Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Bende takmıyorum kuzu ama bugün dr. Randevum vardı çok kilo almışsın dedi baya rejime soktu beni vicdan yaptırdı gitti gevrekler boyozlar sabah makarna pilav ekmek Fast food lar
Ben tartılmadım hala korkuyorum en son 10 kg almıştım sanırım
Bulgur ye bari onlar yerine bulgur yasak mı acaba … ben pilavı ekmeği bıraktım bulgura geçtim ama hala büyümeye devam ediyorum

günaydın kızlar
dün tartıldım 10kg almışım
şu iki üç günde ayaklarım şiş hareket kabiliyetim düştü sebebini merak ediyorum aşırı yorgunlukmu sıcaklarmı bilemedim sizde durum nasıl
şeker ölçümü yaptırmadım kaçırdım treni sanıyorum

günaydınn
sabah tartıldım bende 65,65 çıktım
aç karna mı tartılıyorsun tok karna mı
ben sabah aç karna , tuvaleti yaptıktan sonra tartılmak lazım diye biliyorum. öbür türlü gün içinde 66-67 çıkarım herhalde
ayaklarım benimde şişiyor bazen. benim oturarak çalışmaktan oluyor
tuzu da tamamen kestim

dün tok karnına ebe tartı esasen iki gün önce 80 gördüm
aynen benimde tuzu baharatı çayı kahveyi tamamen kesmem gerek

ay onu kesemem ben ya günde 1 tane zaten
başka kahve içmiyorum. çayı da çok sevmem sıcakta
tuzu aslında genel olarak kesmek lazım. maden suyu içiyorsan onunda içeriğine bi bak canım. bazılarında tuz miktarı yüksek oluyormuş

maden suyu çok bilinen beypazarı aslında
kahve içmeyince aynen bende kendime gelemiyorum canım ben farkında olmadan çayı çok içiyordum dün ebe uyardı çayda midedeki asitin yukarı çıkmasını sağlıyormuş öyle böyle geçecek ama ne bilim zor
ayak şişi için az evvel hamile bir akrabam buzlu suda beklememi önerdi deneyecem fayda görürsem yazarım

a evet dün banada arkdaşım söyledi. soğuk suda beklet akşamları diye

çalışıyor olmamızdan kaynaklı canım ya tüm gün otur otur evde olsak az uzanır az dolanır ferah ferah geçiririz
evet kesinlikle öyle. hareketsiz kalıyoruz. arada kalkıp yürüyorum ama çoğunlukla oturuyorum

sabah bırakalım makyajı saçımı bile taramadan geldim geç kalıyorum hep sabaha kadar klima zerhoş gibiyim
valla yaz sıcağında topuzumu yapıp çıkıyorum makyaj işyerinde yapıyorum oda soluk görünmeyeyim diye. mesai 8 de 08:15 de gidersem şükrediyorlar. hem hamileyim hem sıcak hemde 2,5 yaş bi tane daha çocuk var. kadın olmak ekstra zor

Ama sanki sen kilo almamışsın sen 62 diye hatırlıyordum iyisin bence
59 dum canım hamile kaldığımda , nisan ayında 62 ydim. şimdi 65 oldum
bende iyi gittiğimi düşünüyorum ama son aylarda alınıyor biliyorsun
aslında olay hep karbonhidrata gidiyor ya. ilk hamileliğimde fast food abartıyordum. hem suyum çoktu hemde şiştim
evde yemek yapmak daha sağlıklı

Evet iyisin son aylarda artar ama sıcaktan yiyemeyiz belki hiç canım yemek görmek istemiyor o kadar sıcak ki sürekli su içiyorum. Tartılmaya da korkuyorum en son 10 kg almıştım .
Biz eski bir ev almıştık onu tadilat yapıyoruz her gün 1 saat gidiş geliş ve oradaki işler temizlik , yemek ve çocuklarla uğraşıyorum. Bu kadar harekete nasıl aldım bilmiyorum sadece önceki hamileliklerimde daha çok almıştım diye teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…