Yok canim onemli degil..kg alir merak etme yeterki sagligi yerinde olsunevt ya az kaldi baya benide arada anksiyete basiyor dogum korkusu heycan falan oyle idare ediyorum sukur 11 Eylul normal gunum ama once gelir sonra gelir onu bilemiyorum
Canımmm kolay gelsin sabırlar diliyorum sancılar artmadan yürüyebilirsin yürü biraz ve dediğim gibi sancın arttığı zaman oturarak sancı çekme sancı aralarında oturup dinlen
Canımmm kolay gelsin sabırlar diliyorum sancılar artmadan yürüyebilirsin yürü biraz ve dediğim gibi sancın arttığı zaman oturarak sancı çekme sancı aralarında oturup dinlen
Dediğin aklımda aynı söylediğin gibi yapıyorum daha önce yazdın böyle unutmadim. Şuan için iyi gidiyor arada vuruyor ama dayanilmayacak gibi değil inşallah sağlıkla hızlı güzel doğum olur bebek ve benim için
Dediğin aklımda aynı söylediğin gibi yapıyorum daha önce yazdın böyle unutmadim. Şuan için iyi gidiyor arada vuruyor ama dayanilmayacak gibi değil inşallah sağlıkla hızlı güzel doğum olur bebek ve benim için
Rabbim kolaylık versin bir avazda doğur inşallah canm. Wallahi bizim kızlara bin kere maşallah suni sancıyla çatır çatır doguruyorlar helal kız sizlere
Bugün Doğum yapacak arkadaşlar inşallah bir avazda sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Doğum yapan tüm arkadaşların da sütü bol olsun bebişler doysun, sağlıklı mutlu olsun
Hamilelere de sabır sağlık ferahlık diliyorum
Sağ üst göbek tarafım ağrıyan bi arkadaşım vardı şuan hatırlayamadım ama Benmde çık ağrıyordu doktora sordum bişe yok dedi canım çok yanıyor ama anlatamıyorum baygınlık geçiricek kadar hareket edemiyorum iyice baktı ve ne görsün ayağı sımsıkı dayamış oraya minnoş
Minnacık bi ayak nasıl canımı bu kadar yakar anlamıyorum sumsumella
Minik sıpa diyor annem öyleler cidden ayaklarını nerelerde gezdiriyolar. Benimde acıyor ama benim etim derim çok sıkı karnım da çok çatladı düşünüyorumki kaslarım da hasar görüyo olabilir benim bebiş genelde böbrek tarafına oynuyo sırtımdan ayağı çıkıcak diye korkuyorum
Yatınca uygulayacakları bir tedavi yokmuş ki, ciğer geliştiriciler falan yapıldı hep. O yüzden yatasım gelmedi, evde de bol su içecekmişim. Dün hafif sümüksü bir parça geldi ama kanlı değildi, bakalım süreç bizi nereye götürecek. Dünden beri belim kopuyor, kasıklarım ve bacak içlerim perişan halde..
Yatınca uygulayacakları bir tedavi yokmuş ki, ciğer geliştiriciler falan yapıldı hep. O yüzden yatasım gelmedi, evde de bol su içecekmişim. Dün hafif sümüksü bir parça geldi ama kanlı değildi, bakalım süreç bizi nereye götürecek. Dünden beri belim kopuyor, kasıklarım ve bacak içlerim perişan halde..
Benim ilk doğumda da böyle olmuştu, 6 aylıkken sancılarım açılmalarım başlamıştı, 39+4'e kadar durmuştu içeride :) Doğum başlamış deyip yatırdıklarında şaşırmıştım, çünkü ağrılara çok alışmışım, fark etmedim bile. Bu da öyle olacak heralde. Elle muayene bile etmediler, açıklığı artırıyor diye. Daha küçük olduğu için, bebek iyi deyip başlatmıyorlar doğumu suni sancıyla..