MaşAllah sevindim adınıza.Ben blv yapsam atar töker ama asla yemez ağzına almaz hatta bana diyordular zor dönemler her şeyi ağzına alıcak asla almıyor yerde bile ne görse ağzına almaz..bende tekim yardım edenim yok kocaman karnımla şimdi BLV bana çok zor gelir mecbur zamana bırakıcam başka çarem yok o kadar istiyorumki artık her şey yesin resmen hayal gibi geliyor bana..diyordum yürümüyor çok şükür şimdi koşuyor kaldı yemesiYemesini istiyorsanız çocuğa bırakın yesin blv deneyin kaşık görünce kaçan prematüre bebeğim var şuan ikiye girmek üzere resmen bana bağımlıydı kan değerleri çok düştü emmek yeterli gelmedi hastanede yattık kan takviyesi vitamin kullanıyor hala ama kendine bıraktım oynasın yesin diye dökmeyi hiç dert etmeyin yemeyi öğreniyor yemeyi çok sevdi kaşık görünce kaçardı şimdi sabahın 6 sında kalkar mama diye dolanıyor etrafta herkes şaşırıyor maşallah kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yiyor herşeyi veriyorum biberi bile veriyorum salataya dayanamıyor yemek sırasında ortadan avucuyla alıp yiyor herşeyini ama soğan domates salatalık avcuna aldığı gibi ağzınaheryeri çok batırdı ama çok şükür meyvesini aldık emzirmeyi kesince yemeğe ayrı bi düştü 4. Ayımda kestim emzirmeyi yüksek riskli hamileliğim diye bırakın eliyle denesin fazla taneli vermeyin küçültün o kendi yutar endişe etmeyin kendileri yiyince birşeyi kendi yapma özgürlüğünü görünce çok mutlu oluyorlar izlemesi bile ayrı keyif veriyor
Allah razi olsun cok tesekkur ederim.Sen yine de sakin kalmaya çalış, gözlem altındasın bak doktorlar da yanında. Allahım size bağışlasın yavrunuzu, inşallah çabucak geçsin çok dua edeceğim
Canım günaydın, çok geçmiş olsun. nasıl oldunuz bebek iyi miAllah razi olsun cok tesekkur ederim.
günaydın canım benim dana 3 yaşına kadar yemedi hatta bana işkence olsun diye işten geldiğimde daha lavabodayken kapıda bir dakika rahat vermezdi o dönemdeki bakıcım biraz sert mizaçlıydı gel gör ki çocuğa nasıl kızıyordu . düşünüyorum şimdi tepkilerinin hepsi sevgi açlığı çalışan annenin çocuğu anneye doymuyoÖyleymiş gerçekten birde benimki küçük daha konuşmuyor bile sabahtan bir tek kahvaltısını yemiş sonrada asla ağzını açmadı anlamıyorum dişmi ne bütün sinir etti beni ter su içinde oluyorum kaşık elimde kafasını sağa sola çeviriyor..gece zaten uyumuyor büyüdükçe dahada zormuş
Gunaydin canim hala hastanede yatiyorum lekeyle karisik akintim var bebek iyi dediler ama cok korkuyorum dogacak diye haftasi sınırda ve doktorlar ümidini kesmis enfeksiyon cok yuksek kesenin icinde var dediler ..10 güne dogar diyorlarCanım günaydın, çok geçmiş olsun. nasıl oldunuz bebek iyi mi
aslında toplam 2 saat sürüyor aç kalınabilir :)Ayy açliğa nasil dayancam ben:)kesin pertim çikar
amin canım benim moralini bozma dur hemen herşeyin yoluna gireceğine inan hepGunaydin canim hala hastanede yatiyorum lekeyle karisik akintim var bebek iyi dediler ama cok korkuyorum dogacak diye haftasi sınırda ve doktorlar ümidini kesmis enfeksiyon cok yuksek kesenin icinde var dediler ..10 güne dogar diyorlarcok zor durumdayim 8 yil sonra mucizeme kavusamazsam diye korkuyorum Rabbim herkesin evladini bagislasin
Kavuşacaksın korkma sen moralini iyi tut doğarsa küvezde kalır bir süre buhaftalarda doğup yaşayan bebekler yaşıyorGunaydin canim hala hastanede yatiyorum lekeyle karisik akintim var bebek iyi dediler ama cok korkuyorum dogacak diye haftasi sınırda ve doktorlar ümidini kesmis enfeksiyon cok yuksek kesenin icinde var dediler ..10 güne dogar diyorlarcok zor durumdayim 8 yil sonra mucizeme kavusamazsam diye korkuyorum Rabbim herkesin evladini bagislasin
