Bayram kutlamaya geldim mesajı görünce üzüldüm çok mu kendini zorladin canım sebebi neymiş umarım bundan sorasi için açılma olmaz içini ferah tut doktor ne derse uymaya çalış umarım herşey yoluna girerKizlar bu bayramin boyle gececegini tahmin etmezdim kimsenin basina rabbim vermesin dualarina talibim.
24 haftaligim Bayram sabahi kalktim hafif leke vardi idrar yollarimda enfeksiyon oldugu icin bi kadin dogum acile goruneyim oyle yolculuga cikayim dedim gittigimde 3 cm acikligim oldugunu ogrendim suan hala hastanede yatiyorum bebegin basi rahim agzinda inşallah simdi gelmez acilma devam etmez nstde sancım yok boyle bi durum duyan var mi ilk gebeligim melegim bana 8 yil sonra geldi nolur dua edin
Benim değişiyor aşağıda da hissediyorum yukarıda da. Yalnız ara ara idrar torbama mı baskı yapıyor anlayamıyorum bir anda idrarım gelmiş gibi oluyor tuvalete gidiyorum 1 damlacık:)Bebek hareketlerini aşağılarda mı hissediyorsunuz kızlar yoksa yukarda mı aşağı baskı var mı
Ben aşağıda hissediyorum hatta benim vajinamda çok ağrı var sanki dersin bebek karnimda değil vajinamda büyüyor tekmeleri bile vajinamda hissediyorumBebek hareketlerini aşağılarda mı hissediyorsunuz kızlar yoksa yukarda mı aşağı baskı var mı
Hayir hic bi yorucu iş temizlik vs yapmadim neden oldugunu ne doktorlar soyleyebiliyor ne de biz anladik enfeksiyondan dolayi diye düşünüyordum ama degilmis açılma olmuş bebek gelebilir diyirlar daha cok küçük 24 haftalik cok korkuyorum 8 yil sonra geldi bana mucizemBayram kutlamaya geldim mesajı görünce üzüldüm çok mu kendini zorladin canım sebebi neymiş umarım bundan sorasi için açılma olmaz içini ferah tut doktor ne derse uymaya çalış umarım herşey yoluna girer
Ne kadarlik gebesiniz acaba? Bende vifolic kullaniyoeum Multivitamin doktor devam et dediVifolic kullaniyorum içeriğinde folik asit var
2 hafta önce falan benim de öyleydi. Şimdi göbeğimde hissediyorum ama aşağı da iniyor. Bazen vjinamda tekme hissediyorum baskı hissediyorum çok tuvalete gidiyorum. Ama yukarıya da geliyor artıkBen aşağıda hissediyorum hatta benim vajinamda çok ağrı var sanki dersin bebek karnimda değil vajinamda büyüyor tekmeleri bile vajinamda hissediyorum
Canım en başından beli hep aşağıda hissettim zaten göbeğim de aşağıda gibi belki ilerki zamanda yukarıda hissederim. Mide bulantin var mı benim hayla geçmedi o nedenle sadece bir kilo almışım2 hafta önce falan benim de öyleydi. Şimdi göbeğimde hissediyorum ama aşağı da iniyor. Bazen vjinamda tekme hissediyorum baskı hissediyorum çok tuvalete gidiyorum. Ama yukarıya da geliyor artık
Mide bulantım oluyor ara ara ama ben kilo alıyorum. Ekstra çok yemiyorum ama vücudum böyleCanım en başından beli hep aşağıda hissettim zaten göbeğim de aşağıda gibi belki ilerki zamanda yukarıda hissederim. Mide bulantin var mı benim hayla geçmedi o nedenle sadece bir kilo almışım
Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahMide bulantım oluyor ara ara ama ben kilo alıyorum. Ekstra çok yemiyorum ama vücudum böyle
Benim genelde sağ tarafımda oluyor. Dikey duruyor gibi anlamadım. Bide sürekli çişe gidiyorumBebek hareketlerini aşağılarda mı hissediyorsunuz kızlar yoksa yukarda mı aşağı baskı var mı
Benimde öyle ama çoğunluk aşağıda sankiBenim değişiyor aşağıda da hissediyorum yukarıda da. Yalnız ara ara idrar torbama mı baskı yapıyor anlayamıyorum bir anda idrarım gelmiş gibi oluyor tuvalete gidiyorum 1 damlacık:)
Aynı benimde vajina içi bile zonkluyor ağrıyor tekme ağırlık yapması için baş aşağı dönmesi lazım ama sanki tekme atıyor gibi de elleriyle oraları mı yoluyor napıyorBen aşağıda hissediyorum hatta benim vajinamda çok ağrı var sanki dersin bebek karnimda değil vajinamda büyüyor tekmeleri bile vajinamda hissediyorum
Biz erkenden öyle hissetmeye başlamıştık 2 hafta önce geçtiyse sizin o zaman benimde geçecek herhalde ay bekliyorum çok baskı hissediyorum2 hafta önce falan benim de öyleydi. Şimdi göbeğimde hissediyorum ama aşağı da iniyor. Bazen vjinamda tekme hissediyorum baskı hissediyorum çok tuvalete gidiyorum. Ama yukarıya da geliyor artık
Bende sürekli çiş bazen idrar kesesi işte tekmeliyor canım açıyor aşağılarda sürekli bir baskı zonklama yumruk mu atıyor oralara napıyor ayakları yukarda mı anlamıyorum bir deBenim genelde sağ tarafımda oluyor. Dikey duruyor gibi anlamadım. Bide sürekli çişe gidiyorum
Ben de her saat hissediyorum kesintisiniz sürekli hareket var sadece bazen iki saat falan hareket etmiyor dinleniyorum tekrar başlıyorBende sürekli çiş bazen idrar kesesi işte tekmeliyor canım açıyor aşağılarda sürekli bir baskı zonklama yumruk mu atıyor oralara napıyor ayakları yukarda mı anlamıyorum bir de
saat başı hareket hissediyorum sizlerin nasıl hareketler
Ya benim ilk gebelik böyle değildi son aylar rahat geçmişti aksine yukarı çıkınca midemi rahatsız etmeye başlamıştı son aylar hatta son haftalar midem rahatlamıştı o da aşağı yerleşince demek mi öyle son haftalar rahattı ordan da belli ediyor zaten doğumu ama bu haftaları mı hatırlamıyorum ya sanki böyle şeyler yoktu aşırı aşağılar de hareket hissediyorumBen de her saat hissediyorum kesintisiniz sürekli hareket var sadece bazen iki saat falan hareket etmiyor dinleniyorum tekrar başlıyor
O baskı hafifler ama son 3 ayımız artık çok rahat geçmez :/ son ay zaten yine aşağı inip baskı yapacak diye düşünüyorum
artık vücudumuz daha çok hissediyor olabilir mi :/ ilk gebelikte hissetmiyorduk belkiYa benim ilk gebelik böyle değildi son aylar rahat geçmişti aksine yukarı çıkınca midemi rahatsız etmeye başlamıştı son aylar hatta son haftalar midem rahatlamıştı o da aşağı yerleşince demek mi öyle son haftalar rahattı ordan da belli ediyor zaten doğumu ama bu haftaları mı hatırlamıyorum ya sanki böyle şeyler yoktu aşırı aşağılar de hareket hissediyorum
Evet o da olabilirartık vücudumuz daha çok hissediyor olabilir mi :/ ilk gebelikte hissetmiyorduk belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?