Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166

Ben ocean mikrofer kullanıyorum yanında

Günaydınnn
yenidoğan alışverişini salladığım gibi bunuda sallıyorum
izmir 'in ağustos sıcağında nefes nefese temizlik yapıcam bu gidişle
ben biraz yaklaşsın başlıcam perdelerden, halılardan. zaten evim küçük yavaş yavaş biter ya
büyük kızın yaz alışverişini yeni yaptım ama odasını benimde temizlemem lazım
bu ne yaa bizim işimiz hiç bitmeyecek mi
ye tatlıyı çıkar hakkı ' yıydı dimi benim hiç tatlı çekmiyor canım.
yürüyüş yapıyor musun ? su içmeye çalış
ben en son 64 düm. biraz dikkat etmeye çalışıyorum
makarna ,pilavı azalttım suyu çoğalttım
dün akşam pilates yaparken yine bacaklarıma baktım kocaman olmuşlar
kızımın hamileliğinde bu haftalarda 60 kg filanmişim. son ay ağustos ayında her hafta almaya başlamışım
yani son aylarda kilo alıcaz ona göre dikkat edelim

Ben de kilo alamıyorum diye üzülüyorum herkesin derdi farklıymış
Negüzell, kilo alamıyosun diye üzülme sakın. Bende geçem sene 43 kiloyken şuan havada uçuşuyor kilolar
Bence çok iyi zaten kaldı 3 ay 6 7 kilo daha alsan bile 15 kilo almış oluyorsun canını sıkma hiç

Vallahi sıkı diyete gireceğim doğumdan sonra. Elbiseler sıktıkça canım sıkılıyor, kendimi çok şişko hissediyorum. Normalde keyifle hazırlanıp gezmeye giderdim şuansa hiçbirşey yakışmıyor diye üzülüp duruyorum. Bugünden itibaren tatlı yemicem

doğumdan sonra hemen gidiyor hiç korkma
dün bi reelsde gördüm. bebek 6,5 kilo fazlalık oluyormuş, bunun üzerine aldığı kilo annenin de kendi için aldığı kiloymuş. toplam 12-16 kg normal diyor

Kızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim 680 grammış. Sizce iyi mi? Doktor iyi dedi ama emzirme bebeğini bırak da dedi acaba küçük mü ayına göre

Kızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim 680 grammış. Sizce iyi mi? Doktor iyi dedi ama emzirme bebeğini bırak da dedi acaba küçük mü ayına göre
benimki geçen hafta 485 gr çıkmıştı. 21+5 di
bence seninki iyi maşallah

Bence hormonlardan dolayı bu kadar takılıyoruz, sende takılma verilir

Kilosu iyi canım, emzirmenin karnındaki bebeğin kilosuna etki ettiğinide ilk defa duyuyorum? Acaba ikisini aynı anda emzirme diye söylemiş olabilirmi

Kilosu iyi canım, emzirmenin karnındaki bebeğin kilosuna etki ettiğinide ilk defa duyuyorum? Acaba ikisini aynı anda emzirme diye söylemiş olabilirmi
hayır tamamen kes artık 1 yaşında yemek yedir dedi çok emiyor doktorun yanında da meme diye ağlıyordu sanırım o yüzden doktor yorulmayayım diye yeterli bu kadar vs dedi ama kıyamıyorum da bebeğime bilmiyorum biraz düşüneceğim

Tek bunu dememişki işte yemek yesin diye demiş ola bilir valla benimkide hala pütürlü yemiyor

Tek bunu dememişki işte yemek yesin diye demiş ola bilir valla benimkide hala pütürlü yemiyor
Ben emzirmeye devam edeyim mi sence.. benimki de pirinç bile yoğurtla karıştırıp veriyorum yoksa tıkanıyor hemen bir de evde tek oluyorum risk alamıyorum her şeyi püre yapıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…