- 12 Haziran 2024
- 1.147
- 882
- 43
Manisa'dayimSen hangi sehirdeydin canim
Hastanede cekim de yapacak misin?Ben de düşünüyorum canım ilk giysisi özel olsun kızımın
59 dum 63,75çıktım ama tabi kıyafetle filan 64 -65kızlar ne kadar kilo aldınız veya ne kadarı normal şu hafta için 21+4 teyim 57,5 hamile kaldım, 57e düşüp çıktı ilk haftalar, şuan 63ümzaten totalde 10-12 kg u geçmek istemiyordum yarısını almışım bile
59 hamile kaldım şimdi 66 akşam 6 sonra iştahım çok fazla oluyorkızlar ne kadar kilo aldınız veya ne kadarı normal şu hafta için 21+4 teyim 57,5 hamile kaldım, 57e düşüp çıktı ilk haftalar, şuan 63ümzaten totalde 10-12 kg u geçmek istemiyordum yarısını almışım bile
Benim gündüz pek iştahım yok atıştırmalık ile devam ediyorum. Sizce yanlış mi internette görüyorum ay bı tabaklar yapıyorlar maşallah yiyorlar da ama ben böyle kuru yemiş meyve suyu meyve içip atistirmalik yiyebiliyorum. Doktor her şey iyi diyor ama emin de olamıyor insan59 hamile kaldım şimdi 66 akşam 6 sonra iştahım çok fazla oluyor
Ben internette olan çok şeye inanmıyorum bebek olduktan sonrada çalış bakma ben çok baktım çok ağladım neden oğlum istahsız ama her kesinki cocuğu bu kadar iştahlı şimdi hiç bakmıyorum.Ben meyve suyu hiç yapmıyorum kendime Allah ne verdiyse onu yiyorum sadece kaşar kefir tüketmeye özen gösteriyorum bebeğin kilosu için ve canım istediğinde kuru yemişBenim gündüz pek iştahım yok atıştırmalık ile devam ediyorum. Sizce yanlış mi internette görüyorum ay bı tabaklar yapıyorlar maşallah yiyorlar da ama ben böyle kuru yemiş meyve suyu meyve içip atistirmalik yiyebiliyorum. Doktor her şey iyi diyor ama emin de olamıyor insan
atnalı böbrek var kızımda. turner sendromu riski olabilir dedi. o nedenle yaptırdıkSiz neden amniyosentez yaptırmıştınız
Boyunuzu bilmiyorum ama kilo almamış olmanız normal bence ben de öyleyim çünkü73 kilo ile hamile kaldım hala aynıyım demir kullanmıyorum magnezyum arada alıyorum o yapıyor olabilir sanırım
Ay yiyorum onları bı de yumurta yemeye özen gosteriyorum. Onun dışında öğle yemeği muhabbetim çok yok. Doktor her şey yolunda diyor. İnşallah iyidir ve her şey hepimiz için yolundadırBen internette olan çok şeye inanmıyorum bebek olduktan sonrada çalış bakma ben çok baktım çok ağladım neden oğlum istahsız ama her kesinki cocuğu bu kadar iştahlı şimdi hiç bakmıyorum.Ben meyve suyu hiç yapmıyorum kendime Allah ne verdiyse onu yiyorum sadece kaşar kefir tüketmeye özen gösteriyorum bebeğin kilosu için ve canım istediğinde kuru yemiş
Yumurtayı unutuyorum yemeğe nerdeyse hiç yemedimAy yiyorum onları bı de yumurta yemeye özen gosteriyorum. Onun dışında öğle yemeği muhabbetim çok yok. Doktor her şey yolunda diyor. İnşallah iyidir ve her şey hepimiz için yolundadırama canım çok cips istiyor eskiden yemezdim ama şimdi çok istiyorum
Ben canım cektikce yiyorumdum cips ilk defa duydum bida yemeyimbende sabahları 1 yumurta yemeğe çalışıyorum. son 1 haftadır çok yemek yiyemiyorum çünkü çok sıkışıyorum. karnım hemen şişiyor rahatsız oluyorum.
onun dışında meyve yemeğe çalışıyorum.
cips bazen benimde çok canım çekiyor ama yememeye çalışalım, içinde çin tuzu var ve çin tuzu otizme sebep oluyormuş.
kızımda hiç kilo olayına takmadım , oda hiç öyle tombik olmadı ama iştahsızlığından rahatsızım. ikinci de öyle olur mu bilmiyorum
Yumurta sabah bana çok pratik oluyor kır yeYumurtayı unutuyorum yemeğe nerdeyse hiç yemedimçips ilk haftalarda çok yedim midem bulandığı için sonra kendime dur dedim
Geçmiş olsun canım evet enfeksiyon olduğunu duymuştum bendeCanlar benden yeşil akıntı geliyor zaten enfeksiyon vardı enfeksiyon ve fitil kullanıyorum fayda etmedi galiba yeşil akıntı enfeksiyon mu oluyor önceleri yoktu
En guzel şekilde geçer hepimiz için umarım. Ay acaba filede satılan cipsler var ya onlar iyi midirbende sabahları 1 yumurta yemeğe çalışıyorum. son 1 haftadır çok yemek yiyemiyorum çünkü çok sıkışıyorum. karnım hemen şişiyor rahatsız oluyorum.
onun dışında meyve yemeğe çalışıyorum.
cips bazen benimde çok canım çekiyor ama yememeye çalışalım, içinde çin tuzu var ve çin tuzu otizme sebep oluyormuş.
kızımda hiç kilo olayına takmadım , oda hiç öyle tombik olmadı ama iştahsızlığından rahatsızım. ikinci de öyle olur mu bilmiyorum
Haşlamak için üşeniyorum desemYumurta sabah bana çok pratik oluyor kır yeyanina birkaç bir şey bitti gitti
Zuber noutos'un icerigi iyiydi sankiEn guzel şekilde geçer hepimiz için umarım. Ay acaba filede satılan cipsler var ya onlar iyi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?