- 12 Haziran 2024
- 1.167
- 946
- 43
Gözümden kaçmış kusura bakma:/ çok iyiyim sadece bebeğim çok küçük o biraz kilo alınca rahatlarımSlm canim nasilsin nasil oldun yazmistim dogum yaptiginda ama gormedin galiba bebegin nasil iyidir insallh
Aaa kız yatsaydın ya hastaneye o zamanVar var hissediyorum, belim kasıklarım ve bacak içlerimde aynı adet olmuşum gibi yaygın bir ağrı var, ara sıra da kıvrandırıp ter içinde bırakan sancım oluyor. Sancım olduğunda karnım semsert toplanmış halde oluyor, bide serviks uzunluğum kısaldı, 1,5 cm de açıklığım var çatı muayenesinde elle baktılar.. Göğsümün altı bomboş, tamamen bacaklarımın arasında sanki bebek.
Senin durumun daha sıkıntılı yanında olsa iyi olurduBenim Annemde küçük bir kaza gecirdigimi duymuş dün acillik olduğumu da duymuş üstüne birde ben aradım açmadı 3 gündür hayla aramadı benimkisi de değişmeye başladı ama bir yanım seviniyor en azından gelinine çok iyi davranıyor bakıyor
Ayy kuzum ya bu ailelere annelere ne oldu böyle anlamıyorum kızları el üstünde tutan anneler eskidenmiş şimdikiler bir rekabet içinde merhamet kalmamış bilmşyorımmmya normalde kaynanalar böyle olurdu . Boşver sıkma canını smdi kafanı dağıt düşünmeÇözemiyorum anlamıyorum bende tamam oda çok zorluk çekti ama şimdiki hemilelikler gerçekten zor eskiler sapasağlımmış bziim gibi olsalar o kadar çok doğum yapacaklarını sanmıyorum kaynanam elimi sıcak sudan soğuk suya sokmucaj neredeyse makine bile boşaltmıyor elini uzatma sakıncalı diye hergün kahvaltıya çağırıyor yemek veriyor iş yaptırmadan evime yolluyor annemlede dün temizlik yaparken çekyata çıkıyorum yük çıkarıyorum balkona su taşıyorum gıkı çıkmıyor aman hamilesin dikkat et demiyor yemekti bulaşıktı pertim çıktı sabah kalkınca benden kahvaltı bekliyor zaten gecem zor geçiyor uyuyamıyorum beni uyandırıyor bende hastayım diyor beni eski ben sanıyor farkındaysan 9 aylık hamileyim dedim kavga dövüş sonra ağlama krizi öyle gittijulettae
EvetYani ultrason direkt 40 haftayı hesaplıyor ya, 38-39 da gelme ihtimali de var, ne bileyimsağlıkla gelsinler de bekleyeceğiz
Max bir hafta olur deniliyor ama doktora dedik tam iyileşsin tekrar basa donmeyelim Benimkide minicik sütümde yok pek ama inşallah tüm bebisler Allahın izniyle çok iyi olacak sizinkide inşallah hemen toparlar kilo alır minik kızÇook sevindim merak etme çabuk kavuşursunuz hemen toparlar o
yaşamazsın inşallah peki ne zaman verecekler sana belli mi? Benim ki 37+0 da doğurttular korkuyorum çok küçük yetemeyeceğim diye panik halindeyim
Yanına aldığında emzirdikçe gelir sütün korkmaMax bir hafta olur deniliyor ama doktora dedik tam iyileşsin tekrar basa donmeyelim Benimkide minicik sütümde yok pek ama inşallah tüm bebisler Allahın izniyle çok iyi olacak sizinkide inşallah hemen toparlar kilo alır minik kız
Evet evet makine ile sağıyorum damla damla geliyor ama bugün daha iki gün oldu anca gelir heraldeYanına aldığında emzirdikçe gelir sütün korkmaistersen sütünü makine al sağ sürekli öyle arttırabilirsin
Kucağına aldın mı bebişiEvet evet makine ile sağıyorum damla damla geliyor ama bugün daha iki gün oldu anca gelir heralde
Saol canım hiç uyumadım sanırım hastanedeyiz başarılar dilerim Bebek ve sen iyi ol
Kaynanana helal olsun canım en azından onun sana karşı tavrı hoşuma gitti Allah razı olsun ondan. Ah bu Anneler halbuki yaşadıklarını zorlukları hatırlayıp bizlere kolaylık sağlamaları yanımızda olmaları gerekmez mi. Sanki ben yaşadım sende yaşa der gibi yapıyorlarÇözemiyorum anlamıyorum bende tamam oda çok zorluk çekti ama şimdiki hemilelikler gerçekten zor eskiler sapasağlımmış bziim gibi olsalar o kadar çok doğum yapacaklarını sanmıyorum kaynanam elimi sıcak sudan soğuk suya sokmucaj neredeyse makine bile boşaltmıyor elini uzatma sakıncalı diye hergün kahvaltıya çağırıyor yemek veriyor iş yaptırmadan evime yolluyor annemlede dün temizlik yaparken çekyata çıkıyorum yük çıkarıyorum balkona su taşıyorum gıkı çıkmıyor aman hamilesin dikkat et demiyor yemekti bulaşıktı pertim çıktı sabah kalkınca benden kahvaltı bekliyor zaten gecem zor geçiyor uyuyamıyorum beni uyandırıyor bende hastayım diyor beni eski ben sanıyor farkındaysan 9 aylık hamileyim dedim kavga dövüş sonra ağlama krizi öyle gittijulettae
sagol canım benim evet doktorlar aradı git gel yaşadığım için vücudum da beynim de ruhum da yoruldu ama oğlum herşeyi anlıyor onun içinde kızım içinde güçlü durmaya çalışıyorumSenin durumun daha sıkıntılı yanında olsa iyi olurdu
Çok geçmiş olsun dikkatli ol gerekmedikçe evden çıkma artık sen stres oldun iyice doktordan dolayı o yüzden çok yorma kndini bırak her şeyi belki bebeğine de iyi gelir kafan rahat olursa
Amin canım vallahi duayla heyecanla sizlerden haber bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelin
Yok canim onemli degil..kg alir merak etme yeterki sagligi yerinde olsunGözümden kaçmış kusura bakma:/ çok iyiyim sadece bebeğim çok küçük o biraz kilo alınca rahatlarımsenin nasıl geçiyor günlerin çok az kaldı artık
Hep birlikte inşallah sizden de güzel haberler bekliyoruzSaol canım hiç uyumadım sanırım hastanedeyiz başarılar dilerim Bebek ve sen iyi ol
Allah razı olsun canım insalldh ,Amin canım vallahi duayla heyecanla sizlerden haber bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?