Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
kaburga ağrım yok fakat sabah sırt ağrılarım var romatizma hastalığımdan da dolayı, cinsiyeti söylüyorlar ya dün gittim ben doktor erkek bebek verirlerse kabul etmeyin o kadar kesin kız dedi :)

hayırlı günler , egzersiz yapmaya çalışın. göbekte ağırlık olmaya başladığı için böyle ağrılar normal
detaylı da cinsiyet kesinleşir evet :)
Egzersiz de yapıyorum ama ancak 15 20 dakika idare ediyor kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi çok sancı ağrı yapıyor dayanılacak gibi değil 1 haftadır

kaburga ağrım yok fakat sabah sırt ağrılarım var romatizma hastalığımdan da dolayı, cinsiyeti söylüyorlar ya dün gittim ben doktor erkek bebek verirlerse kabul etmeyin o kadar kesin kız dedi :)
Banada 15 haftalıkken erkek dendi ama sürekli rüyamda kız bebek olarak görüyorum hislerimde kız diyor bakalım yarın ne diyecek dr detaylıda

selamm
ben yaşamadım ama
sizin yapınız nasıl ? anne baba zaten minyonsa bebekte ufak tefek oluyor zaten
bebek içinde muz, avakado, kaşar peyniri,ceviz bunlar direkt bebeğin kilo almasını sağlıyormuş

Egzersiz de yapıyorum ama ancak 15 20 dakika idare ediyor kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi çok sancı ağrı yapıyor dayanılacak gibi değil 1 haftadır
yakın zamanda magnezyum değerine baktırnız mı peki
acaba düştü mü
oda yapar

selamm
ben yaşamadım ama
sizin yapınız nasıl ? anne baba zaten minyonsa bebekte ufak tefek oluyor zaten
bebek içinde muz, avakado, kaşar peyniri,ceviz bunlar direkt bebeğin kilo almasını sağlıyormuş
Ben minyonum evet ama eşim değil . Her gün avokado sık sık da dediklerinizden yedim ama anlamadım bayramdan sonrasına randevumuz var o kadar merak ediyorum ki büyümüş müdür diye

Kızlar selam, bugün detaylı ultrasondan çıktım ve bebekle ilgili her şeyin yolunda olduğunu öğrendim. ama doktor plasenta circumvallata denilen bir durum olduğunu söyledi, korkulacak bir şey yok sadece takip edeceğiz dedi. Ne olduğunu bilen duyan var mı?

Ben senden duydum ilk defa ve chatgbt’ye sordum korkma doktor takip eder sık sık ciddi olsaydı doktor daha farklı konuşurdu

Galiba hiç bitmeyecek hele iki çocuktan sonra naneyi yimedin mi modu açılacakmış gibi geliyor bana

İlk bebeğim 34te doğdu bu bebiste erkenci olabilir dedi doktor çünkü çok fazla kasılmalarım oluyor detaylı da 34 mm çıkan rahim uzunluğum bu sefer 30 çıktı haftama göre düşük buldu doktor. Dinleneceksin dedi rapor ve bir tane ilaç başladı o yüzden son zamanlara bırakmasam iyi olur zaten çoğunu kocama yaptırcam

Çok şükür sağlıksal bir sorun yok, hiç aklıma bu yönden gelmemişti bende havamı atıyım haklısınız, artık fit mom diye gezerim

Son düzenleme:
Selam ben de 2 hafta önce gittiğimde bebeğim 316 gramdı doktor sınırda olduğunu söyledi dediğiniz gibi ben de çok takıyorum her gün süt ceviz avokado muz yemeye çalışıyorum pazartesi detaylı var inşallah büyümüştür minik kızım

detaylı ultrasonda inşallah her şey yolunda çıkar ve minik kızınızın güzelce büyüdüğünü görürsünüz

Gittiğinizde kaç hafta kaç günlüktü bebeğiniz?

Merhaba, ben bunu bir kadın doğum doktorunun hikayesinden ss almıştım. 22. Haftada bebeğinizin ağırlığı az gelmedi bana aslında. Bir de fetal ağırlık direkt ölçülebilen bir şey değil baş çevresi, karın çevresi, femur kemiği uzunluğu ölçülüp bir formülle hesaplanıyor. O yüzden + - durumlar olabiliyor. Benim gittiğim perinatalog 400 gr derken kendi doktorum 500 gr demişti 2 gün arayla. O yüzden doktorunuz ciddi bir gelişim geriliği var demediyse takmayın.

Eklentiler

• 1000089593.webp
    32 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…