Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Slm canim nasilsin nasil oldun yazmistim dogum yaptiginda ama gormedin galiba bebegin nasil iyidir insallh
Gözümden kaçmış kusura bakma:/ çok iyiyim sadece bebeğim çok küçük o biraz kilo alınca rahatlarım senin nasıl geçiyor günlerin çok az kaldı artık

Aaa kız yatsaydın ya hastaneye o zaman

Senin durumun daha sıkıntılı yanında olsa iyi olurdu
Çok geçmiş olsun dikkatli ol gerekmedikçe evden çıkma artık sen stres oldun iyice doktordan dolayı o yüzden çok yorma kndini bırak her şeyi belki bebeğine de iyi gelir kafan rahat olursa

Ayy kuzum ya bu ailelere annelere ne oldu böyle anlamıyorum kızları el üstünde tutan anneler eskidenmiş şimdikiler bir rekabet içinde merhamet kalmamış bilmşyorımmmya normalde kaynanalar böyle olurdu . Boşver sıkma canını smdi kafanı dağıt düşünme

Yani ultrason direkt 40 haftayı hesaplıyor ya, 38-39 da gelme ihtimali de var, ne bileyim sağlıkla gelsinler de bekleyeceğiz
Evet benim bir türlü normal sancı gelmediği için bilemiyorum suni sancı alıyorum son iki doğumdur :/ inşallahh senin kendisi gelir

Çook sevindim merak etme çabuk kavuşursunuz hemen toparlar o

yaşamazsın inşallah peki ne zaman verecekler sana belli mi? Benim ki 37+0 da doğurttular korkuyorum çok küçük yetemeyeceğim diye panik halindeyim
Max bir hafta olur deniliyor ama doktora dedik tam iyileşsin tekrar basa donmeyelim Benimkide minicik sütümde yok pek ama inşallah tüm bebisler Allahın izniyle çok iyi olacak sizinkide inşallah hemen toparlar kilo alır minik kız

Yanına aldığında emzirdikçe gelir sütün korkma istersen sütünü makine al sağ sürekli öyle arttırabilirsin

Günaydınnn doğumu olan arkadaşlar bi avazda doğurun gelin anlatın bizede bekliyoruz bende sağlık ocağına gidicem tahlillerim var. Hiç gidesim yok ama ebem aradı gideyim bari

Evet evet makine ile sağıyorum damla damla geliyor ama bugün daha iki gün oldu anca gelir heralde
Kucağına aldın mı bebişi benimde küvezdeydi 3. Gün geldi sütüm. Kucağıma almadım ama görmeye gitmiştim. O çok etkiliyor hemen annelik yükleniyor. Bide bestlak damla + sağma

Dün bende asla uyuyamadım bi sinirle kalkıp işe geldim şimdi hiç iyi durumda değilim haftaya perşembe ayrılış yapacam ama sanırım bu cuma son haftaya gidebilecek gücü kendimde görmüyorum niyeyse psikolojim çok kötü aşırı bunaldım artık kemik ağrılarım o kadar tavan ki bacak aram belim her yerim ağrıyor kesinlikle eskiler sağlammış ve vücudum aldığım 14 kiloyu kabul edemedi bence kaslarım ve kemiklerim kuvvetli değilmiş böyle düşünüyorum cumartesi kontörlümüz var bakalım doktor ne diyecek Doğum yapacak olan arkadaşlar sağ Salim bebişleri kucağınıza alın inşallah

Kaynanana helal olsun canım en azından onun sana karşı tavrı hoşuma gitti Allah razı olsun ondan. Ah bu Anneler halbuki yaşadıklarını zorlukları hatırlayıp bizlere kolaylık sağlamaları yanımızda olmaları gerekmez mi. Sanki ben yaşadım sende yaşa der gibi yapıyorlar

sagol canım benim evet doktorlar aradı git gel yaşadığım için vücudum da beynim de ruhum da yoruldu ama oğlum herşeyi anlıyor onun içinde kızım içinde güçlü durmaya çalışıyorum

Gözümden kaçmış kusura bakma:/ çok iyiyim sadece bebeğim çok küçük o biraz kilo alınca rahatlarım senin nasıl geçiyor günlerin çok az kaldı artık
Yok canim onemli degil..kg alir merak etme yeterki sagligi yerinde olsunevt ya az kaldi baya benide arada anksiyete basiyor dogum korkusu heycan falan oyle idare ediyorum sukur 11 Eylul normal gunum ama once gelir sonra gelir onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…