Hiç yok hem de.. O kadar rahat girmiştim ki teste bu yüzden, sürpriz oldu bana da doktora daAilede şeker hastalığı geçmişi var mı çok merak ettim
Çok güzel bir isim, tanıdığım İdilleri de hep çok sevmiişimdirKızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi
evet cep numarasını verdi.iki doktora gittim şimdiye kadar ikiside bişey olursa ara , yaz dedilerBir kartvizit verdi üzerinde kendi ismi ve hastanenin ismi yazıyor. Kendi şahsi numarasını vermedi. 0212li ve 0850li numaralar var kartvizitin üzerinde. Bu arada özel hastane kızlar, Erdem hastanesi. Size şahsi numaralarını verdiler mi? Ay düşüp bayılırım o zaman ya. Kesin değiştiricem gibi duruyor ama doğuma şurada az bir zaman kaldı diye çekiniyorum. Ay canım sıkıldı durduk yere.
ilk aylarda öyleydim ama şimdi çok acıkmıyorum yaKızlar gece acıkınca ne yiyorsunuz ben artık meyve ile de doymamaya başladım kalkıp yemek mi yesem acaba. Çok aç kalıyorum sanki
bencede idil güzel bir isim. aman bırak takma arayacak olursan biiii sürü başka güzel isim bulunurKızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi
Biraz geç yedim gece hiç acıkma olmadı su için kalktım bir tekYani bir dene bakalım aslında gebeyim diye beslenmiyorum sadece sık sık acıkıyorum gece ama acıkmam olmuyor
Erken yiyordum bı de canım da çok bir şey istemiyordu ama artık açıklıyorum bundan sonra uyumadan önceye öğün koyacağımevet cep numarasını verdi.iki doktora gittim şimdiye kadar ikiside bişey olursa ara , yaz dediler
ilk aylarda öyleydim ama şimdi çok acıkmıyorum ya
akşam yemeğini çok mu erken yiyorsun acaba
bencede idil güzel bir isim. aman bırak takma arayacak olursan biiii sürü başka güzel isim bulunur
içine sindiyse kim ne diyebilir
Ben bu zamana kadar bir iki kilo ile geldim bundan sonraki 3 ayda 10 kilo da alsam iyi herhalde yemeye başlayacağım kendimi zorlayıp çok aç kalıyorum. Acım goruyorum ama içim istemiyordu bir şey yemek zorlayacagim artıkBen fr gece acıkıyorum titiriyorjm hatta kendimi tutarsam.. yoğurt Müsli vs yiyorum ama doyduğum söylenemez.. bazen tost yapıyorum o zaman çok iyi geliyor ancak sonra üzülüyorum kilo alıcam kimse yemiyor ben tutamıyorum kendimi diye
sabah kalkınca benimde midem çok kazınıyor. bi iki lokma at istersen ağzınaErken yiyordum bı de canım da çok bir şey istemiyordu ama artık açıklıyorum bundan sonra uyumadan önceye öğün koyacağım
Bakalim merakla bekliyorum ben engel olamıyorum tatlı yiyorum yaaaTeşekkür ederimBence benimki baya numunelik ya, hiç korkma çıkmaz inşallah
Hamur da çok yiyorum canım istiyor böyle hamur hamur şeylerO zaman belki gün içinde az besleniyorsun belki ondan acıkıyorsun ben hala çok ekmek tüketiyorum asla bana göre çok normalde ekmek tüketmemondan belkide acıkmıyorum..
Cep numarasını verdi ha. Vay. Kesinlikle değiştiricem. Sinir oldum ya. Yeni uyandım birde uyanır uyanır bu mesajı gördüm iyi mievet cep numarasını verdi.iki doktora gittim şimdiye kadar ikiside bişey olursa ara , yaz dediler
doktor önemli gerçekten. içine sinmesi lazım, güvenmen lazım. bide doğum yaniCep numarasını verdi ha. Vay. Kesinlikle değiştiricem. Sinir oldum ya. Yeni uyandım birde uyanır uyanır bu mesajı gördüm iyi mi
Benim de yanımda meyve tabağı var sabah uyanınca su falan içip bir iki bir şey atıyorum o oyalıyor o arada da kahvaltı ile uğraşıyorumsabah kalkınca benimde midem çok kazınıyor. bi iki lokma at istersen ağzına
ben ilk hamileliğimde öyleydim. gece kalkıp tahin ekmek yerdimbu sefer yok şimdilik
Yaaa bak işte ne güzel ben kafamı yastığa koyana kadar yiyorumBiraz geç yedim gece hiç acıkma olmadı su için kalktım bir tek
Ya maşallah keşke öyle olsam eşim de çok söyleniyor yemiyorsun diye. Doktor da normal her şey diyor sürekli. Bundan sonra biraz zorlama şart çocugun hizli büyüdüğü donem geldi çattıYaaa bak işte ne güzel ben kafamı yastığa koyana kadar yiyorum
benimde tam tersi. bu hamileliğimde çok yiyemiyorum. sabah işe gelirken onu düşündüm hatta acaba deidm bebiş iştahsız mı olacakYaaa bak işte ne güzel ben kafamı yastığa koyana kadar yiyorum
Benimde doktorum diyor yeme ben bir tek gebelikte öyleyim yoksa var ya yaşamak yemek yiyorum resmenYa maşallah keşke öyle olsam eşim de çok söyleniyor yemiyorsun diye. Doktor da normal her şey diyor sürekli. Bundan sonra biraz zorlama şart çocugun hizli büyüdüğü donem geldi çattı
Ben ilktede öyleydim çok iştahlıydım oğlum ama asla iştahlı diğil var ya beni mahv ediyor yemek konusunda ilk günler oturup ağlıyordum sonra alıştımbenimde tam tersi. bu hamileliğimde çok yiyemiyorum. sabah işe gelirken onu düşündüm hatta acaba deidm bebiş iştahsız mı olacak
ne bileyim
belki ilerleyen haftalarda yerim. çokta zayıf değilim , normalde de yerim yani yemeyi severim
Yiyorum tabi yemezmiyimKızlar dondurma yiyo musunuz sağlıklı mı değil mi bilemedim ama canım çok istediği için yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?