Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar selam, online hamilelik pilatesi yapan var mı aranızda?
selammm
ben online yapıyorum. zoom üzerinden canlı ders
tavsiye ederim. ilk hamileliğimde de yapmıştım. vajinal doğuramadım ama hemen toparlanmıştım.

Bende de var canım sakın dokunup soyma uyarılmaması lazım

nasıl geçiyor? ben de yüz yüze isterim ama iş saatlerim yoğun, fırsat bulamıyorum
Daha çok yeniyim daha önce gidiyordum zaten ama hamilelikte yeni başladım. ilk derslerim çok güzel geçti. Bakalım agirlastikca kendini gösterir diye düşünüyorum

selammm
ben online yapıyorum. zoom üzerinden canlı ders
tavsiye ederim. ilk hamileliğimde de yapmıştım. vajinal doğuramadım ama hemen toparlanmıştım.
nereden alıyorsun eğitimi. ben de istiyorum artık çalışıyorum diye hep öteledim ama 6 aylık oldum neredeyse başlamam lazım artık,,, doğuramıcam yoksa dsfdf

nereden alıyorsun eğitimi. ben de istiyorum artık çalışıyorum diye hep öteledim ama 6 aylık oldum neredeyse başlamam lazım artık,,, doğuramıcam yoksa dsfdf
reklam değildir diyeyim öncelikle :) şuan pilaterapii sayfasının rüya şafak'tan alıyorum.
ilk hamileliğimde pilatesbypinar dan almıştım.
ikisini de şiddetle tavsiye ederim. çalıştığım için bi yere gitmek zamanlama olarak uymuyordu online olduğu için evden çıkmadan yapıyorsun. o gün işin mi var tekrar kayıttan müsait olduğunda yapabiliyorsun
başlayacaksan artık başla bence , çünkü ilk zamanlar derslerden sonra yorulmuyordum , karnım büyüdükçe artık yorulmaya başladım.

pilates ücretleri ne kadar bu arada hem online hem fiziki olarak. genel herkese sorayım
ben şuan 1600 ödüyorum. haftada 2 gün, aylık 8 ders oluyor. yanında da bol yürüyüş yaparsan yeter

fiyatı çok uygunmuş. ben mahallede bir yere sordum haftada 2 gün aylık 8 ders 4000 tl dedi. aradaki fark fenaaa

Canım selam. Ben emzirmeye devam ediyorum ancak göğsüm çok sızlıyor bu ara sanırım ekstra süt üretiyorum seninde erken başlamış olabilir

Daha çok yeniyim daha önce gidiyordum zaten ama hamilelikte yeni başladım. ilk derslerim çok güzel geçti. Bakalım agirlastikca kendini gösterir diye düşünüyorum
Nasıl bir şey peki :/ ben çok yorgunum bir haftadır kayıt olsam yapabilir miyim zor mudur diye merak ediyorum

Merhabalar kizlar.
Bugun detayli ultrasona girdim akcigerinde atar damara s şeklinden baglanmis damar dedi.korkmana gerek yok dedi doktor ama baya kafaya taktim sanirim sizde boyle bi durumla karsilasan var mi?yada duydunuz mu?

Bende
Kızlar bu grupta simdiye kadar bildigi cinsiyet detaylı ultrasonda farklı çıkan üye var mı meraktan soruyorum
18. Haftada amniyosentez yapan profesör kız dedi sonra çıkıntı var gibi detaylıda belli olur dedi, dün 21+6'da detaylıda başka profesör cinsiyetine sen bak söyle dedi kocaman pipi erkek

Son düzenleme:
Merhabalar kizlar.
Bugun detayli ultrasona girdim akcigerinde atar damara s şeklinden baglanmis damar dedi.korkmana gerek yok dedi doktor ama baya kafaya taktim sanirim sizde boyle bi durumla karsilasan var mi?yada duydunuz mu?
Hiç öyle bi şey duymadım ama doktor korkmana gerek yok demiş. önemli olsa amniyosentez önerirdi mutlaka

ay ben niye hiç bi şey almıyorum yaaa.. sizde böyle misiniz
bi tulum alayım , kendime bi gecelik alayım, bi bebek deterjanı alayım yok. daha var alırım diye diye geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…