Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Aaayyy benim de cumartesi şeker yüklemeeem korkuyoruuum geçmiş olsun canım

Akşam yemeğinden sonra protein ağırlıklı bir ara öğün yaparsan gece acıkmazsın canım kalkıp yemeni çok tavsiye etmem ileri haftanda reflüye davet açıyor
Ay daha mantıklı akşam da bı uyku geliyor ki sormayın resmen bayılıyorum ama bu akşam deneyeyim

Ben acıkmıyorum acıksam bile yemem doktor kilon fazla demiş belki bir meyve yiyerim o kadar
Ben pek kilo almadım cocugunki de normal diyor doktor her şey yolunda diyor. Çok vicdan yapmaya başladım bu ara aç kaliyorum da yemiyorum diye meyve kesmemeye başladı

Ben pek kilo almadım cocugunki de normal diyor doktor her şey yolunda diyor. Çok vicdan yapmaya başladım bu ara aç kaliyorum da yemiyorum diye meyve kesmemeye başladı
O zaman belki gün içinde az besleniyorsun belki ondan acıkıyorsun ben hala çok ekmek tüketiyorum asla bana göre çok normalde ekmek tüketmemondan belkide acıkmıyorum..

Kızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi

Kızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi
Anlamı neki ismin?

Biz de ilay'a karar verdik daha beğenen olmadı annem her gün vazgeçirmeye çalışıyo
İdil de gayet güzel bi isim bu arada

O zaman belki gün içinde az besleniyorsun belki ondan acıkıyorsun ben hala çok ekmek tüketiyorum asla bana göre çok normalde ekmek tüketmemondan belkide acıkmıyorum..
Eksik besleniyorum sanırım bu ara bende öyle düşünmeye başladım

Doğumdan sonra olan kan testinde çıkmıyor,genetik bölümüne test veriyorsunuz genetik testte bakılıyor kromozomlara .Bebisi doğunca doktorlar kontrol ediyor aslında ,size bir şey söylediler mi.Cok güzel bir bebek,Allah bağışlasın.Bebisin elindeki çizgi tek çizgi,simyan çizgisi gibi duruyor.

Ailede şeker hastalığı geçmişi var mı çok merak ettim

Eksik besleniyorum sanırım bu ara bende öyle düşünmeye başladım
Ben fr gece acıkıyorum titiriyorjm hatta kendimi tutarsam.. yoğurt Müsli vs yiyorum ama doyduğum söylenemez.. bazen tost yapıyorum o zaman çok iyi geliyor ancak sonra üzülüyorum kilo alıcam kimse yemiyor ben tutamıyorum kendimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…