Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Bence yarar canım yeğenime aldılar bir saat filan oyalanıyo güle güle kullan

Canım benim çatlaklar ilk gebelikte oldu.. 41. Haftaya kadar çatlamamıştım doğum yapacağım son iki gün artık birden patır patır karnım yarıldı kıpkırmızı çizgilerle.. erkenden sezeryana alsalar şu an karnım pürüzsüz olurdu
Çatlak dolu göbeğim

Varda, anne çantaları yetmez mi
anne çantası dediğin büyükse yeter aslında
valiz rahat olsun diye herhalde
sürekli sürmek gerekiyormuş ya. bide asıl doğumdan sonra görünüyor o çatlaklar
şimdi zaten gergin görmüyoruz ki

bu elektriklilerden bende istiyorum ya. arkadaşımda görmüştüm kendi kendine dönüyor filan
bende manuel vardı. başında beklemek gerekiyordu. şimdi yemek yaparken filan kendi oyalansın istiyorum
ama sıfır almam herhalde. maksimum 8 aya kadar yatıyorlar zaten

Evet 1 yaşındaki bebeğime denedim sığmıyor ben beşiği ikinci el aldığım için buna para verdim bir yerden kısıp bir yerden harcıyorum

kızlar belki hatırlarsınız benim eşim hamza isminden vazgeçemiyor bu yüzden bunun yanına ikinci bir isim koymaya karar verdik yiğit hamza nasıl sizce? ay bunu sorduğuma inanamıyorum... hamza isminin yanına yakışacak bir isim arıyoruz soyadımız özdemir, tavsiyelere açığız

ben hatırlıyorum nasıl unuturum
hala hamza mı diyor yaaa
yiğit hamza özdemir , bence yakıştı
illa hamza lı kombinasyon olacaksa

Bilmiyorum ki ben kullanıyorum kaşıntıya çok iyi geliyor. ev yapımı benim kullandığım aslında sakıncalı olabilir belki de
Bence bir bak istersen internetten. Ya da doktorunla iletişim halinde isen Sor. Ben sanki kullanılmamalı diye okumuştum belki ben yanlış biliyorum ama yine de teyit et istersen

Hayırlı olsun

Yiğit Hamza çok güzel umarım koyarsınız bu ismi

ben hatırlıyorum nasıl unuturum
hala hamza mı diyor yaaa
yiğit hamza özdemir , bence yakıştı
illa hamza lı kombinasyon olacaksa
yiğit hamza özdemir asla benim çocuğum değil bence kjsdfkds offff gerçekten üzüldüğünü görebiliyorum vazgeçemiyor adam
Bence bir bak istersen internetten. Ya da doktorunla iletişim halinde isen Sor. Ben sanki kullanılmamalı diye okumuştum belki ben yanlış biliyorum ama yine de teyit et istersen
doktoruma soracağım çokk teşekkür ediyorum <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…