Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benimde 2 gündür deli gibi ölüyorum, duyan çok çatlayacak ondan diyor ama gebelik kolestazı olmasında çatlak olursa olsun
Gebelik kolestazı varsa yakın zamanda kan verdiysen değerlerinde çıkardı. Bence normal bu haftalarda böyle oluyor

Çatlak oluşumunu engellemek ve kaşıntıyı kesmek için önerebileceğiniz güzel bir Krem var mı?

Kızlarrr bende bugün kıyafetleri ütüledim.aylara böldüm , hurçladım. Üstümden yük kalktı. Çok gözümde büyütmüştüm. Kızımdan kalma kıyafetde varmış baya, 2 takım hastane çıkış aldım (5li) zıbın aldım e bebekten. Yeter
İşte kendime gecelik alıcam. Depend alırım bez alırım öyle ufak tefekler kaldı. Bide giyilebilir süt pompası alıcam. Öyle böyle ne kaldı şurada

Bizde hala eşimle erken mi değil mi diye konuşuyoruz eşime kalsa bebek doğduktan sonra yapacağız herşeyi. İnternetten biraz alış veriş yapmıştım, pazarı hiç sevmem internetçiğimdir bu günde eşime pazara gidip bir fiyatlara bakalım dedim gitmez olaydım bayılacaktım alış veriş için biraz daha bekleyelim diyorduk ama yok herhalde 2 haftaya adım atamam pazarda yoksa yığılıp kalırım. Ablamda geldi 10 tane falan çorap aldık 1 Tulum 1 3lü takım ve havlusunu aldık ama yıkama ütülemeye daha girismedik bence daha eksik çok, birde valiz bavul falan alıyorlar hastaneye acaba o kadarını gerek var mı?

Ben badger kullanıyorum. Ama lierac da çok öneriyorlar. Badger bitince onu düşünüyorum
Evet az önce lierac'a bakıyordum acaba sadece reklam mıdır yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilemedim çünkü fenomenlerin reklamını yaptığı hiç bir şeye güvenmiyorum

Yok mu valizin balayından filan kalma. Ben onu kullanmıştım yine kullanıcam. Sadece valiz düzenleyiciler var hurçlad. Onlardan al bak çok güzel 6 lı set. Eşime kalsa erken zaten ama ağırlaşıyoruz. İki ütü yaptım yoruldum. Tekmeliyor bi yandan. Çok şapka eldivenli takımlardan alma. Bide eşine bakma al al
3. Trimester a giricez artık

Afferin benimde hazırSadece bir kaç alıcaklarım var o kadar çok az kaldı

Evet az önce lierac'a bakıyordum acaba sadece reklam mıdır yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilemedim çünkü fenomenlerin reklamını yaptığı hiç bir şeye güvenmiyorum
Tanıdığım tüm gebeler kullanmış ben de aldım bir kutu bitmek üzere her gün kullanıyorum içindeki bir maddeden ötürü çatlama karşıtı ama yağlar öyle değil bildiğim kadarıyla onlar genel nemlemdirme sağlıyor

Sipariş veriyim o zaman, birde önemli olan gebelikte çatlamamak değil, önemli olan doğum sonrası zaten. Asıl doğum sonrası belli oluyor çatlaklar, şu haftama geldim çatlamadım falan diyorlar boşuna asıl kritik nokta doğum sonrası

Varda, anne çantaları yetmez mi

ay ben de bir günde çatladım galiba. göbeğimin sol alt kısmı benimki de ben de duştan sonra kantaron yağı sürüyorum işe yarar diye düşünmüştüm ama vücuda bağlı bence ne yaparsan yap olacaksa oluyor

Benimde 2 gündür deli gibi ölüyorum, duyan çok çatlayacak ondan diyor ama gebelik kolestazı olmasında çatlak olursa olsun
Senin ilk gebelikti sanırım bolca yağlan korun
Ben de zaten çatlak dolu bu kaşıntı beni çok rahatsız ediyor ılık suya girmek iyi geliyor öyle yapıyorum artık

Çok iyi yapmışsın ellerine sağlık
Artık daha rahat olur kafan..
ben de ikinci el bir yatak gördüm aslında 2 yaşında olan çocuğum için aldık ama yatmadı kızımı yatırırım diye düşünüyorum
Bir de elektrikli sallanan beşik gibi şeyler var ya adını bilmiyorum ondan aldık işe yarar mı bilmiyorum kullanandınız mı hiç

Eklentiler

• IMG_0249.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…