Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar bu grupta simdiye kadar bildigi cinsiyet detaylı ultrasonda farklı çıkan üye var mı meraktan soruyorum

Kızlarrr napıyorsunuz. Size ne dicem. Banyo yaparken meme uçlarımda çok minik sarı kabuk gördüm. Süt üretimi için erken diye biliyorum. İlk hamileliğimde oldu mu hatırlamıyorum. Chat gbt ye sordum. 2. Trimester da normal diyor. Sizde var mı böyle bi şey

Hayırlı akşamlar hanımlar .. size sorum olacak özellikle oturduğum yerden kalktığımda karnım komple sertleşiyor ve geçiyor yalancı kasılma gibi. Ama bunun için erken değil mi ? Yaşayan var mı ?

Bende yok canım

Var cnm evet

Benim de var evet tek bir mememde vardı bir kere gördüm şimdiye kadar

Hayırlı akşamlar hanımlar .. size sorum olacak özellikle oturduğum yerden kalktığımda karnım komple sertleşiyor ve geçiyor yalancı kasılma gibi. Ama bunun için erken değil mi ? Yaşayan var mı ?
Ben 16. Haftada yavaş yavaş başladı arada kasılma oluyor bebek bir yerde toplanıyor geriliyor gibi sertleşiyor karın bu yalancı kasılma ilk oğlumda da erken başlamıştı ben bilmiyordum onun kasılma olduğunu sonradan anladım herkesin farklı oluyor sanırm hiç yaşamayan da var

Sırt üstü artık yatamıyorsunuz dimi kızlar ? Ben dün ilk defa rahatsız oldum baskı yapıyor damarlara çünkü sizin nasıl ?

evet benimde oluyor. hatta poposunu mu dayıyor kasılmamı anlayamıorum. gebelik takip programında bu haftalarda yalancı kasılmalar normal diye okumuştum

Sırt üstü artık yatamıyorsunuz dimi kızlar ? Ben dün ilk defa rahatsız oldum baskı yapıyor damarlara çünkü sizin nasıl ?
Zararlı diye çalışıyorum yatmayım birde öyle yatınca bebek çok vurmaya başlıyor ben rahatsız oluyor diye korkuyorum

Günaydın kızlar nasılsınız, sabah ebe aradı kan vermem gerekiyomuş sizi çağırdılar mı biliyo musunuz neye bakıcaklar 23+1 deyim

Günaydın kızlar nasılsınız, sabah ebe aradı kan vermem gerekiyomuş sizi çağırdılar mı biliyo musunuz neye bakıcaklar 23+1 deyim
günaydın. rutin kan değerlerine bakıyorlar. tetanoz vurulmadıysan vuruyorlar. detaylı yaptırdıysan sonuçlarını soruyorlar
bide bizimki kalp sesini dinlemişti. benim tansiyonuma bakmıştı

günaydın. rutin kan değerlerine bakıyorlar. tetanoz vurulmadıysan vuruyorlar. detaylı yaptırdıysan sonuçlarını soruyorlar
bide bizimki kalp sesini dinlemişti. benim tansiyonuma bakmıştı
Anladım canım gideyim bi o zaman aşı çok karıştı benim için, kendi doktorum 28.haftada karma aşı yapıyorum dedi ebe bizimki de karma istersen tek doz yapılıyor dedi bilemedim nerde yaptırcam

Anladım canım gideyim bi o zaman aşı çok karıştı benim için, kendi doktorum 28.haftada karma aşı yapıyorum dedi ebe bizimki de karma istersen tek doz yapılıyor dedi bilemedim nerde yaptırcam
benim doktor bana hiç aşı demedi. ilk gebeliğimde de , şimdide bütük aşıları sağlık ocağı yapıyor.
belki aynı aşıdır.
bana vurulan aşı e-nabızdan baktığımda Tdam (Tetanoz, difteri,asellüler boğmaca) diye geçiyor.

Evet kendi doktorum da 3lü demişti ebe tetanoz ve boğmaca diyo 2li sanırım, aşılar yeni geldi filan dedi değişmiş herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…