- 3 Mayıs 2023
- 1.372
- 748
- 53
- 32
Bence yarar canım yeğenime aldılar bir saat filan oyalanıyo güle güle kullanÇok iyi yapmışsın ellerine sağlık
Artık daha rahat olur kafan..
ben de ikinci el bir yatak gördüm aslında 2 yaşında olan çocuğum için aldık ama yatmadı kızımı yatırırım diye düşünüyorum
Bir de elektrikli sallanan beşik gibi şeyler var ya adını bilmiyorum ondan aldık işe yarar mı bilmiyorum kullanandınız mı hiç
Canım benim çatlaklar ilk gebelikte oldu.. 41. Haftaya kadar çatlamamıştım doğum yapacağım son iki gün artık birden patır patır karnım yarıldı kıpkırmızı çizgilerle.. erkenden sezeryana alsalar şu an karnım pürüzsüz olurduay ben de bir günde çatladım galiba. göbeğimin sol alt kısmı benimki deben de duştan sonra kantaron yağı sürüyorum işe yarar diye düşünmüştüm ama vücuda bağlı bence ne yaparsan yap olacaksa oluyor
Süper sevindim ilk defa aldım böyle bir şeyBence yarar canım yeğenime aldılar bir saat filan oyalanıyo güle güle kullan
Ben 25+4'deyim ilk hamileliğim hiç anlamıyorum neresiyle nereye vuruyorDikkat etmedim sanki iki haftadır oluyorkaç aylık oldun canım
anne çantası dediğin büyükse yeter aslındaVarda, anne çantaları yetmez mi
sürekli sürmek gerekiyormuş ya. bide asıl doğumdan sonra görünüyor o çatlaklaray ben de bir günde çatladım galiba. göbeğimin sol alt kısmı benimki deben de duştan sonra kantaron yağı sürüyorum işe yarar diye düşünmüştüm ama vücuda bağlı bence ne yaparsan yap olacaksa oluyor
bu elektriklilerden bende istiyorum ya. arkadaşımda görmüştüm kendi kendine dönüyor filanÇok iyi yapmışsın ellerine sağlık
ben de ikinci el bir yatak gördüm aslında 2 yaşında olan çocuğum için aldık ama yatmadı kızımı yatırırım diye düşünüyorum
Bir de elektrikli sallanan beşik gibi şeyler var ya adını bilmiyorum ondan aldık işe yarar mı bilmiyorum kullanandınız mı hiç
Evet 1 yaşındaki bebeğime denedim sığmıyor ben beşiği ikinci el aldığım için buna para verdim bir yerden kısıp bir yerden harcıyorumbu elektriklilerden bende istiyorum ya. arkadaşımda görmüştüm kendi kendine dönüyor filan
bende manuel vardı. başında beklemek gerekiyordu. şimdi yemek yaparken filan kendi oyalansın istiyorum
ama sıfır almam herhalde. maksimum 8 aya kadar yatıyorlar zaten
Benim de ablamdan kalma var bakalım denicem kısmet olursaSüper sevindim ilk defa aldım böyle bir şey
bende de öyle oluyor geneldeEvet 1 yaşındaki bebeğime denedim sığmıyor ben beşiği ikinci el aldığım için buna para verdim bir yerden kısıp bir yerden harcıyorum
İlk gebeliğimde ben de hiç hissetmiyordum vücut sanırım diğerlerinde daha çok hissediyor anlıyorBen 25+4'deyim ilk hamileliğim hiç anlamıyorum neresiyle nereye vuruyor
7 ye girmek üzereyiz. cuma günü hem 3.trimester a giricez hemde 7.ayımızaKızlar 26+3 artık 6.5 aylıkmı oluyoruz
SAT'ınıza göre hesaplayabilirsiniz. Ben ayın 7inden 7sine ayımı doldurmuş oluyorum mesela.Kızlar 26+3 artık 6.5 aylıkmı oluyoruz
ben hatırlıyorum nasıl unuturumkızlar belki hatırlarsınız benim eşim hamza isminden vazgeçemiyorbu yüzden bunun yanına ikinci bir isim koymaya karar verdik yiğit hamza nasıl sizce? ay bunu sorduğuma inanamıyorum... hamza isminin yanına yakışacak bir isim arıyoruz soyadımız özdemir, tavsiyelere açığız
Bence bir bak istersen internetten. Ya da doktorunla iletişim halinde isen Sor. Ben sanki kullanılmamalı diye okumuştum belki ben yanlış biliyorum ama yine de teyit et istersenBilmiyorum ki ben kullanıyorum kaşıntıya çok iyi geliyor. ev yapımı benim kullandığım aslında sakıncalı olabilir belki de
Hayırlı olsunÇok iyi yapmışsın ellerine sağlık
Yiğit Hamza çok güzel umarım koyarsınız bu ismikızlar belki hatırlarsınız benim eşim hamza isminden vazgeçemiyorbu yüzden bunun yanına ikinci bir isim koymaya karar verdik yiğit hamza nasıl sizce? ay bunu sorduğuma inanamıyorum... hamza isminin yanına yakışacak bir isim arıyoruz soyadımız özdemir, tavsiyelere açığız
yiğit hamza özdemir asla benim çocuğum değil bence kjsdfkds offff gerçekten üzüldüğünü görebiliyorum vazgeçemiyor adamben hatırlıyorum nasıl unuturum
hala hamza mı diyor yaaa
yiğit hamza özdemir , bence yakıştı
illa hamza lı kombinasyon olacaksa
doktoruma soracağım çokk teşekkür ediyorum <3Bence bir bak istersen internetten. Ya da doktorunla iletişim halinde isen Sor. Ben sanki kullanılmamalı diye okumuştum belki ben yanlış biliyorum ama yine de teyit et istersen
manevi bi değeri varsa , ondan mı istiyor acabayiğit hamza özdemir asla benim çocuğum değil bence kjsdfkds offff gerçekten üzüldüğünü görebiliyorum vazgeçemiyor adam
doktoruma soracağım çokk teşekkür ediyorum <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?