Günaydın kızlar
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyTemizlik güzel yap ağırlaşmadan benim gözüme camlar duruyor onlara başlamak istiyorum tabi eşim yardım edicek..temizlikçi bile camlarıma yakın durmuyor yüksek diyorGünaydın kızlar
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyleri çok tatlıama genel temizlik doğuma yakın yapıcam kışlıkları çoktan kaldırdım oğluşumun küçük giyimlerini yıkadım ütüsünü yaptım kaldı yenilerini almak
Günaydın kızlar
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyTemizlik güzel yap ağırlaşmadan benim gözüme camlar duruyor onlara başlamak istiyorum tabi eşim yardım edicek..temizlikçi bile camlarıma yakın durmuyor yüksek diyorGünaydın kızlar
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyleri çok tatlıama genel temizlik doğuma yakın yapıcam kışlıkları çoktan kaldırdım oğluşumun küçük giyimlerini yıkadım ütüsünü yaptım kaldı yenilerini almak Bende 8 kilo almışım bu sabah 8 gördüm tek diğilsinSelam kızlar nasılsınızz? Dün tartıya çıkayım dedim, 8 kilo almışımÇok üzüldüm anlatamam. Son 1 aydır iştahım gerçekten çok açık. Sürkeli çikolata yiyesim geliyor ve doyamıyorum Daha kocaman 3 ay var doğuma ne yapmamı önerirsiniz Haftaya'da şeker yüklemesi testim var çok merak ediyorum ne çıkacak.. ama ben kolay vericem ondan takmıyorum asla
Ben ocean mikrofer kullanıyorum yanındaGünaydınn kızlar
Regenesis Max kullananlar ekstra demir ilacı kullanıyor musunuz ?
benim vitaminin içinde demir yoktu. doktorum demir ilacı verdi ama dokunduğu için kullanamadım. doktoruma sordum da Regenesis Max içinde demir varsa ona döneyim mi diye daha cevap gelmedi
Bilmiyorum canım günaydınben hepsini tek tek alıyorum
Bana regenesisin yanında ekstra demir de verdi feramat alıyorum diğer demirler mahvetmişti bu çok iyi geldi bana
Ben ocean mikrofer kullanıyorum yanında
GünaydınnnGünaydın kızlar
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyleri çok tatlı
ye tatlıyı çıkar hakkı ' yıydı dimiSelam kızlar nasılsınızz? Dün tartıya çıkayım dedim, 8 kilo almışımÇok üzüldüm anlatamam. Son 1 aydır iştahım gerçekten çok açık. Sürkeli çikolata yiyesim geliyor ve doyamıyorum Daha kocaman 3 ay var doğuma ne yapmamı önerirsiniz Haftaya'da şeker yüklemesi testim var çok merak ediyorum ne çıkacak..
Negüzell, kilo alamıyosun diye üzülme sakın. Bende geçem sene 43 kiloyken şuan havada uçuşuyor kilolarBen de kilo alamıyorum diye üzülüyorumherkesin derdi farklıymış
Bence çok iyi zaten kaldı 3 ay 6 7 kilo daha alsan bile 15 kilo almış oluyorsun canını sıkma hiç
Vallahi sıkı diyete gireceğim doğumdan sonra. Elbiseler sıktıkça canım sıkılıyor, kendimi çok şişko hissediyorum. Normalde keyifle hazırlanıp gezmeye giderdim şuansa hiçbirşey yakışmıyor diye üzülüp duruyorum. Bugünden itibaren tatlı yemicemGünaydınnn
yenidoğan alışverişini salladığım gibi bunuda sallıyorum
izmir 'in ağustos sıcağında nefes nefese temizlik yapıcam bu gidişle
ben biraz yaklaşsın başlıcam perdelerden, halılardan. zaten evim küçük yavaş yavaş biter ya
büyük kızın yaz alışverişini yeni yaptım ama odasını benimde temizlemem lazım
bu ne yaa bizim işimiz hiç bitmeyecek mi
ye tatlıyı çıkar hakkı ' yıydı dimibenim hiç tatlı çekmiyor canım.
