senin işin benden de zormuş kuzum anne olmak demek zorlanmalar yıpranmalar duygu değişimleri çatlaklar uykusuzluk, memeler kilolar daha neler nelervalla yaz sıcağında topuzumu yapıp çıkıyorummakyaj işyerinde yapıyorum oda soluk görünmeyeyim diye. mesai 8 de 08:15 de gidersem şükrediyorlar. hem hamileyim hem sıcak hemde 2,5 yaş bi tane daha çocuk var. kadın olmak ekstra zor
ya işte hepsi kg olmuyor. su oluyor, ödem oluyor. sonrasında hemen veririz hiç düşünme bence. dediğin gibi zaten sıcakta ne yicez. mideye de baskı yapıyor bebişlerEvet iyisinson aylarda artar ama sıcaktan yiyemeyiz belki hiç canım yemek görmek istemiyor o kadar sıcak ki sürekli su içiyorum. Tartılmaya da korkuyorum en son 10 kg almıştım .
Biz eski bir ev almıştık onu tadilat yapıyoruz her gün 1 saat gidiş geliş ve oradaki işler temizlik , yemek ve çocuklarla uğraşıyorum. Bu kadar harekete nasıl aldım bilmiyorum sadece önceki hamileliklerimde daha çok almıştım diye teselli ediyorum kendimi
erkek şef hemde , genelde kadınlar bu konuda daha acımasızlar. erkek nasıl laf çarpıyor hayretsenin işin benden de zormuş kuzum anne olmak demek zorlanmalar yıpranmalar duygu değişimleri çatlaklar uykusuzluk, memeler kilolar daha neler neler
iş yerindeki erkek şefimiz arada laf çarpıyor geç kalınca nolacak böyle diye aman diyorum geldiğime şükredin
günaydın umarım canım güzel bir gün olabilmesi için acilen benim evin toparlanması lazım yetiişmiyor hiç bi şekilde sabah zor çıktımKızlar günaydın güzel bir gün olsun herkes için
neyse kendime 10 kilo almış bir eş buldum rahatladımEvet iyisinson aylarda artar ama sıcaktan yiyemeyiz belki hiç canım yemek görmek istemiyor o kadar sıcak ki sürekli su içiyorum. Tartılmaya da korkuyorum en son 10 kg almıştım .
Biz eski bir ev almıştık onu tadilat yapıyoruz her gün 1 saat gidiş geliş ve oradaki işler temizlik , yemek ve çocuklarla uğraşıyorum. Bu kadar harekete nasıl aldım bilmiyorum sadece önceki hamileliklerimde daha çok almıştım diye teselli ediyorum kendimi
Evet o zaman rahatça diyette yapabiliriz senin diyete de ihtiyacın kalmaz böyle gidersen inşallahya işte hepsi kg olmuyor. su oluyor, ödem oluyor. sonrasında hemen veririz hiç düşünme bence. dediğin gibi zaten sıcakta ne yicez. mideye de baskı yapıyor bebişler
doğumdan sonra hemen vericez bence
Herkes 3,5 kilo yazınca bende kendimi stres yapıyorumgünaydın umarım canım güzel bir gün olabilmesi için acilen benim evin toparlanması lazım yetiişmiyor hiç bi şekilde sabah zor çıktım
neyse kendime 10 kilo almış bir eş buldum rahatladıminan nasıl aldım bilemiyorum tadilat en sevmediğim ama güzelleştikçe bittikçe için rahat ediyordur
ben biraz iş yapınca canım sağ ayak iptal
onun bir üstüde erkek oda benim giriş çıkış kartımın saatini halada kontrol ediyormuş ,erkek şef hemde , genelde kadınlar bu konuda daha acımasızlar. erkek nasıl laf çarpıyor hayret
o duygu geçişlerini sorma ya herkese trip atıyordum bi araalıştılar sonra
her dönem ayrı zor geçecek inşallah
bizimkide öyle alır eline matkabı boya fırçasını esasen iyiki de öyleler şu pahalılıkta kimi çağıracazHerkes 3,5 kilo yazınca bende kendimi stres yapıyorum
Vücudum enerjim çok iyi geçiyor hamilelik bazen yoruluyorum ama ağrım vs yok ya o yüzden rahatım ama tadilat çok zor bir şey sürekli toz pislik bir de eşim kendi yapıyor işçi tutmadı YouTube’dan izleye izletye yeniliyoruzun sürecek yani
Canını hiç bunaltma her şeyi hallederizgünaydın umarım canım güzel bir gün olabilmesi için acilen benim evin toparlanması lazım yetiişmiyor hiç bi şekilde sabah zor çıktım
neyse kendime 10 kilo almış bir eş buldum rahatladıminan nasıl aldım bilemiyorum tadilat en sevmediğim ama güzelleştikçe bittikçe için rahat ediyordur
ben biraz iş yapınca canım sağ ayak iptal
Evet canım birine yaptırmak mümkün değil bu pahalılıktabizimkide öyle alır eline matkabı boya fırçasını esasen iyiki de öyleler şu pahalılıkta kimi çağıracaz
enerjin iyise gerisi önemli değil 38 yaşında olmam dan kaynaklı benim enerji biraz düşük
