Kızlar bir şey soracağım. Hafif yeşilimsi kokusuz akıntı da enfeksiyon mudur? Hastaneyi aradım ama mesai bitmiş pazartesi arayın dedi doktor acile mı gitsem sizce
Kızlar sabah ayağıma kramp girdi ama böyle bir acı yok hala daha kramp giren yer açıyor resmen ağlattı beni bu magnezyum eksikliğinden mi oluyor ilk defa başıma geldi benim
Kızlar bir şey soracağım. Hafif yeşilimsi kokusuz akıntı da enfeksiyon mudur? Hastaneyi aradım ama mesai bitmiş pazartesi arayın dedi doktor acile mı gitsem sizce
bir de yapıkredi yayınlarının bir projesi varmış onu yeni öğrendim video kayılarını izlemeyi tamamlarsanız eve de hediye gönderiyorlarmış güzel bir teşvik :) birkaç video izledim çok beğendim zaten çok sevgili psikolog selçuk şirin var proje içerisinde, ebeveynlik eğitimleri ilginizi çekiyorsa ona da bakabilirsiniz
Merhaba, bahsettiğiniz ağrı pubis ağrısı sanırım bende 22 haftalık gebeyim bunda yeni başlıyor ama ilk gebeliğimde çok erken haftalarda artık yataktan dahi kalkamayacak derecede zorlamıştı beni. Magnezyuma başlamanızı tavsiye ederim ağrınızı baya hafifletir
Günaydın kızlar
Detaylı ultrasonda rahim uzunluğum 34 mm çıkmış raporda gördüm nette 40-50 mm arasına normal yazıyor sizce kısa mı 34? Sizler biliyor musunuz kaç ölçüldü? Doktor bi sıkıntı olsaydı söylerdi heralde herşey normal demişti
Merhaba kimse yok sanırım ama benim bir sorum olacak inşallah birileri görür, saat 5te detaylı ultrason randevum var ne yapmam lazım idrara sıkışık olmak gerekir mi? Cevap yazabilecek birileri var mı?
Merhaba kimse yok sanırım ama benim bir sorum olacak inşallah birileri görür, saat 5te detaylı ultrason randevum var ne yapmam lazım idrara sıkışık olmak gerekir mi? Cevap yazabilecek birileri var mı?
Kızlar detaylida bebeğinizi babasına ya da kendisine benzeyen oldu mu ? doktorla şok yaşadık dün aynı babası bu çocuk. sizin de böyle bir durumunuz oldu mu