Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar benim de bugün ağrılarım var hafif hafif geziyor karnımın üstü belim kasıklarım sanki ağrı ordan oraya kıvranıyor gibi zaman daraldı iyice yarın da randevum var hazır gitmişken gel seni doğurtalım artık deseler ya

Kızlar karnın aşağı düşmüş ne demek? İlk bebeğimi erken doğurduğum için bilmiyorum bu tarz şeyleri ben. Düşünce ne oluyor doğum yakın mı oluyor demek?

Kızlar karnın aşağı düşmüş ne demek? İlk bebeğimi erken doğurduğum için bilmiyorum bu tarz şeyleri ben. Düşünce ne oluyor doğum yakın mı oluyor demek?
Bebek doğum kanalına girmiş oluyor karında aşagı düşmüş oluyor ciğer ve mideye baskı azalıyor rahat nefes alınıyor artık gebe okulunda anlattılar onda. Son hafta enerjik hissedip temizlik filan yapabiliyor müşüz çünkü rahat nefes alabilindiğinden

Ohhh ne güzel olmuş ne durumdasınız gözünüz aydın

Kizlarrrr doğum yapan arkadasllarimi çokça tebrik ediyorum bu aralar giremedim.. okudukça sevindim ve heyecanlandım artık herbirimizin doğumu çok yakın Allah tan tek duam herbirimiz sağlıkla huzurla yavrularımızı kucağımıza aliriz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…