Yatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasinGünaydın canım, çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz ve bebeğini vaktinde sağ salim kucağına alırsın <3 Durumunla ilgili bir gelişme var mı?
Sen yine de sakin kalmaya çalış, gözlem altındasın bak doktorlar da yanında. Allahım size bağışlasın yavrunuzu, inşallah çabucak geçsin çok dua edeceğimYatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasin
:/ korkma güvendesin sizin için en iyi tedaviyi yapıyorlardır.. kaç haftalıksın şu anYatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasin
Ara ara bak istersen belki stok yenilenirgecelik ve ev giyimi : Anna field türkiye koleksiyonunda iyi görünün, Anna field elbise kadınlara moda sunuyor.
Anna field türkiye koleksiyonunda iyi görünün : gecelik ve ev giyimi - Giyim ayakkabı Aksesuarlar anna field ayakkabı, anna field elbise, anna field çantawww.xn--annafieldtrkiye-8vb.com
Türkiye için bu sayfayı buldum güvenilir mi bilmiyorum ama iyice bak
Biraz içine baktım bunun aynısını göremedim ana belki beğendiğin başka şeyler olur.
Bunu ben de alamıyorum şu an sadece S beden kalmış bana olmaz
Nasip değilmiş
Bu gün sağlık ocağına decavit pronatal yazdırmaya gittim, aile hekimimle konuştum yemek yiyemiyorum bulantılarım çok kötü dedim bu gün gerçekten çok kötüydü ağladım bile, bana hastalarına genelde sabah 1 tablet akşam 1 tablet şeklinde kullandırdığını ve böyle denemem gerektiğini söyledi, sağlık ocağından gelir gelmez hemen 1 tane aldım klimayı açtım uyudum iyi geldi uyanınca aç uyandım hemen bir iki lokma yedim, yemek yemek artık işkence gibi gerçektenben 8. haftadan beri prilam kullanıyorum. ilk bir hafta çok uyku yaptı cidden ama ilacı gece aç karna almak hem faydasını artırıyor hem yan etkilerini azaltıyor. uyumadan önce 2 saat önce yemeyi kestiğimden emin olup tam uyurken ilacı aldığımda maksimum faydayı gördüğümü fark ettim. dediğim gibi bir iki haftadan sonra ilaca alıştım gece içtiğimde uyku yapmıyor ama gece içmeyi unutup sabah alırsam öğlen gözlerimi açamıyorum
Geçmiş olsun, İnşallah sağ salim kucağına alırsın, ciğer geliştirici iğne yapıyorlar mı?Yatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasin
Sizin için sürekli dua ediyorum isminiz yüsra mıYatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasin
Bana tahmini 22 Eylül dedi ama doğumum sezeryan olacağı için değişir mi bilmiyorumİnşallah geçer biran önce bulantın canım
Doktor henüz bişey demedi en son detaylı ultrason için başka bi doktora gitmiştik ondan 1 ay sonra gideyim diyorum
40 haftalık 22 eylül görünüyor benim ama büyük ihtimalle sezaryen olacak gibi
Haklısın canımBence cinsiyetle alakası yok canım kardeşimin 2 kızı var şimdi 3 erkek olucak çok kötü geçiriyor hamileliğini hala bulantılar var her yeri ağrıyor kızlarda dünyanın işini yapıyordu mesela
Ben bayrama gidip geldim 2 kilo vermişim normal yemek yedim hatta et ağırlıklıydı da daha çok ben de tedirgin oldum acaba bebek kilosunda sıkıntı olur mu diye pazartesi kontrolüm var inş her şey yolundadır.Kızlar kilo almamak normal mi son 2 haftada 300 gram almışım o da ben mi aldım bebek mi aldı belli değil
şu anda 2 kilo artışım var.Kızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
İnş sen de bebeğin de sağlıkla tamamlarsınız sürecinizi korkma dualarım seninle. Kaç haftalık şu an? Annesine kavuşmak için sabırsızlanmış demek ki bebeğin Allah yardımcınız olsunYatisim yapildi perinotoloji ilgeileniyor hic iyi seyler söylemiyor doktorlar en fazla on gune dogar diyorlar nolur dua edin bana Allahim onu bize bagislasin
Cok tesekkur ederim inşallah bizimle olur melegimSen yine de sakin kalmaya çalış, gözlem altındasın bak doktorlar da yanında. Allahım size bağışlasın yavrunuzu, inşallah çabucak geçsin çok dua edeceğim
8 yılın sonunda oda bizi cok istedi galiba biz çok bekledik onu bugun 2 prof. Gittim ama hep kotu yorumlar Rabbime emanet ediyorum bebegimi.24 haftaliğiz sınırda yani gebeligimİnş sen de bebeğin de sağlıkla tamamlarsınız sürecinizi korkma dualarım seninle. Kaç haftalık şu an? Annesine kavuşmak için sabırsızlanmış demek ki bebeğin Allah yardımcınız olsun
2 doz yapildim ciger geliştirici ama surekli yapmiyirlar 10 gune 1 yapılıyormuşGeçmiş olsun, İnşallah sağ salim kucağına alırsın, ciğer geliştirici iğne yapıyorlar mı?
İnşallah öyledir. 24 haftaligim erkek bebek diye sorun dedi doktor kizlarda cigerler erken gelisiyormus:/ korkma güvendesin sizin için en iyi tedaviyi yapıyorlardır.. kaç haftalıksın şu an
Allahım sıze bagıslasın ınsallh yavrunuzu dualarım sızınle keske elımızden bır sey gelse cok ısterdımİnşallah öyledir. 24 haftaligim erkek bebek diye sorun dedi doktor kizlarda cigerler erken gelisiyormus
MaşAllah çok iyiBen bayrama gidip geldim 2 kilo vermişim normal yemek yedim hatta et ağırlıklıydı da daha çok ben de tedirgin oldum acaba bebek kilosunda sıkıntı olur mu diye pazartesi kontrolüm var inş her şey yolundadır.
şu anda 2 kilo artışım var.
Canım bana doktorlar daha neler dediler yüzüme yok çocuğun olmaz bende koşarak tüp bebek yaptırmaya gittim ordada kimyasal olunca ünlü doktor birde bana dedi bu gidişle olmucak demekki ben doğduğumda sorunlu doğmuşum diyor bebek sahibi olamam dünya başıma döndü ama 1 ay geçmeden hamile kaldımİnşallah öyledir. 24 haftaligim erkek bebek diye sorun dedi doktor kizlarda cigerler erken gelisiyormus
çok güzelmişKızlar doğum sonrası hastane için bu uygun olur mu? Alayım mı sizce. Yoksa elbise gibi mi alayım bilemedim..
daha doğuma giderken ne giyicem onu karar veremedim ne yapcam bilmiyorum çok kararsızlık var bende sizin de öyle mi?
Sanki salak gibiyim her şeyi eşime soruyorum yap derse yapıyorum.. karar verme yetim kalmadı sanki hormonlardan mıdır nedir
Değişir canım 40a kadar bekletmiyolar zaten son günler kontroller çok oluyo sancına açılmana filan bakıyolarBana tahmini 22 Eylül dedi ama doğumum sezeryan olacağı için değişir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?