Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Nette 40-50 yazınca bir tedirgin oldum canım ama normal anladığım kadarıyla sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımıza

Benm karından ölçemedi doktor bi an korktu Altan baktı 20 den aşagısı sıkıntı dedi benimde 32 çıktı iyi dedi

Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Şimdi hastaneden geliyorum antibiyotik ve fitil kullandığım halde enfeksiyon artmış cuma günü Perinatoloji Randevum var inşallah bebeğim enfeksiyon dan etkilenmez
Benim arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı hiç bebeği etkilenmedi çok şükür serumlar takılıyordu enfeksiyon için gerekirse öyle tedavi etsinler korkma gebelikte oluyor öyle

Kızlar acibadem'in her çarşamba olan yogasinin kayit linki instagramda karşıma cikti

Benim arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı hiç bebeği etkilenmedi çok şükür serumlar takılıyordu enfeksiyon için gerekirse öyle tedavi etsinler korkma gebelikte oluyor öyle
Ben oğlumda da boyleydim canım erken doğuma sebep oldu ve oğlum kakasını yapmıştı aynı şeyleri yaşamam inşallah

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤inşallah bebişleriniz tutunurlar size

Merhaba arkadaşlar 25 haftalık hamileyim son bı aydir bebeğin hareketlerini hissettiğimden beri diyim bebeğin oldu tarafta yani sol tarafımda sertlik oluyor ben bunu hep bebek hareketlerine bagliyordum bı ay önce doktora gittiğimde hiç bı sıkıntı yok dedi oyuzden tekrar gitmedim ama son iki/üç gündür günde nerde ise 7/8 defa oluyor 15/20 saniye sonra düzeliyor tuvalet ihtiyacı olduğu zamn daha çok oluyo öyle gözlemledim bebeğin hareketlerini hisediyorum ağrım da yok anlık oluyo hemen geçiyor ağrım daha çok ilk uyandigimda oluyo böyle bı durum yaşayan varmı korkmalı miyim kasilmamidir bunlar salı gunu randevum var beklemelimiyim acilemi gitsem bilemedim bı türlü yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar sabah bacağıma kramp girdi ama böyle bir acı yok hala daha kramp giren yer açıyor resmen ağlattı beni bu magnezyum eksikliğinden mi oluyor ilk defa başıma
Kızlar sabah bacağıma kramp girdi ama böyle bir acı yok hala daha kramp giren yer açıyor resmen ağlattı beni bu magnezyum eksikliğinden mi oluyor ilk defa başıma geldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…