yürüyüş yapıyor musun ? su içmeye çalış
ben en son 64 düm. biraz dikkat etmeye çalışıyorum
makarna ,pilavı azalttım suyu çoğalttım
dün akşam pilates yaparken yine bacaklarıma baktım kocaman olmuşlar
kızımın hamileliğinde bu haftalarda 60 kg filanmişim. son ay ağustos ayında her hafta almaya başlamışım
yani son aylarda kilo alıcaz ona göre dikkat edelim
Soğuk süt anında ferahlık veriyor kısa bile sürse rahatlatıyorKIZLAR YARDIM
Bu aralar feci şekilde mide yanmam oluyor dayanamıyorum artık bi şey yemesem bile oluyor yok mu bunun bi çözümü
doğumdan sonra hemen gidiyor hiç korkmaNegüzell, kilo alamıyosun diye üzülme sakın. Bende geçem sene 43 kiloyken şuan havada uçuşuyor kilolar
Vallahi sıkı diyete gireceğim doğumdan sonra. Elbiseler sıktıkça canım sıkılıyor, kendimi çok şişko hissediyorum. Normalde keyifle hazırlanıp gezmeye giderdim şuansa hiçbirşey yakışmıyor diye üzülüp duruyorum. Bugünden itibaren tatlı yemicem
Evet benim doğumda 8 kilo direkt gitmişti kalanı da gün gün azalıyordoğumdan sonra hemen gidiyor hiç korkma
dün bi reelsde gördüm. bebek 6,5 kilo fazlalık oluyormuş, bunun üzerine aldığı kilo annenin de kendi için aldığı kiloymuş. toplam 12-16 kg normal diyor
benimki geçen hafta 485 gr çıkmıştı. 21+5 diKızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim 680 grammış. Sizce iyi mi? Doktor iyi dedi ama emzirme bebeğini bırak da dedi acaba küçük mü ayına göre
benimde 1 hafta birden 6 kg gitmişti. sonra da yavaş yavaş gitmiştiEvet benim doğumda 8 kilo direkt gitmişti kalanı da gün gün azalıyor
Ben 25 haftadayım ama o yüzden bilemedimbenimki geçen hafta 485 gr çıkmıştı. 21+5 di
bence seninki iyi maşallah
Bence hormonlardan dolayı bu kadar takılıyoruz, sende takılma verilirNegüzell, kilo alamıyosun diye üzülme sakın. Bende geçem sene 43 kiloyken şuan havada uçuşuyor kilolar
Vallahi sıkı diyete gireceğim doğumdan sonra. Elbiseler sıktıkça canım sıkılıyor, kendimi çok şişko hissediyorum. Normalde keyifle hazırlanıp gezmeye giderdim şuansa hiçbirşey yakışmıyor diye üzülüp duruyorum. Bugünden itibaren tatlı yemicem
chatgbt ye sordum :) 25.haftalık bebeklerin 650-800 grm olması normal diyor.Ben 25 haftadayım ama o yüzden bilemedim
Kilosu iyi canım, emzirmenin karnındaki bebeğin kilosuna etki ettiğinide ilk defa duyuyorum? Acaba ikisini aynı anda emzirme diye söylemiş olabilirmiKızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim 680 grammış. Sizce iyi mi? Doktor iyi dedi ama emzirme bebeğini bırak da dedi acaba küçük mü ayına göre
Harikasın teşekkür ederimchatgbt ye sordum :) 25.haftalık bebeklerin 650-800 grm olması normal diyor.
hayır tamamen kes artık 1 yaşında yemek yedir dediKilosu iyi canım, emzirmenin karnındaki bebeğin kilosuna etki ettiğinide ilk defa duyuyorum? Acaba ikisini aynı anda emzirme diye söylemiş olabilirmi
Tek bunu dememişki işte yemek yesin diye demiş ola bilir valla benimkide hala pütürlü yemiyorKızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim 680 grammış. Sizce iyi mi? Doktor iyi dedi ama emzirme bebeğini bırak da dedi acaba küçük mü ayına göre
Ben emzirmeye devam edeyim mi sence.. benimki de pirinç bile yoğurtla karıştırıp veriyorum yoksa tıkanıyor hemen bir de evde tek oluyorum risk alamıyorum her şeyi püre yapıyorum yaTek bunu dememişki işte yemek yesin diye demiş ola bilir valla benimkide hala pütürlü yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?