Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Benide temizlik bekliyor az kaldı doktorum Ağustos dedi bana
Sağlıkla benim ilk gebelik ya aslında sormak istiyorum benim 8 Eylül tahmini doğum ama bebekler erken mi geliyor. Bir sorun oluyor mu 40.hafta dolmayınca. Doktor daha erken olduğundan henüz bir şey demedi 32. Haftadan sonra konuşur büyük ihtimalle.

Bende kontrolde erken ama normal doğum denemek istiyorum dedim plasenta bebekten önce olduğu ve ek başka sıkıntılarım olduğu için olmaz dedi 38e girince alıcam bebeği diyor çok merak ediyordum normali

Bende kontrolde erken ama normal doğum denemek istiyorum dedim plasenta bebekten önce olduğu ve ek başka sıkıntılarım olduğu için olmaz dedi 38e girince alıcam bebeği diyor çok merak ediyordum normali
Şu an benim plesantada önde ama düzelir daha diyor doktorum seninki niye öyle yaptı acaba ama bir bildiği vardır elbet
Sağlıkla gelsin
Ben 41 haftalıkkken doğurdum hep daha erken gelmiyor benimkiler
Sancımda gelmedi başka yöntemlerle sancımı ebe başlattı son doğumda
Bu nasıl olacak heyecanlıyım

Aminİlk haftalarda bana 7 Eylül yazıyordu ultrasonda ilk gebeliğimdede Mart demişti şubat oldu 37+5 alalım dedi şimdide Ağustos diyor sezeryan daha erken alıyorlar bir sorun olmadı çok şükür

Aminİlk haftalarda bana 7 Eylül yazıyordu ultrasonda ilk gebeliğimdede Mart demişti şubat oldu 37+5 alalım dedi şimdide Ağustos diyor sezeryan daha erken alıyorlar bir sorun olmadı çok şükür
Ay o zaman senin baya az zamanın kaldı

Çok güzel olacak yaa çokk
Tadını çıkar doya doya belki bir daha çocuk yapmayız
Yunusun tepkisini merak ediyoruz kardeşini görünce Evet ben kesinlikle yapmam hatta nerdeyse göbüşlü resmim yok diyorum çektirmem lazım acil

ben kendim çekiyorum ama profesyonel çektirenleri de beğeniyorum ancak yapmacık geliyor ben doğal seviyorum
Bende kendim çekiyorumen son 1 yaş çekimine az para vermedim hiç veremem şimdiYani hiç resim çektirmiyorum son zamanlar gelen ay bir tişört alırım kendim evde bir şeyler çekerim

Herkese iyi geceler, iki gündür göbeğimde acayip bir kaşıntı var ve deli gibi kaşınıyor acaba neden olabilir?

Ben kızıma yapmadım. Kiracıydık ve hep benim yanımda, odamda yatacaktı.gerek yok dedim sonra çok şükür kendi evimiz nasip oldu, geçince istediğimiz gibi yaptık. Zaten 1- 2 yaşına kadar hep yanında olacak. Bana gereksiz gelmişti açıkcası
Yaaa benim göbeğim çatlamışşşş sizde var mı çatlayan
Kızzz benimde göbek deliğimin üstü birden çatladı. Halbuki kremliyorum. 1 günde oldu hiç abartmıyorum
Kizlar bebeklerin kiyafeti kacinci haftada yikanip ütülenmeli sizce
Nerede yaşıyorsun bilmiyroum ama ben izmir deyim. Temmuz Ağustos sıcaklarına kalmadan yıkadım ütüledim. İlk kızıma hamileyken hep salladım, 36. Haftada erken doğum yaptım. Bence hazırla dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…