Yok canim onemli degil..kg alir merak etme yeterki sagligi yerinde olsunevt ya az kaldi baya benide arada anksiyete basiyor dogum korkusu heycan falan oyle idare ediyorum sukur 11 Eylul normal gunum ama once gelir sonra gelir onu bilemiyorum
Canımmm kolay gelsin sabırlar diliyorum sancılar artmadan yürüyebilirsin yürü biraz ve dediğim gibi sancın arttığı zaman oturarak sancı çekme sancı aralarında oturup dinlenKızlar hastanedeyiz şimdi bakalım her şey iyi sancılar da hafiften başladı bakalım nasıl olacak birkaç saat sonra
Dediğin aklımda aynı söylediğin gibi yapıyorum daha önce yazdın böyle unutmadim. Şuan için iyi gidiyor arada vuruyor ama dayanilmayacak gibi değil inşallah sağlıkla hızlı güzel doğum olur bebek ve benim içinCanımmm kolay gelsin sabırlar diliyorum sancılar artmadan yürüyebilirsin yürü biraz ve dediğim gibi sancın arttığı zaman oturarak sancı çekme sancı aralarında oturup dinlen
İnşallahDediğin aklımda aynı söylediğin gibi yapıyorum daha önce yazdın böyle unutmadim. Şuan için iyi gidiyor arada vuruyor ama dayanilmayacak gibi değil inşallah sağlıkla hızlı güzel doğum olur bebek ve benim için
Sağlıkla kucağına al canımKızlar hastanedeyiz şimdi bakalım her şey iyi sancılar da hafiften başladı bakalım nasıl olacak birkaç saat sonra
Hap verdiler dil altinda erittimİnşallahsancıyı nasıl veriyorlar orada serum mu hap mı
Allah razı olsunSağlıkla kucağına al canım
Siz normal mi doğuracaksınız ben sezeryan sandım bi avazda doğurun inşallahKızlar hastanedeyiz şimdi bakalım her şey iyi sancılar da hafiften başladı bakalım nasıl olacak birkaç saat sonra
Allah kolaylık versin canım, inşaallah güzel haberlerinizi alırızzzHap verdiler dil altinda erittim
Allah razı olsun
Rabbim kolaylık versin bir avazda doğur inşallah canm. Wallahi bizim kızlara bin kere maşallah suni sancıyla çatır çatır doguruyorlar helal kız sizlereHap verdiler dil altinda erittim
Allah razı olsun
Hap verdiler dil altinda erittim
Allah razı olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canmmSaol canım hiç uyumadım sanırım hastanedeyiz başarılar dilerim Bebek ve sen iyi ol
Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dedikleri gibi durma mutlaka hareket et bebek o zaman daha kolay ilerliyorDediğin aklımda aynı söylediğin gibi yapıyorum daha önce yazdın böyle unutmadim. Şuan için iyi gidiyor arada vuruyor ama dayanilmayacak gibi değil inşallah sağlıkla hızlı güzel doğum olur bebek ve benim için
Minik sıpa diyor annem öyleler cidden ayaklarını nerelerde gezdiriyolar. Benimde acıyor ama benim etim derim çok sıkı karnım da çok çatladı düşünüyorumki kaslarım da hasar görüyo olabilir benim bebiş genelde böbrek tarafına oynuyo sırtımdan ayağı çıkıcak diye korkuyorumSağ üst göbek tarafım ağrıyan bi arkadaşım vardı şuan hatırlayamadım ama Benmde çık ağrıyordu doktora sordum bişe yok dedi canım çok yanıyor ama anlatamıyorum baygınlık geçiricek kadar hareket edemiyorum iyice baktı ve ne görsün ayağı sımsıkı dayamış oraya minnoş
Minnacık bi ayak nasıl canımı bu kadar yakar anlamıyorumsumsumella
Yatınca uygulayacakları bir tedavi yokmuş ki, ciğer geliştiriciler falan yapıldı hep. O yüzden yatasım gelmedi, evde de bol su içecekmişim. Dün hafif sümüksü bir parça geldi ama kanlı değildi, bakalım süreç bizi nereye götürecek. Dünden beri belim kopuyor, kasıklarım ve bacak içlerim perişan halde..Aaa kız yatsaydın ya hastaneye o zaman
Instagram'da bir doktor var ben çok seviyorum, onun bir videosu var bu konuyla ilgili. Hemen link bırakıyorum, izleyin isterseniz..Evet evet makine ile sağıyorum damla damla geliyor ama bugün daha iki gün oldu anca gelir heralde
Ayy Allah yardımcın olsun çok zorYatınca uygulayacakları bir tedavi yokmuş ki, ciğer geliştiriciler falan yapıldı hep. O yüzden yatasım gelmedi, evde de bol su içecekmişim. Dün hafif sümüksü bir parça geldi ama kanlı değildi, bakalım süreç bizi nereye götürecek. Dünden beri belim kopuyor, kasıklarım ve bacak içlerim perişan halde..
Benim ilk doğumda da böyle olmuştu, 6 aylıkken sancılarım açılmalarım başlamıştı, 39+4'e kadar durmuştu içeride :) Doğum başlamış deyip yatırdıklarında şaşırmıştım, çünkü ağrılara çok alışmışım, fark etmedim bile. Bu da öyle olacak heralde. Elle muayene bile etmediler, açıklığı artırıyor diye. Daha küçük olduğu için, bebek iyi deyip başlatmıyorlar doğumu suni sancıyla..Ayy Allah yardımcın olsun çok zoruzun sürecek demekki bari suni sancı verip doğurtsalar neyi bekliyorlar onu anlamadım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?