Benim ikinci doğumum sadece eşim ve ben vardık öyle güzeldik o yüzden üçüncüye ikna oldum hemenBende de aksine kimse olmasın istiyorum. Eşimle ve o anki surecimle mesgul olayım diyorum ama kv mutlaka her ana girmek isteyecek. Bu bile geriyor beni. Eşime bugün söyledim en azından hastane ortamında kimsenin odada uzun uzun durmasını istemiyorum diye. Kendimle mi ugrasayim milletin suratini mi çekeyim.
Evet yoğurt öneriyolar ama yoğurt da midemi bulandırıyorBenim de yanıyordu oturur pozisyonda uyumaya çalıştım o derece oldu sonra daha hafif baharatsız yemeye başladım ve bademle yoğurt deneyebilirsin o beni rahatlamıştı
Krem yoğurt bulandırmaz sulu olanları bende yiyemiyorum süzme yoğurt diye satılıyor heralde çok katı onu al bugün alabilirsen dene benceEvet yoğurt öneriyolar ama yoğurt da midemi bulandırıyor
Gaviscon şurupKIZLAR YARDIM
Bu aralar feci şekilde mide yanmam oluyor dayanamıyorum artık bi şey yemesem bile oluyor yok mu bunun bi çözümü
merhaba benim de aynı problemim vardı. doktor rennie duo diye bir şurup verdi tadı berbat diş macunu gibi. ama içtiğim an dakikasında kesiyor ve bebeğe de geçmiyormuş. doktoruna da danış dilersenKIZLAR YARDIM
Bu aralar feci şekilde mide yanmam oluyor dayanamıyorum artık bi şey yemesem bile oluyor yok mu bunun bi çözümü
Annemle de konuşacağım. Beni yoracagini sanmıyorum ama en azından bilirim ki yardım için yanımda diğerlerinin derdi torun görme, ben değilim. O yüzden odada durmamalarini isteyeceğimBenim ikinci doğumum sadece eşim ve ben vardık öyle güzeldik o yüzden üçüncüye ikna oldum hemen
En azından gelenler yanınızda çok kalmayıp gitse daha iyi olur kendinize bebeğinize odaklanırsınız keşke uyarabilsen kimseyi kırmadan :/
Benim ilk doğumum annem vardı öyle kötü davrandı ki bana o travmadan sonra 9 yıl ara verdim düşün tabiki senin annen öyle değildir ama yalnız olmak bana çok iyi geldi
Evet çok iyi yaparsın odadayken hadi siz gidin ben dinleneyim vs de diyebilirsin çok duran olursaAnnemle de konuşacağım. Beni yoracagini sanmıyorum ama en azından bilirim ki yardım için yanımda diğerlerinin derdi torun görme, ben değilim. O yüzden odada durmamalarini isteyeceğimkirilirlarsa kirilsinlar
Aynen aynen tamam çıkın dinlenmek istiyorum falan diyerek ayar yapacağım artık. O da dışarda bu laflardan kendini hasta edip yan odada yatış yaparEvet çok iyi yaparsın odadayken hadi siz gidin ben dinleneyim vs de diyebilirsin çok duran olursa
Yatsın boşver mesafe iyidirAynen aynen tamam çıkın dinlenmek istiyorum falan diyerek ayar yapacağım artık. O da dışarda bu laflardan kendini hasta edip yan odada yatış yapar
Bilmiyorum canım günaydınGünaydınn kızlar
Regenesis Max kullananlar ekstra demir ilacı kullanıyor musunuz ?
benim vitaminin içinde demir yoktu. doktorum demir ilacı verdi ama dokunduğu için kullanamadım. doktoruma sordum da Regenesis Max içinde demir varsa ona döneyim mi diye daha cevap gelmedi
Bana regenesisin yanında ekstra demir de verdi feramat alıyorum diğer demirler mahvetmişti bu çok iyi geldi banaGünaydınn kızlar
Regenesis Max kullananlar ekstra demir ilacı kullanıyor musunuz ?
benim vitaminin içinde demir yoktu. doktorum demir ilacı verdi ama dokunduğu için kullanamadım. doktoruma sordum da Regenesis Max içinde demir varsa ona döneyim mi diye daha cevap gelmedi
Eh işte yani, bizim de ne olacağımız belli değilKızlar maşallah ne güzel şeylere bakıyorsunuz. Ben suslenebilecegime ihtimal veremiyorum bir türlü
Harika, ben 5. Haftadan beri koltuktan zor kalkıyorum nefes nefese kalıyorumGünaydın kızlar
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyleri çok tatlı
Ben de kilo alamıyorum diye üzülüyorumSelam kızlar nasılsınızz? Dün tartıya çıkayım dedim, 8 kilo almışımÇok üzüldüm anlatamam. Son 1 aydır iştahım gerçekten çok açık. Sürkeli çikolata yiyesim geliyor ve doyamıyorum Daha kocaman 3 ay var doğuma ne yapmamı önerirsiniz Haftaya'da şeker yüklemesi testim var çok merak ediyorum ne çıkacak..
Bence çok iyi zaten kaldı 3 ay 6 7 kilo daha alsan bile 15 kilo almış oluyorsun canını sıkma hiçSelam kızlar nasılsınızz? Dün tartıya çıkayım dedim, 8 kilo almışımÇok üzüldüm anlatamam. Son 1 aydır iştahım gerçekten çok açık. Sürkeli çikolata yiyesim geliyor ve doyamıyorum Daha kocaman 3 ay var doğuma ne yapmamı önerirsiniz Haftaya'da şeker yüklemesi testim var çok merak ediyorum ne çıkacak..
ya bunu düşünmek bile beni o kadar yoruyor kiiiiGünaydın kızlar
Yaz temizliğine girişmeyi düşünüyorum siz başladınız mı? Ağırlaştıkça yapamam belki. halıları ve koltukları yıkamaya vereceğim camları ve perdeleri eşim halledecek mutfak bana kalacak kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım diyorum. Oğlumun dolabını ayırmam düzenlemem lazım kışlıklarını kaldırmam lazım hepsi küçük geliyor büyümüş sıpa. Kızın dolap kısmını ayırdım ama henüz alışveriş yapmadık ama bi sürü cici hediyeler geldi kız şeyleri çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?