Eğer sorun yoksa 2 yaşına kadar rahat emzirebilirsin bence. Ben işimden dolayı 1 sene vermeyi düşünüyorum, işim olmasaydı 2 sene isterdim. Anne sütü çoook değerli ve önemlihayır tamamen kes artık 1 yaşında yemek yedir dediçok emiyor doktorun yanında da meme diye ağlıyordu sanırım o yüzden doktor yorulmayayım diye yeterli bu kadar vs dedi ama kıyamıyorum da bebeğime bilmiyorum biraz düşüneceğim
ben de kendi anneme hiç güvenemiyorum sinirli bir kadın kendi istediğim şeyi söylediğimde zaten en iyi hep sen biliyorsun diyip kalbimi kırıyor ben de hassas yapıdayım kayınvalidem de çok iyidir ama kendi fikrini çok söyler ve en doğru fikrin kendinde ve kızında olduğunu düşünüyor biraz kız çocuklarına düşkün kızından sonra bana bile düşkün yani o derece :) ama gerçekten kimseyi çekecek halim yok 28 yaşındayım bazen çok yorgun hissediyorum kendimi, yurtdışına taşınmayı çok istedim yıllardır da uğraştık eşimle fakat bir türlü nasip olmadı çok imrendim size :) gurbet de zor tabi o yüzden her şey gönlünüzce olur umarımBenim ikinci doğumum sadece eşim ve ben vardık öyle güzeldik o yüzden üçüncüye ikna oldum hemen
En azından gelenler yanınızda çok kalmayıp gitse daha iyi olur kendinize bebeğinize odaklanırsınız keşke uyarabilsen kimseyi kırmadan :/
Benim ilk doğumum annem vardı öyle kötü davrandı ki bana o travmadan sonra 9 yıl ara verdim düşün tabiki senin annen öyle değildir ama yalnız olmak bana çok iyi geldi
eğer sağlıksal bir sorun yoksa inşallah yoktur almayın ne olacak her yer ve çevrem de dahil yok doğumdan sonra bir ayda doğum öncesi kiloma döndüm yok hiç kilo almadım diyip hava atanlarla dolu, siz de havasını atınBen de kilo alamıyorum diye üzülüyorumherkesin derdi farklıymış
Sinirli ve düşüncelere önem vermeyen bir anneyle yaşamak gerçekten zor o yüzden gurbetmiş başka şehirmiş ne olursa olsun hiç koymadı bana çok kolay geliyor öyle duygusallıklara giremiyorum ama sizin içinde üzüldümben de kendi anneme hiç güvenemiyorum sinirli bir kadın kendi istediğim şeyi söylediğimde zaten en iyi hep sen biliyorsun diyip kalbimi kırıyor ben de hassas yapıdayım kayınvalidem de çok iyidir ama kendi fikrini çok söyler ve en doğru fikrin kendinde ve kızında olduğunu düşünüyor biraz kız çocuklarına düşkün kızından sonra bana bile düşkün yani o derece :) ama gerçekten kimseyi çekecek halim yok 28 yaşındayım bazen çok yorgun hissediyorum kendimi, yurtdışına taşınmayı çok istedim yıllardır da uğraştık eşimle fakat bir türlü nasip olmadı çok imrendim size :) gurbet de zor tabi o yüzden her şey gönlünüzce olur umarım
Doktor emzirme deyince bir şaşırdım ne yapacağımı ama doğru diyorsun devam edeyimEğer sorun yoksa 2 yaşına kadar rahat emzirebilirsin bence. Ben işimden dolayı 1 sene vermeyi düşünüyorum, işim olmasaydı 2 sene isterdim. Anne sütü çoook değerli ve önemliNegüzel bebeğin istiyorsa ve sütte geliyorsa neden kesesinki?
