- 2 Ekim 2024
- 169
- 176
- 18
- 32
Valla arkadaşım toplamda 5 kilo alarak girdi doğuma maşallah bebeği 3.300 doğdu. Hayatında ilk kez 50 kiloyu gördü :) ama doğumdan sonra hemen 42ye düştü. Maşallah bebeği de sağlıklı 2 yaşına girecek.Çok şükür sağlıksal bir sorun yok, hiç aklıma bu yönden gelmemişti bende havamı atıyım haklısınız, artık fit mom diye gezerim
Darısı bana inşallah 3.300 çok güzel bebek için 3.000 te iyidir önemli olan sağlık gerçekten kilo almışsın vermişsin mühim değil. İçimi rahatlattın sağolValla arkadaşım toplamda 5 kilo alarak girdi doğuma maşallah bebeği 3.300 doğdu. Hayatında ilk kez 50 kiloyu gördü :) ama doğumdan sonra hemen 42ye düştü. Maşallah bebeği de sağlıklı 2 yaşına girecek.
İnşallah çok teşekkür ederimdetaylı ultrasonda inşallah her şey yolunda çıkar ve minik kızınızın güzelce büyüdüğünü görürsünüz
20+4tü sanırımGittiğinizde kaç hafta kaç günlüktü bebeğiniz?
bence gelişimsel olarak sıkıntısı yoksa kilosuna takılma.Ben minyonum evet ama eşim değil . Her gün avokado sık sık da dediklerinizden yedim ama anlamadım bayramdan sonrasına randevumuz var o kadar merak ediyorum ki büyümüş müdür diye
Bir de hareketleri iyiyse ben iyi olduğunu hissediyorum bilmiyorum psikolojik de olabilir ama kıpır kıpır içimdebence gelişimsel olarak sıkıntısı yoksa kilosuna takılma.
Evet ben de hareketli diye içim rahat çok çok hareketli bir bebek gece bile uyandırıyor beni pat diye bir dönüyor midem bulanıyor o dereceBir de hareketleri iyiyse ben iyi olduğunu hissediyorum bilmiyorum psikolojik de olabilir ama kıpır kıpır içimde
GünaydınnGünaydınnn herkese
23 olmuşum ya ben
şaka maka geçiyor valla
sabah 4,buçukta bi uyandım zorla uyudum. yandık valla bu yaz bitmez
Günaydın evet ya geciyor çok şükürGünaydınnn herkese
23 olmuşum ya ben
şaka maka geçiyor valla
sabah 4,buçukta bi uyandım zorla uyudum. yandık valla bu yaz bitmez
Kız çocukları sanki daha mı hareketli oluyo acaba ,ultrasonda da durmuyo benimki doktor bakarkenEvet ben de hareketli diye içim rahat çok çok hareketli bir bebek gece bile uyandırıyor beni pat diye bir dönüyor midem bulanıyor o derecediğer çocuklarım bu kadar hareketli değildi
Sadece bacaklarına göre mi karar vermiş beni de geçen hafta apar topar perinatolojiye gönderdiler biz burdan bakıp karar veremeyiz dedi en doğru sonuç amniyosentez biliyorum söylemek kolay ama başka bulgu yoksa çok üzülmeyinPerinatoloji Randevum vardı doktor bacakları kısa down sendromu olasılığı yüksek dedi
Banada amniyosentez ve başka bir test daha önerdi ama ben yaptırmam çünkü doğruluk payı olsada o benim evladım ben ona kıyamam diyelim down sendromu önüne geçememSadece bacaklarına göre mi karar vermiş beni de geçen hafta apar topar perinatolojiye gönderdiler biz burdan bakıp karar veremeyiz dedi en doğru sonuç amniyosentez biliyorum söylemek kolay ama başka bulgu yoksa çok üzülmeyin
Bana da kilosu sınırda diye öyle dedi sanırım sonuca göre bebeği alıyoruz dedi ben dedim istemiyorum benim bebeğim ne olursa olsun kıyamam ona imza atıp çıktımBanada amniyosentez ve başka bir test daha önerdi ama ben yaptırmam çünkü doğruluk payı olsada o benim evladım ben ona kıyamam diyelim down sendromu önüne geçemem
Merhabalaar :) evet bebekle ilgili her şey çok iyi, yalnızca plasentamın şeklinde bir sorun varmış. bir süre perinatolojiden devam edeceğim.Selamlar :) Sizden heyecanla haber bekliyoruz, nasıl geçti ultrasonunuz, iniaallah tüm havadisler güzeldir :)
Canım ben de ilk kez duymuştum, zaten çok nadir görülüyormuş. Bugün perinatolog çok ayrıntılı baktı, bu şekil bozukluğu pek bir anlam ifade etmiyor sadece sigara içen bir gebe kadar artıyor risklerin dedi. korkulacak bir şey yok tedbiren birkaç muayene bebeğin gelişimini takip edeceğiz dedi. çok rahatladım.Ben senden duydum ilk defa ve chatgbt’ye sordum korkma doktor takip eder sık sık ciddi olsaydı doktor daha farklı konuşurdu
Galiba olabilir kız gebeliği zor diyorlar ama ben öyle bir zorlukta çekmiyorum umarım doğumda sıkıntı yaşamayızKız çocukları sanki daha mı hareketli oluyo acaba ,ultrasonda da durmuyo benimki doktor bakarken
Canım inşallah yoktur bir şeyiPerinatoloji Randevum vardı doktor bacakları kısa down sendromu olasılığı yüksek dedi
Evet kız ağır olur diyolar hareket etme konusunda bakalım şimdilik iyi gibi benim deGaliba olabilir kız gebeliği zor diyorlar ama ben öyle bir zorlukta çekmiyorum umarım doğumda sıkıntı yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?