Kızlar sabah ayağıma kramp girdi ama böyle bir acı yok hala daha kramp giren yer açıyor resmen ağlattı beni bu magnezyum eksikliğinden mi oluyor ilk defa başıma geldi benim
Acıbadem Sağlık Grubu tarafından düzenlenen Online Hamile Yoga Seansı Katılım ücretsizdir. Her Çarşamba 11:00'de Eğitmen: Gönenç Sılay Zoom hesabınız olmasa da bilgilerinizi girerek kayıt olabilir ve size gelen kayıt onay ve hatırlatma maillerinde yer alan "Click Here to Join" linklerinden...
acibadem.zoom.us
Kızlar acibadem'in her çarşamba olan yogasinin kayit linki instagramda karşıma cikti
Kızlar sabah ayağıma kramp girdi ama böyle bir acı yok hala daha kramp giren yer açıyor resmen ağlattı beni bu magnezyum eksikliğinden mi oluyor ilk defa başıma geldi benim
ben magnezyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum, bende iltihaplı romatizma var kalçada başlayıp bele vuran bir ay önce kadar kalçamda tutulmalar başladı doktor kramp a yordu ve sana magnezyum başlayalım dedi düzenli içiyorum çok şükür daha iyiyim ama hala uzun süre uzandığımda falan kalkarken kalçamda ağrı ve çıtlatma hissi oluyor muhtemelen benim rahatsızlıkla alakalı ama hamilelikte magnezyum içilmesi gerektiğini çok duyuyorum
aptamil akademi ve mustela akademi var bedava online seminerler oluyor özellikle mustela daha yetkin kişilere yaptırıyor seminerlerini fakat birkaç haftada bir, aptamil nerdeyse hergün var, kimi yayınları kaydediyorlar kimini kaydetmiyorlar not alıyorum katılacağım diye ama bedava ya hep unutuyorum para versek unutmayız
bir de yapıkredi yayınlarının bir projesi varmış onu yeni öğrendim video kayılarını izlemeyi tamamlarsanız eve de hediye gönderiyorlarmış güzel bir teşvik :) birkaç video izledim çok beğendim zaten çok sevgili psikolog selçuk şirin var proje içerisinde, ebeveynlik eğitimleri ilginizi çekiyorsa ona da bakabilirsiniz
Selam kızlar perinatoloji ye detaylı ultrason için kaç haftaya kadar gidiliyor bilgisi olan var mı? Özelde çok pahalı devlette bulduğum randevu 23+3 gün oluyo sorun olur mu acaba ?
Selam kızlar perinatoloji ye detaylı ultrason için kaç haftaya kadar gidiliyor bilgisi olan var mı? Özelde çok pahalı devlette bulduğum randevu 23+3 gün oluyo sorun olur mu acaba ?
Kızlar bir şey soracağım. Hafif yeşilimsi kokusuz akıntı da enfeksiyon mudur? Hastaneyi aradım ama mesai bitmiş pazartesi arayın dedi doktor acile mı gitsem sizce
Kızlar bir şey soracağım. Hafif yeşilimsi kokusuz akıntı da enfeksiyon mudur? Hastaneyi aradım ama mesai bitmiş pazartesi arayın dedi doktor acile mı gitsem sizce
Büyuk ihtimalle enfeksiyon canım bende de vardı fitil ve antibiyotik tab kullandım geçti...ama sürekli idrar yolu enfeksiyonum oluyor bir türlü bitmedi
Valla canim belli bi yaşa kadar yastık onerilmiyo, yorgan desen kullanisli degil ilk zamanlar bogulma tehlikesi oluyo sonraları da uyku tulumu kullaniliyor senin anlayacağın simdi düşünülecek seyler degil sadece çarsaf düşünebilirsin