorum sadece kaşar kefir tüketmeye özen gösteriyorum bebeğin kilosu için ve canım istediğinde kuru yemiş

Ay yiyorum onları bı de yumurta yemeye özen gosteriyorum. Onun dışında öğle yemeği muhabbetim çok yok. Doktor her şey yolunda diyor. İnşallah iyidir ve her şey hepimiz için yolundadır ama canım çok cips istiyor eskiden yemezdim ama şimdi çok istiyorum

bende sabahları 1 yumurta yemeğe çalışıyorum. son 1 haftadır çok yemek yiyemiyorum çünkü çok sıkışıyorum. karnım hemen şişiyor rahatsız oluyorum.
onun dışında meyve yemeğe çalışıyorum.
cips bazen benimde çok canım çekiyor ama yememeye çalışalım, içinde çin tuzu var ve çin tuzu otizme sebep oluyormuş.
kızımda hiç kilo olayına takmadım , oda hiç öyle tombik olmadı ama iştahsızlığından rahatsızım. ikinci de öyle olur mu bilmiyorum

Yumurtayı unutuyorum yemeğe nerdeyse hiç yemedimçips ilk haftalarda çok yedim midem bulandığı için sonra kendime dur dedim

Ben canım cektikce yiyorumdum cips ilk defa duydum bida yemeyim

Canlar benden yeşil akıntı geliyor zaten enfeksiyon vardı enfeksiyon ve fitil kullanıyorum fayda etmedi galiba yeşil akıntı enfeksiyon mu oluyor önceleri yoktu

5 kişi yazmış ortalama 5,5 kg almışız hepimiz ama bence hafta da çok farkediyor inanın karın 3 günde büyür mü büyüyor işte bazı günler diyorum şiştim herhalde patlayacağım bir anda bu kadar ebat artması bile yoruyor insanı her açıdan, beslenme için de kızlar ben günlük ve haftalık almam gereken besinleri listeledim tabi her gün uyamıyorum bazı günler mental çöküşte olduğum oluyor atıyorum ağzıma evden canım çeken bir şeyi diyorum mutlu olmaya hakkım var bugün evde zararlı şeyler son bir iki yıldır bulundurmamaya çalışıyorum zaten ama maalesef teknoloji çağı canımın çektiği bir waffle ı yarım saat içinde getirtebiliyorum eve ve ben çok iştahlı biriyim yukarıda cips yazmışsınız mesela ağzımda hissettim tadını ama böyle zamanlar için de evde sağlıklı cipslerden bulunduruyorum çikolata olarak da file ve bim de stevia lı şekersiz çikolata var lezzet aynı, tadelle de şekersiz çıkardı fakat onu aylardır hiçbir yerde bulamıyorum

Canlar benden yeşil akıntı geliyor zaten enfeksiyon vardı enfeksiyon ve fitil kullanıyorum fayda etmedi galiba yeşil akıntı enfeksiyon mu oluyor önceleri yoktu
Geçmiş olsun canım evet enfeksiyon olduğunu duymuştum bende

En guzel şekilde geçer hepimiz için umarım. Ay acaba filede satılan cipsler var ya onlar iyi midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…