• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Evet o da olabilir 🥹 ben kendimi yoruyor muyum diye korkuyorum çocuğu çok kucağıma alıyorum ondan korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama anlarsın işte bebekle imkansız
Doktorlar ağırlıklar için tehlikeli demiyor birden dikkatsizce kaldırma eğilip koluna oturtarak al belin sakatlanmasın🙏🏻🙏🏻

Doktorlar ağırlıklar için tehlikeli demiyor birden dikkatsizce kaldırma eğilip koluna oturtarak al belin sakatlanmasın🙏🏻🙏🏻
Evet öyle diyorlar ama karın kasları zorluyoruz sizin kasılma var mı mesela ? Benim kasılmalar oluyor ara ara gün içinde 5-6 oluyor yani

Evet öyle diyorlar ama karın kasları zorluyoruz sizin kasılma var mı mesela ? Benim kasılmalar oluyor ara ara gün içinde 5-6 oluyor yani
Oluyor her gün birkaç kez mutlaka 🫨 napcaz ama mecburuz biraz alıcaz kucağa biraz dinlenicez vs son 3 ay sabır öyle ya da böyle geçireceğiz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız

Emzirirken de oluyor diyordun onlar nasıl bir şeydi şimdiki kasılmanla aynı mıydı? Bende de tuhaf şeyler oluyor rahatsız oluyorum

Bende sürekli çiş bazen idrar kesesi işte tekmeliyor canım açıyor aşağılarda sürekli bir baskı zonklama yumruk mu atıyor oralara napıyor ayakları yukarda mı anlamıyorum bir de

saat başı hareket hissediyorum sizlerin nasıl hareketler
Ya bende herhalde yaramaz olacak diyordum 😄 saat başı normal dimi ya

Özelliikle biraz aç kalayım allahhh tekmezler iteklemeler tamam diyorum acıktı. Yemek yiyince sakinliyor

Kızlar lohusayken yemek için dondurucuya hazırlık yapıyor musunuz? Ben ilk doğumda yapmadım tecrübesizlikten. Şindi böyle reelslerde görüyorum köftedir bi şeydir yapsam atsam diyorum. Bezelyedir fasülyedir atıcam zatende

Selam kızlar.Mesajlarınızı okudum anlaşıldı nerdeyse her kes zorlanıyor ama tek onu kesin anladım ilk gebelik gibi kolay olmuyormuş valla ben iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorum gece ayağımla uğraşıyorum..azcık ayakta kalsam ayağım şişiyor..oğluşumda MaşAllah hep vuruyor ama ya karnımda yada aşağıda hiss ediyorum☺️

Kızlar lohusayken yemek için dondurucuya hazırlık yapıyor musunuz? Ben ilk doğumda yapmadım tecrübesizlikten. Şindi böyle reelslerde görüyorum köftedir bi şeydir yapsam atsam diyorum. Bezelyedir fasülyedir atıcam zatende
Köfte hazırlamak çok mantıklı hızlı da pişer. Büyük kolaylık ben de bir daha geçsin öyle hazırlık yapayım diyorum

Selam kızlar.Mesajlarınızı okudum anlaşıldı nerdeyse her kes zorlanıyor ama tek onu kesin anladım ilk gebelik gibi kolay olmuyormuş valla ben iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorum gece ayağımla uğraşıyorum..azcık ayakta kalsam ayağım şişiyor..oğluşumda MaşAllah hep vuruyor ama ya karnımda yada aşağıda hiss ediyorum☺️
Kramplar oluyor ara ara o korkutuyor insanı tedirgin ediyor. 🥴

Ben taze pişiriyorum ihtiyaç duymuyorum sana lazımsa hazırlanabilirsin

Kaçıncı haftadasın. Ben pek kilo almadim ama dikkat etmiştim. Şimdi saldım kilo alsam bile bu ara bebek için diyet yapmayacağım.
25+1deyim başlangıç kiloma henüz ben de ulaşamadım ilk 3 ay hiç bişey yiyemediğim için
Ben de fazla şekerli şeyler yememeye çalışıyorum 🙂

Bu arada biraz yorulduk belki etkisinden ama bu haftalarda erken mi acaba diye düşündüm. İki tarafımda da kasılma var bebek de maşallah iki gündür çok zıpır endişelendim🙏
Belki de dazla yorulmamızdan kaynaklı olabilir. Benim bebişte öyle sürekli hareketli iki de bir tuvalete gidiyorum aşırı baskı yapıyor. Yakında doktor kontrolün var ise sorabilirsin doktoruna ben çarşamba gideceğim inşallah bi sıkıntı yoktur 🙏

Kızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum

Back
X