Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim bebek 24.haftada 574 gramdi doktor her şey iyi boy kilo su her sey iyi demişti internette bakmıştım kilo sınırda diyor. Ben de o günden beri çok dusunceliyim benim yüzümden mi diye

Benim bebek 24.haftada 574 gramdi doktor her şey iyi boy kilo su her sey iyi demişti internette bakmıştım kilo sınırda diyor. Ben de o günden beri çok dusunceliyim benim yüzümden mi diye
Kuzum doktor iyi diyorsa hiç düşünme internette bende baktım enfeksiyon kan azlığı gebelikte olunca öyle bir korkunç yazılar okudumki nerdeyse ağlıcaktım sonra kardeşim arkadaşlar dedi okuma bizdede varmış diye

Doktor iyi diyor hep böyle iyi güzel ayrılıyoruz yanından sağolsun. Ama bu konuyu kimseye söyleyememistim kendimi sucladigim için. İyi geldi yazın

Merhaba geçmiş olsun devlet hastanesinde mi yaptırdınız? Ben de bugün yaptırdım ama e nabızda sonuca ulaşamadım. Aynı gün çıkıyor mu sonuçlar

Kızlar dondurma yiyo musunuz sağlıklı mı değil mi bilemedim ama canım çok istediği için yiyorum
Çok bilindik markalar var ya özellikle kutuda satılanları Algida Carte Dor falan onlar artık dondurma olarak bile geçmiyormuş içinde süt bile kullanılmıyormuş. Şekerli krema anlayacağınız. Ama akdo mardo gibi gerçek maraş dondurması şeklinde olanlar satılıyor. Onları yemekte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum şeker sıkıntınız yoksa. Tabi onların da arkasına bakın yine de içeriğinde bazen koruyucu vs olabiliyor.

Merhaba geçmiş olsun devlet hastanesinde mi yaptırdınız? Ben de bugün yaptırdım ama e nabızda sonuca ulaşamadım. Aynı gün çıkıyor mu sonuçlar
doktorum özel hastanede o yüzden aynı hastanede yaptırdım. Her kandan 1,5 saat sonra çıktı sonuçlarım. İnşallah sorunsuz gelir sonuçlarınız

Oy büyümüş minik tosba ay gerçekten büyüyorlar artık zaman hızlı geçiyor

Çok sevindim canım
Ben de yaptırmadım yükleme gerek yok dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…