10 güne doğar mı diyorlar kaç haftalık şuanGunaydin canim hala hastanede yatiyorum lekeyle karisik akintim var bebek iyi dediler ama cok korkuyorum dogacak diye haftasi sınırda ve doktorlar ümidini kesmis enfeksiyon cok yuksek kesenin icinde var dediler ..10 güne dogar diyorlarcok zor durumdayim 8 yil sonra mucizeme kavusamazsam diye korkuyorum Rabbim herkesin evladini bagislasin
Allahım şifalar versin inşallah. sen stres yapmamaya çalış gerçekten gönlünü ferah tut. 20. haftalarında doğup ta şu an çok sağlıklı olan tanıdıklarım var benim de bizzat. Allahın dediği olur. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızGunaydin canim hala hastanede yatiyorum lekeyle karisik akintim var bebek iyi dediler ama cok korkuyorum dogacak diye haftasi sınırda ve doktorlar ümidini kesmis enfeksiyon cok yuksek kesenin icinde var dediler ..10 güne dogar diyorlarcok zor durumdayim 8 yil sonra mucizeme kavusamazsam diye korkuyorum Rabbim herkesin evladini bagislasin
Ben kasılma ne demek bilmiyorumkızlar günaydın. benim bu yalancı kasılmalar çoğalmaya başladı sanki.yürüşe çıktım akşam düzeliyor gibi ama yine kasılıyor. akşamdan beri çok rahatsızım doktor normal dedi ama
sizinde öyle mi
Hbg değeriniz kaç çıkmış acabaBen kasılma ne demek bilmiyorumama bazen karnımda fena ağrı oluyor. dün de kan vermiştim sonuçlarım kıpkırmızı çıkmış düzgün bir şeyim yok resmen. tetenozdan hemen sonra kan verdim ondan mı öyle çıktı acaba moralim bozuldu.
Allah şifa versin canım sen stres yapmamaya çalış gönlünü ferah tutmaya çalış, inşallah her şey yoluna girerGunaydin canim hala hastanede yatiyorum lekeyle karisik akintim var bebek iyi dediler ama cok korkuyorum dogacak diye haftasi sınırda ve doktorlar ümidini kesmis enfeksiyon cok yuksek kesenin icinde var dediler ..10 güne dogar diyorlarcok zor durumdayim 8 yil sonra mucizeme kavusamazsam diye korkuyorum Rabbim herkesin evladini bagislasin
HGB diye bir şey var onu mu soruyorsunuz? değer aralığı 117-155 olmalı benimki 111 g/L çıkmışHbg değeriniz kaç çıkmış acaba
böyle karnın sert oluyor. taş gibi. tetanozla alakası yoktur ama bilemedim. bazıları önemsiz oluyorBen kasılma ne demek bilmiyorumama bazen karnımda fena ağrı oluyor. dün de kan vermiştim sonuçlarım kıpkırmızı çıkmış düzgün bir şeyim yok resmen. tetenozdan hemen sonra kan verdim ondan mı öyle çıktı acaba moralim bozuldu.
ay ben çözemedim gerçekten ve doktoruma iyice sinir olmaya başladım. bana ilk hamile kaldığımda kan tahlili yaptı ve vitamin olarak sadece imom verdi. 6 ay geçmiş aradan bir tane imom hapı bütün vitaminleri almaya yetecek mi yani.. allahtan sağlık ocağındaki hemşireler akıl verdi de yaptırdım tahlil. yoksa haberim olmayacaktı.böyle karnın sert oluyor. taş gibi. tetanozla alakası yoktur ama bilemedim. bazıları önemsiz oluyor
demir benimde düşük. kalsiyum b12 nasıl düşük çıktı ki vitamin kullanıyorsundur
idrarında enfeksiyon önemli
HgB imiş :)HGB diye bir şey var onu mu soruyorsunuz? değer aralığı 117-155 olmalı benimki 111 g/L çıkmış
açlık şekerim düşük
kolesterolüm var
idrarımda enfeksiyon ve kan çıkmış
demir düşük
kalsiyum düşük
b12 düşük
Benim doktorum sonuçlara da bakmadı yetersiz mi geliyor acaba vitaminler aslında hem özele hem devlete gitmek lazımay ben çözemedim gerçekten ve doktoruma iyice sinir olmaya başladım. bana ilk hamile kaldığımda kan tahlili yaptı ve vitamin olarak sadece imom verdi. 6 ay geçmiş aradan bir tane imom hapı bütün vitaminleri almaya yetecek mi yani.. allahtan sağlık ocağındaki hemşireler akıl verdi de yaptırdım tahlil. yoksa haberim olmayacaktı.
bir de özel hastaneye gidiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?