Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Henuz yapmiyorum ama doktora sorup baslamayi dusunuyorum hareket cok iyiymis gebelikte

Of benim de son zamanlarda çok zorlandığım bir konu ama maalesef ben de kızamıyorum cunku alerji donemi evde kedilerimiz disarida sürekli polenler ilaçlar yeterli gelmiyor, sabahlari diğer odaya gecen ben oluyorum

Hahaha Ben de eşim bişey diyince tamam sen hamile olunca öyle yaparsın diyorum

kızlar ne kadar kilo aldınız veya ne kadarı normal şu hafta için 21+4 teyim 57,5 hamile kaldım, 57e düşüp çıktı ilk haftalar, şuan 63üm zaten totalde 10-12 kg u geçmek istemiyordum yarısını almışım bile

Bende 58 le hamile kaldım 64 üm şu an iştahım çok açık maalesef harekette fazla yok

22+1 deyim ve 7 kilo aldım.
İştahımda hiçbir artış yok, az yiyorum, sağlıklı besleniyorum, tatlı, hamur işi haftada bir sadece ama alıyorum ilginç bir şekilde. Aman onlar sağlıklı olsun da veririz kilo

20-25 in altı riskli sınır diye biliyorum.
Çevremde çok fazla serklaj olan olduğundan özellikle doktora sormuştum. Sorun olsa zaten doktor mutlaka söyler. Benim doktorumun rutin kontrolde ilk baktığı şey bu mesela, doktorlar direkt bakıyor yani gözden kaçırmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…