- 12 Haziran 2024
- 800
- 575
- 18
Kusma mi yapiyor kokuyor mu ya daİşte onu yapamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusma mi yapiyor kokuyor mu ya daİşte onu yapamıyorum![]()
Ben o yastıkla bir savasiyorumSelam :) normal mi bilmiyorum ama bende de oluyor özellikle uyandığım ilk dakikalarda çok oluyor. hamilelik yastığı kullandığımda hiç olmuyor, sanırım ağırlığı kalçama değil de yastığa verdiğim için
benimde sanırım ayaklarım büyüdü. her zamna giydiğim sandaletler sıkıyorgünaydın kızlar
aa müslin bende düşünmüştüm iyi dediniz kızlar bende uğraşamam ütüyle falan
mide yanmasından uyuyamadım
havalar ısındı zorlanıyorum bebek çok aşağıda sanki ayak numaram 38 den 39 a çıkmış kardeşimn düğünü var dün ayakkabı baktım şık olanlar hiç rahat değil bir ton para verip aldım ama düşünüyorum ben hamileyim benden şıklık beklemekte ne bilim saçma olur değiştirip rahat bir terlik alacam
birçok sandaletin uç kısmı oluyo gerisi bilekten geçmiyo birde portföy çanta almıştım onu da verecem artık küçük bebek anası olacam işe yara bişi bakam eşimin de gönlü olmadı bir kerecik için bir sürü masrafbenimde sanırım ayaklarım büyüdü. her zamna giydiğim sandaletler sıkıyor
ne zaman düğünbirçok sandaletin uç kısmı oluyo gerisi bilekten geçmiyo birde portföy çanta almıştım onu da verecem artık küçük bebek anası olacam işe yara bişi bakam eşimin de gönlü olmadı bir kerecik için bir sürü masraf
düğün ayrı şehir olunca 20 haziran 7 saatlik mesafede bir diğer salonda 24 haziranda 4 saatlik mesafede yozgat kız evi burdan yedi saat süreceği için gitmem diyorum bebebği de kendimide riske atmak istemiyorum ama bir yandan da kardeşim diyorum siz olsanız gidermisiniz kızlarne zaman düğün
çocuk gelmiş olursa portföy çantalar tarih oluyor![]()
Doktorun eğer mola vererek gidebilirsin derse git bence eğer her şey yolunda ise ayagini uzatirsin gidersin sağ salimdüğün ayrı şehir olunca 20 haziran 7 saatlik mesafede bir diğer salonda 24 haziranda 4 saatlik mesafede yozgat kız evi burdan yedi saat süreceği için gitmem diyorum bebebği de kendimide riske atmak istemiyorum ama bir yandan da kardeşim diyorum siz olsanız gidermisiniz kızlar
Doktorun eğer mola vererek gidebilirsin derse git bence eğer her şey yolunda ise ayagini uzatirsin gidersin sağ salim![]()
20 haziran haftayaymış yaaadüğün ayrı şehir olunca 20 haziran 7 saatlik mesafede bir diğer salonda 24 haziranda 4 saatlik mesafede yozgat kız evi burdan yedi saat süreceği için gitmem diyorum bebebği de kendimide riske atmak istemiyorum ama bir yandan da kardeşim diyorum siz olsanız gidermisiniz kızlar
aynen canım eşime kalsa izin alamıyorum özel sektör diyor senede üç dört günde izin alabilmeli bence sora ben biraz sıkıştırınca o gün yaklaşsın ona göre karar veririz dedi doktor randevusu da yakınlarda bulamadım en kısa zamanda gidip soracam20 haziran haftayaymış yaaa
eğer doktorunuz sakıncalı bi durum yok dediyse gidilebilir bence
Canım benim hayla mide bulantım ve kusmam var bende gebeliğin başından beri sadece 1 kilo almışım
İnşallah geçer biran önce bulantın canımCanım bende 25+1 im doktor tahmini doğum tarihi olarak Eylül'ün kaçını verdi
Teşekkür ederim sanırım hiç bitmeyecek doğuma kadarAllah yardımcınız olsun bu haftalarda hâlâ bulantısı olanlara çok üzülüyorum şükür benim 13.haftamda bitti
ben 8. haftadan beri prilam kullanıyorum. ilk bir hafta çok uyku yaptı cidden ama ilacı gece aç karna almak hem faydasını artırıyor hem yan etkilerini azaltıyor. uyumadan önce 2 saat önce yemeyi kestiğimden emin olup tam uyurken ilacı aldığımda maksimum faydayı gördüğümü fark ettim. dediğim gibi bir iki haftadan sonra ilaca alıştım gece içtiğimde uyku yapmıyor ama gece içmeyi unutup sabah alırsam öğlen gözlerimi açamıyorumBana daha yeni verdi, PRİLAM reçetede gece yatmadan 2 yazıyor evet , ne güzel bulantılarım geçmişti tekrar başladı kilo alamıyorum ama önemli olan bebeğim , PRİLAM beni rahatsız etti kullanamıyorum bıraktım yan etkileri çokmuş ya![]()
sezeryan ı 40 kadar bekletmiyorlar galiba.İnşallah geçer biran önce bulantın canım
Doktor henüz bişey demedi en son detaylı ultrason için başka bi doktora gitmiştik ondan 1 ay sonra gideyim diyorum
40 haftalık 22 eylül görünüyor benim ama büyük ihtimalle sezaryen olacak gibi
evet sadece sağ ya da sol tarafa yatabildiğimiz için sanırım bacaklar arasına yastık koymayınca ağrım çok oluyorBen o yastıkla bir savasiyorumbüyük ihtimalle o gün ben de kalçama yükledim. Bugün daha iyiyim
![]()
Magneral 365 benmki. sağlık ocağı bile yazar aslındaKızlar hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz? Benim doktorum bana magnezyum felan yazmadı ama artık yürürken vs bacaklarım çok acıyor kasılıyor. Özel olarak almak istiyorum. Size hangisini önerdiler ben ne alayım ??
Tabi şekerli kilo sebebi ama ben mesela duramam yemesem strese girerimEvet bir de şekerli şeyler direk kilo sebebi
Bence cinsiyetle alakası yok canım kardeşimin 2 kızı var şimdi 3 erkek olucak çok kötü geçiriyor hamileliğini hala bulantılar var her yeri ağrıyor kızlarda dünyanın işini yapıyordu meselaCanım oğlumda çok enerjiktim hiç yerimde durmuyordum sadece ilk üç ay sıkıntı yaşadım ama kızım da gebeliğim zor geçiyor. Annem diyo bana çekmişsin kızlarda bende zor geçiriyordum
Gebelikten öncede öyleydim yani hep şu az içerim kusma yapıyor fazla içsem gebelikten öncede öyleKusma mi yapiyor kokuyor mu ya da