- 3 Mayıs 2023
- 1.071
- 543
- 53
- 31
İnşallah bana da haber verin lütfenBen bayrama gidip geldim 2 kilo vermişim normal yemek yedim hatta et ağırlıklıydı da daha çok ben de tedirgin oldum acaba bebek kilosunda sıkıntı olur mu diye pazartesi kontrolüm var inş her şey yolundadır.
şu anda 2 kilo artışım var.
Bir tane böyle alırım bu tükenmiş şu an ama bekleyeceğim bir süre belki gelir. Bir tane de elbise geceliklerden alırım o zaman ben normal planlıyorum yine ama belli olmaz bir aksilik olursa ameliyata alırlar o yüzden dediğin gibi ikisinden de götüreyimçok güzelmiş
sezeryan olacaksa gecelik çok daha rahat oluyor. normal doğumda pijama nasıl oluyor bilmiyorum
ben yine gecelik alıcam.sonda takılırken, dikiş kontrolünde filan çok rahat oluyr
evet garanti olsun. olmadı evde giyersin. ben ilk doğumdan kalanları evde giydim eskittim bileBir tane böyle alırım bu tükenmiş şu an ama bekleyeceğim bir süre belki gelir. Bir tane de elbise geceliklerden alırım o zaman ben normal planlıyorum yine ama belli olmaz bir aksilik olursa ameliyata alırlar o yüzden dediğin gibi ikisinden de götüreyim
Allah yardımcımız olsun, herkesin bir derdi var.2 doz yapildim ciger geliştirici ama surekli yapmiyirlar 10 gune 1 yapılıyormuş
Kuzu senin nub zaten erkeğim diye bagiriyormus
Rica etsem bize de cinsiyet yorumu yapar mısınızSana da kiz diyorum içimden geldi nub fln hiç görünmüyor sende canim ya da beni aştı gorunuyorsa da
Sizin cinsiyet neymiş acabaBende atayım o zaman bana da bır yorum yap sana zahmet bn 2 haftadır bakıyorum arastırıyorum hıc emın olamıyorum
Ben 7-8 kilo civarında aldım. Ama zorlamıyor açıkçası öyle ya. Sıcaklardan olabilir mi o nefes alamama mevzusu acaba ?Kızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
Benim ilk anneler günümdü bana sabah uykulu uykulu baygın gözlerle kutlama yaptığı için ben de aynı şekilde kutlayacağım bir şey almayacağım aile ekonomisine destek olacağımkızlar ben eşime babalar günü hediyesi almayı planlıyorum, unutamayacağı güzel bir şey olsun istiyorum. siz bir şey aldınız mı/almayı düşünüyor musunuz?
Benim eşim anneler gününde bişey almadığı için ben de ona almayı düşünmüyorum açıkçası ve normalde hiç atlamaz özel günleri filankızlar ben eşime babalar günü hediyesi almayı planlıyorum, unutamayacağı güzel bir şey olsun istiyorum. siz bir şey aldınız mı/almayı düşünüyor musunuz?
Aslında o günü çok kötüydüm dün iyiydim akşam mesela ben sandım artık böyle devam edicem..ama baya ağırlaşmışım kilodan dolayı kesinBen 7-8 kilo civarında aldım. Ama zorlamıyor açıkçası öyle ya. Sıcaklardan olabilir mi o nefes alamama mevzusu acaba ?
Aslında o günü çok kötüydüm dün iyiydim akşam mesela ben sandım artık böyle devam edicem..ama baya ağırlaşmışım kilodan dolayı kesinBen 7-8 kilo civarında aldım. Ama zorlamıyor açıkçası öyle ya. Sıcaklardan olabilir mi o nefes alamama mevzusu acaba ?
Geçen sene zıbın almıştım oğluma üstünde ilk babalar günün kutlu olsun yazılmıştı çok mutluydukızlar ben eşime babalar günü hediyesi almayı planlıyorum, unutamayacağı güzel bir şey olsun istiyorum. siz bir şey aldınız mı/almayı düşünüyor musunuz?
Ben böyle şirin üçlü anne-baba-Bebek takımı aldım. Çakmaktaş ailesi görselleri var üzerinde, öyle basit ama anı kalsın diye.kızlar ben eşime babalar günü hediyesi almayı planlıyorum, unutamayacağı güzel bir şey olsun istiyorum. siz bir şey aldınız mı/almayı düşünüyor musunuz?
Aslında o günü çok kötüydüm dün iyiydim akşam mesela ben sandım artık böyle devam edicem..ama baya ağırlaşmışım kilodan dolayı kesin
Geçen sene zıbın almıştım oğluma üstünde ilk babalar günün kutlu olsun yazılmıştı çok mutluydubu sene tişört sipariş ettim genelde hep giyim alırım
Ay trendyoldan baba oğul tişört zıbın takımı aldımBen böyle şirin üçlü anne-baba-Bebek takımı aldım. Çakmaktaş ailesi görselleri var üzerinde, öyle basit ama anı kalsın diye.
Trendyolda venüs dijital baskı atölyesi diye bir sayfa var şirin şeyler var bak istersen
Bizde GS olarak bence çok beğenicekAy trendyoldan baba oğul tişört zıbın takımı aldımaslan yavrusu falan yazıyor üzerinde galatasaraylı
Kiz dicemRica etsem bize de cinsiyet yorumu yapar mısınız
Bende takmıyorum kuzu ama bugün dr. Randevum vardı çok kilo almışsın dedi baya rejime soktu beni vicdan yaptırdıYememekte olmuyorki kendi adıma söyleyim gerçekten çok yemek yemiyorum sadece ekmek çok yiyorum beni bu hale getiren ekmek poğaça simit başka hiçbir şey onları yemesem aç kalırım strese girerim of
İlk gebeliğimde ben öyleydim var ya suyum fazla olduğu için diyet yaptırmıştı bana doktor aç kalıyordum oturup ağlıyordumBende takmıyorum kuzu ama bugün dr. Randevum vardı çok kilo almışsın dedi baya rejime soktu beni vicdan yaptırdıgitti gevrekler boyozlar sabah makarna pilav ekmek Fast food lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?