kaburga ağrım yok fakat sabah sırt ağrılarım var romatizma hastalığımdan da dolayı, cinsiyeti söylüyorlar ya dün gittim ben doktor erkek bebek verirlerse kabul etmeyin o kadar kesin kız dedi :)Hayırlı günler kızlar 22+3haftalık hamileyim kaburgalarım sırtım çok ağrıyor ne yatabiliyırum ne kalkabiliyorum side de var mı böyle bir sorun. Birde yarın detaylı ultrasona giricem orda tam cinsiyet derler mi..
Egzersiz de yapıyorum ama ancak 15 20 dakika idare ediyor kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi çok sancı ağrı yapıyor dayanılacak gibi değil 1 haftadırhayırlı günler , egzersiz yapmaya çalışın. göbekte ağırlık olmaya başladığı için böyle ağrılar normal
detaylı da cinsiyet kesinleşir evet :)
Sağol canım Aminçok güzel anlamlı bir isim adıyla yaşasın
Banada 15 haftalıkken erkek dendi ama sürekli rüyamda kız bebek olarak görüyorum hislerimde kız diyor bakalım yarın ne diyecek dr detaylıdakaburga ağrım yok fakat sabah sırt ağrılarım var romatizma hastalığımdan da dolayı, cinsiyeti söylüyorlar ya dün gittim ben doktor erkek bebek verirlerse kabul etmeyin o kadar kesin kız dedi :)
selammKızlar selamgeçen hafta cumartesi 22+1ken detaylı ultrason yaptırdım. Haftasına göre küçük gördü 400 gr geldi. Takip edelim dedi o günden beri kafamdan çıkaramıyorum. Hamile kaldıktan sonra diyetisyene başladım sırf bebeğim güzel beslensin kilo alsın diye gücüm yettikçe de her şeyin en iyisini almaya çalıştım çok üzüldüm böyle bir şey yaşayan var mı
yakın zamanda magnezyum değerine baktırnız mı pekiEgzersiz de yapıyorum ama ancak 15 20 dakika idare ediyor kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi çok sancı ağrı yapıyor dayanılacak gibi değil 1 haftadır
Kan tahlili yaptırdım ama magnezyuma bakmadı sanırım dr idrar yolu enf. Kolestrol çıktı sadeceyakın zamanda magnezyum değerine baktırnız mı peki
acaba düştü mü
oda yapar
normalde bakıyorlar ama bakılmadıysa bi baktır istersenKan tahlili yaptırdım ama magnezyuma bakmadı sanırım dr idrar yolu enf. Kolestrol çıktı sadece
Ben minyonum evet ama eşim değil . Her gün avokado sık sık da dediklerinizden yedim ama anlamadım bayramdan sonrasına randevumuz var o kadar merak ediyorum ki büyümüş müdür diyeselamm
ben yaşamadım ama
sizin yapınız nasıl ? anne baba zaten minyonsa bebekte ufak tefek oluyor zaten
bebek içinde muz, avakado, kaşar peyniri,ceviz bunlar direkt bebeğin kilo almasını sağlıyormuş
Ben senden duydum ilk defa ve chatgbt’ye sordum korkma doktor takip eder sık sık ciddi olsaydı doktor daha farklı konuşurduKızlar selam, bugün detaylı ultrasondan çıktım ve bebekle ilgili her şeyin yolunda olduğunu öğrendim. ama doktor plasenta circumvallata denilen bir durum olduğunu söyledi, korkulacak bir şey yok sadece takip edeceğiz dedi. Ne olduğunu bilen duyan var mı?
Teşekkür ederimnormalde bakıyorlar ama bakılmadıysa bi baktır istersen
magnezyum düştüyse ağrı,sızı, kramp, kasılma çok olur
Galiba hiç bitmeyecek hele iki çocuktan sonra naneyi yimedin mi modu açılacakmış gibi geliyor banaGünaydınnn
yenidoğan alışverişini salladığım gibi bunuda sallıyorum
izmir 'in ağustos sıcağında nefes nefese temizlik yapıcam bu gidişle
ben biraz yaklaşsın başlıcam perdelerden, halılardan. zaten evim küçük yavaş yavaş biter ya
büyük kızın yaz alışverişini yeni yaptım ama odasını benimde temizlemem lazım
bu ne yaa bizim işimiz hiç bitmeyecek mi
ye tatlıyı çıkar hakkı ' yıydı dimibenim hiç tatlı çekmiyor canım.