İşte bende korkuyorum geçen annemin gazına geldim masada kendi yaptığım kek vardı baktımki istiyor verdim aha dedim ne güzel yiyor yutmaya kalınca yutamadı tıkandı ve kustuBen emzirmeye devam edeyim mi sence.. benimki de pirinç bile yoğurtla karıştırıp veriyorum yoksa tıkanıyor hemen bir de evde tek oluyorum risk alamıyorum her şeyi püre yapıyorum ya
aslında temu da çok güzel çantalar var yabir de asla istediğim gibi anne bebek çantası bulamıyorum eve 2 tane sipariş ettim MY Collection 7335 Puff Deri - Kumaş Anne Bebek Bakım Sırt Çantası - Fiyatı, Yorumları biri buydu içi yeterli gelmedi iade ettim diğerini beğenmiştim fakat çok pahalıydı skip hop main frame fakat dolapta o kadar baktım ve anladımki çok yıpranan bir çanta ikinci el buldum aldım o da sıfırını gördüğüm için aynı hissi vermedi bana az kullanıldığı belli ama çizikler ve katlanma yerlerinde yırtık başlamış oysa çok kullanışlı bir çanta ve bu kadar yıpranmaya sıfırı dört küsür bin tl olması da şov bence, özetle bulamıyorum kızlar bulamıyorum temuya bile baktım hem çok gözlü hem kullanışlı hem içine kolay ulaşılabilen hem de tatlı güzel bir çanta istiyorum gördüğüm kadarıyla uzuuun yıllar kullanılıyor bu çantalar o yüzden önemli
bende 22 aylık olana kadar emzirdim ama öyle aktif emzirme değildi. yani doymak için değil özlem gidermek içindiDoktor emzirme deyince bir şaşırdım ne yapacağımı ama doğru diyorsun devam edeyim
doktorda yemek yesin dedi işte artık büyüdü dedi ben de kessem diye düşündüm ama sütün var emzir diyenler de oluyor emzirmeye devam edeyim diye düşünüyordum şimdi senin dediklerinde doğru öyle zor ki karar vermek… kardeşi gelince onu emzirirken büyüğü kesemem çok üzülür ya önceden yapmalıyım ya hiç kesmemeliyim 2,3. Yaşa kadar :/İşte bende korkuyorum geçen annemin gazına geldim masada kendi yaptığım kek vardı baktımki istiyor verdim aha dedim ne güzel yiyor yutmaya kalınca yutamadı tıkandı ve kustuhalbuki ekmek reçel yiyen çocuklar var 15 ayında bizde yok asla dışarı çıkınca bir şey alıp veremem ya hazır püre olmalı marketten ya mama ve ya eve koşarak geliyorumki çorba vereyim.Sana kaldıkta bence kes çünkü benim doktorum dedi sütun olsaydı bile artık vitaminini yemekten alsın dedi bana gerçektende mamayı iyi içmiyor
Ay olabilir benimki hala emiyor arada bir yemeklerden püreler zorla veriyorum maalesefbende 22 aylık olana kadar emzirdim ama öyle aktif emzirme değildi. yani doymak için değil özlem gidermek içindi
bazı bebekler emmekten yemek yemiyorlar. o yüzden demiştir doktor belki
İkinci gelince eğer kesmek istiyorsan o zaman şimdiden kes yok kesmiceksin eğer o zaman ver ama doysun diye diğil asla çünkü yemek yemeli artık.doktorda yemek yesin dedi işte artık büyüdü dedi ben de kessem diye düşündüm ama sütün var emzir diyenler de oluyor emzirmeye devam edeyim diye düşünüyordum şimdi senin dediklerinde doğru öyle zor ki karar vermek… kardeşi gelince onu emzirirken büyüğü kesemem çok üzülür ya önceden yapmalıyım ya hiç kesmemeliyim 2,3. Yaşa kadar :/
Evet ben de görüyorum 1 yaşında elma ellerinde portakaldır krakerdir yiyorlar ben de senin gibi serbest bırakamıyorum tıkanıyor birkaç aya daha iyi yerler bence biraz daha sabredicez
Tamam o öyle gidebilmeye başladıysa bir haftaya her yere giderİkinci gelince eğer kesmek istiyorsan o zaman şimdiden kes yok kesmiceksin eğer o zaman ver ama doysun diye diğil asla çünkü yemek yemeli artık.
Benim doktorumda daha 12 aylıkken bana dedi ver yesin yanında ye tıkanmıcak asla faydası yok o kadar denedimki bizim arka dişlerimizde daha yok her şey ezerek veriyorum o kadar zorki.Bu arada benim oğlan karşıdan karşıya serbest yürümeye başlamış çok şükür eskiden korkuyordu şimdi mutlu oluyorama işte tam kendisi yürümüyor yine buna şükür diyorum hiç elini bırakmıyordu
Yaaa ne kadar tatlıTamam o öyle gidebilmeye başladıysa bir haftaya her yere giderbenimki odalarda geziyor yoruluyor poposunun üstüne güm güm düşüyor iyiki bez var canı yanmıyor heralde kalkıp devam ediyor
Arka dişler bizde de yok önce 4 ve altta 4 var.. yemek yedirmek için de daha çok uğraşıcam bakalım
hayırlı günler , egzersiz yapmaya çalışın. göbekte ağırlık olmaya başladığı için böyle ağrılar normalHayırlı günler kızlar 22+3haftalık hamileyim kaburgalarım sırtım çok ağrıyor ne yatabiliyırum ne kalkabiliyorum side de var mı böyle bir sorun. Birde yarın detaylı ultrasona giricem orda tam cinsiyet derler mi..
Devamı gelir ilk önce benimki de öyleydi sonra kalkmaya başladıYaaa ne kadar tatlıyok benimki kalkamıyor tutucak illaki bir yerden bakalım devamı gelsin artık
Yok bizde 2 yukarda 2 altta
Amin canım hepsi sağlıkla büyüsünDevamı gelir ilk önce benimki de öyleydi sonra kalkmaya başladıçok tatlılar öp benim için sağlıkla büyüsün inşallah
Adı ne oğlunun
çok güzel anlamlı bir isim adıyla yaşasınAmin canım hepsi sağlıkla büyüsünSağol teyzesi sende oğluşunu öp ismi Yunus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?