bu haftalarda ağırlaşmaya başlıyoruz öncesinde ne rahatmışız bitecek elbet canım ev taşımasıda ektra zor allahım sen yardım et bari sıcak memlket olmayaCanını hiç bunaltma her şeyi hallederizbiz de taşınıyoruz ama bu hafta beni uyku esir aldı akşam erkenden yatıyorum yapacak bir şey yok. Bir şekilde yetisecegiz
çok meraklılar var soruyorlar ne zamn doğum diye ilgincime gidiyorEvet canım birine yaptırmak mümkün değil bu pahalılıkta
Sen bir de çalışıyorsun o da zor yorar insanı ben geçen hamileliğimde çalışıyordum anlıyorum seni erkekler memnun olmuyor hamile olduğumu öğrenen patronlar baya surat asmışlardı . Arada gelip kaç haftalıksın , isteyerek mi yaptın diye laf sokuyorlardı
ay kıyamam ağladın mıonun bir üstüde erkek oda benim giriş çıkış kartımın saatini halada kontrol ediyormuş ,
bir keresinde bu alttaki şefimizle gidip konuşacaktım Allah kahretsin bir ağlama geldio günden beri en azından birazcık daha rahatım,
kadın şefimiz vardı eskiden daha esnekti esasen bu durum zihniyetle alakalı
ben o surat asmadan neler çektim. 3-4 ay surat astılar, ters yaptılar, sen bu gazla 3.yü de yaparsın dediler, erkek olana kadar devam edersin de dediler. hiç unutmucam yaptıklarınıEvet canım birine yaptırmak mümkün değil bu pahalılıkta
Sen bir de çalışıyorsun o da zor yorar insanı ben geçen hamileliğimde çalışıyordum anlıyorum seni erkekler memnun olmuyor hamile olduğumu öğrenen patronlar baya surat asmışlardı . Arada gelip kaç haftalıksın , isteyerek mi yaptın diye laf sokuyorlardı
ay kıyamam ağladın mıen olmayacak yerde geliyor o ağlamak sinir oluyorum
evet zihinle alakalı
ben o surat asmadan neler çektim. 3-4 ay surat astılar, ters yaptılar, sen bu gazla 3.yü de yaparsın dediler, erkek olana kadar devam edersin de dediler. hiç unutmucam yaptıklarını
dönücem canım bi aksilik olmazsa. ev kredimiz var , e diğerinin kreş, anaokulu zamanı geliyor. tek eşimin çalışmasıyla döndüremeyizdoğum sonrası işe dönecek misin yoksa 1 2 yıl ara verecek misin ne düşünüyorsun
Doğru diyorsun peki bakacak biri var mı nasıl yapacaksın? Ben burada çok yalnızım 1 yaşına gelince ikisi birden kreşe verip işe dönmeyi istiyorum daha öncesinde bırakacak kimse yok.. şimdilik işsizlik maaşı alıyorum öyle destek oluyorum da bir yıl daha beklemem gerekecek iş için:/dönücem canım bi aksilik olmazsa. ev kredimiz var , e diğerinin kreş, anaokulu zamanı geliyor. tek eşimin çalışmasıyla döndüremeyiz
şuan kızıma ailecek tanıdığımız bi ablamız bakıyor. ücreti karşılığında tabiDoğru diyorsun peki bakacak biri var mı nasıl yapacaksın? Ben burada çok yalnızım 1 yaşına gelince ikisi birden kreşe verip işe dönmeyi istiyorum daha öncesinde bırakacak kimse yok.. şimdilik işsizlik maaşı alıyorum öyle destek oluyorum da bir yıl daha beklemem gerekecek iş için:/
standart koca sözü "o gün bi gelsin bakarız"Kızlar benim kuzuya da resmen bakacak kimsem yok hani ücretli birini tutacak olsam köhne bir yerdeyiz kimi bulacamizin alsam çocukların eğitimi var alamam eşimin tek maaşı hayatta yetmez düşünüp duruyorum eşime arada söylüyorum diyor hele o gün gelsin bazen erkek olasım geliyor
O yasa bence seçim yaklaşınca onaylanır ancak şimdi sana denk gelmezşuan kızıma ailecek tanıdığımız bi ablamız bakıyor. ücreti karşılığında tabi
yine o bakacak diye planlıyoruz.
yine iyi işsizlik maaşın varmış. hiç olmasa daha zor. en azından bebek masrafları çıkıyordur.
1 yıl daha rahatça büyütürsün sonra yine dönersin. çabuk büyüyorlar en değerli zamanları , keşke şu ücretli izin yasası çıksa da bende 1 sene oturabilsem
kısmet tabi geçenlerde köy yumurtası aldığımız yaşıma yakın biri var uzun zamandırda görüşmüyorduk bi baktım karnı burnunda ben şokk temmuzun ilk haftası doğuracakmışstandart koca sözü "o gün bi gelsin bakarız"
şaka bi yana bu konuda eşinize katılıyorum. hiç belli olmaz. ben ilk kızımda işe başlamadan 1 ay önce bulmuştum. siz o niyete girin yolu bulunur. hiç aklınıza bile gelmez çıkar bi yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?