yürüyüş yapıyor musun ? su içmeye çalış
ben en son 64 düm. biraz dikkat etmeye çalışıyorum
makarna ,pilavı azalttım suyu çoğalttım
dün akşam pilates yaparken yine bacaklarıma baktım kocaman olmuşlar
kızımın hamileliğinde bu haftalarda 60 kg filanmişim. son ay ağustos ayında her hafta almaya başlamışım
yani son aylarda kilo alıcaz ona göre dikkat edelim
İlk bebeğim 34te doğdu bu bebiste erkenci olabilir dedi doktor çünkü çok fazla kasılmalarım oluyor detaylı da 34 mm çıkan rahim uzunluğum bu sefer 30 çıktı haftama göre düşük buldu doktor. Dinleneceksin dedi rapor ve bir tane ilaç başladı o yüzden son zamanlara bırakmasam iyi olur zaten çoğunu kocama yaptırcamya bunu düşünmek bile beni o kadar yoruyor kiiiievim rezalet pis temmuzun 13ünde 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım o zamana bırakacağım mecbur.. evde sürüsüyle iş var bana bir beş kişi lazım kdfkssd
Selamlar :) Sizden heyecanla haber bekliyoruz, nasıl geçti ultrasonunuz, iniaallah tüm havadisler güzeldir :)Merhaba, benimki sizden 1 gün önceben çıkınca size anlatırım
Çok şükür sağlıksal bir sorun yok, hiç aklıma bu yönden gelmemişti bende havamı atıyım haklısınız, artık fit mom diye gezerimeğer sağlıksal bir sorun yoksa inşallah yoktur almayın ne olacak her yer ve çevrem de dahil yok doğumdan sonra bir ayda doğum öncesi kiloma döndüm yok hiç kilo almadım diyip hava atanlarla dolu, siz de havasını atın
Selam ben de 2 hafta önce gittiğimde bebeğim 316 gramdı doktor sınırda olduğunu söyledi dediğiniz gibi ben de çok takıyorum her gün süt ceviz avokado muz yemeye çalışıyorum pazartesi detaylı var inşallah büyümüştür minik kızımKızlar selamgeçen hafta cumartesi 22+1ken detaylı ultrason yaptırdım. Haftasına göre küçük gördü 400 gr geldi. Takip edelim dedi o günden beri kafamdan çıkaramıyorum. Hamile kaldıktan sonra diyetisyene başladım sırf bebeğim güzel beslensin kilo alsın diye gücüm yettikçe de her şeyin en iyisini almaya çalıştım çok üzüldüm böyle bir şey yaşayan var mı
detaylı ultrasonda inşallah her şey yolunda çıkar ve minik kızınızın güzelce büyüdüğünü görürsünüzSelam ben de 2 hafta önce gittiğimde bebeğim 316 gramdı doktor sınırda olduğunu söyledi dediğiniz gibi ben de çok takıyorum her gün süt ceviz avokado muz yemeye çalışıyorum pazartesi detaylı var inşallah büyümüştür minik kızım
Gittiğinizde kaç hafta kaç günlüktü bebeğiniz?Selam ben de 2 hafta önce gittiğimde bebeğim 316 gramdı doktor sınırda olduğunu söyledi dediğiniz gibi ben de çok takıyorum her gün süt ceviz avokado muz yemeye çalışıyorum pazartesi detaylı var inşallah büyümüştür minik kızım
Merhaba, ben bunu bir kadın doğum doktorunun hikayesinden ss almıştım. 22. Haftada bebeğinizin ağırlığı az gelmedi bana aslında. Bir de fetal ağırlık direkt ölçülebilen bir şey değil baş çevresi, karın çevresi, femur kemiği uzunluğu ölçülüp bir formülle hesaplanıyor. O yüzden + - durumlar olabiliyor. Benim gittiğim perinatalog 400 gr derken kendi doktorum 500 gr demişti 2 gün arayla. O yüzden doktorunuz ciddi bir gelişim geriliği var demediyse takmayın.Kızlar selamgeçen hafta cumartesi 22+1ken detaylı ultrason yaptırdım. Haftasına göre küçük gördü 400 gr geldi. Takip edelim dedi o günden beri kafamdan çıkaramıyorum. Hamile kaldıktan sonra diyetisyene başladım sırf bebeğim güzel beslensin kilo alsın diye gücüm yettikçe de her şeyin en iyisini almaya çalıştım çok üzüldüm böyle bir şey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?