Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
evet cep numarasını verdi.iki doktora gittim şimdiye kadar ikiside bişey olursa ara , yaz dediler

Kızlar gece acıkınca ne yiyorsunuz ben artık meyve ile de doymamaya başladım kalkıp yemek mi yesem acaba. Çok aç kalıyorum sanki
ilk aylarda öyleydim ama şimdi çok acıkmıyorum ya
akşam yemeğini çok mu erken yiyorsun acaba

Kızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi
bencede idil güzel bir isim. aman bırak takma arayacak olursan biiii sürü başka güzel isim bulunur
içine sindiyse kim ne diyebilir

Erken yiyordum bı de canım da çok bir şey istemiyordu ama artık açıklıyorum bundan sonra uyumadan önceye öğün koyacağım

Ben bu zamana kadar bir iki kilo ile geldim bundan sonraki 3 ayda 10 kilo da alsam iyi herhalde yemeye başlayacağım kendimi zorlayıp çok aç kalıyorum. Acım goruyorum ama içim istemiyordu bir şey yemek zorlayacagim artık

Erken yiyordum bı de canım da çok bir şey istemiyordu ama artık açıklıyorum bundan sonra uyumadan önceye öğün koyacağım
sabah kalkınca benimde midem çok kazınıyor. bi iki lokma at istersen ağzına
ben ilk hamileliğimde öyleydim. gece kalkıp tahin ekmek yerdim bu sefer yok şimdilik

Teşekkür ederim Bence benimki baya numunelik ya, hiç korkma çıkmaz inşallah
Bakalim merakla bekliyorum ben engel olamıyorum tatlı yiyorum yaaa
O zaman belki gün içinde az besleniyorsun belki ondan acıkıyorsun ben hala çok ekmek tüketiyorum asla bana göre çok normalde ekmek tüketmemondan belkide acıkmıyorum..
Hamur da çok yiyorum canım istiyor böyle hamur hamur şeyler

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Doktoru kesin olarak değiştireceğim. Erdem Hastanesinde Ayşe Hanım varmış ve tüm doğumlara geliyormuş sanırım. Onu tercih edicem. Sizde değiştiricek olursanız ,Anadolu yakasındaysanız aklınızda bulunsun.

günaydın kızlar sayfalar ilerlemiş tek tek alıntı yapamadım
hem özel hastane hemde cep numarası olmayacak biz taa 15 yıl önce telefon bu kadar yaygın değilken doktorun numarasını almıştık mesela düşük yapacaktım ilk işim doktorumu aramak olmuştu gel acilen hastaneye demiş yatış vermişti ve bebeğim tutundu şimdi devlete gidiyoruz isteyemedim ama istesek verir gibi aşırı ilgili canım bana doktorun ilgisiz geldi başta sandım ki devlet hastanesi doğuma geleceği bile belli değilmiş değiştirmen şart oldu

şeker çıkan arkadaşımız da üzüldüm bende 15 güne randevu aldım bakalım bende durum ne olacak ilk ikiisnde çıkmamıştı.

Gece acıkması denmiş şimdilik kızlar bende bu sorun yok bende bir kez lavaboya uyanıyorum su içip yatıyorum

sabah kalkınca benimde midem çok kazınıyor. bi iki lokma at istersen ağzına
ben ilk hamileliğimde öyleydim. gece kalkıp tahin ekmek yerdim bu sefer yok şimdilik
Benim de yanımda meyve tabağı var sabah uyanınca su falan içip bir iki bir şey atıyorum o oyalıyor o arada da kahvaltı ile uğraşıyorum

Yaaa bak işte ne güzel ben kafamı yastığa koyana kadar yiyorum
Ya maşallah keşke öyle olsam eşim de çok söyleniyor yemiyorsun diye. Doktor da normal her şey diyor sürekli. Bundan sonra biraz zorlama şart çocugun hizli büyüdüğü donem geldi çattı

Yaaa bak işte ne güzel ben kafamı yastığa koyana kadar yiyorum
benimde tam tersi. bu hamileliğimde çok yiyemiyorum. sabah işe gelirken onu düşündüm hatta acaba deidm bebiş iştahsız mı olacak
ne bileyim
belki ilerleyen haftalarda yerim. çokta zayıf değilim , normalde de yerim yani yemeyi severim

Ya maşallah keşke öyle olsam eşim de çok söyleniyor yemiyorsun diye. Doktor da normal her şey diyor sürekli. Bundan sonra biraz zorlama şart çocugun hizli büyüdüğü donem geldi çattı
Benimde doktorum diyor yeme ben bir tek gebelikte öyleyim yoksa var ya yaşamak yemek yiyorum resmenufak bir şey yesem tamam yetiyor bana ama işte gebelikte doymuyorum her gün kilom hızlıca artmasın diye korkarak tartıya kalkıyorum.Sende her şey normalse hiç korkma ben bu kadar yesem bile çocuk fazla kilolu diğilki hatta oğluma bakarak bu oğluşum daha zayıf sanki

Ben ilktede öyleydim çok iştahlıydım oğlum ama asla iştahlı diğil var ya beni mahv ediyor yemek konusunda ilk günler oturup ağlıyordum sonra alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…