Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Niqu heyecanla yarın senden haber bekleyeceğiz sağlıkla kolaylıkla yavruna kavuşursun inşallah
Umarım her şey yolunda gider

Niqu Çok sevindim ve heyecanlandım ya Rabbim kolaylık versin inşallah yarın sağlıkla kavuşursunuz miniğinle⚘️

Kızlar ya ben normalde lazerliyim ama bikini bölgesinde var gene de az biraz jilet kullanıyorum şu aşamada ama doğuma gittim diyelim ve dikiş atıldı sonrasında kontrole gittiğimde kıllar çıkmış olacak ya onları napacam aklıma takıldı Niqu canım hayırlı doğumların olsun bebişine sağlıkla kavuş inşallah

Niqu niqu yaaaa ne çabuk geçti zaman. Bende olsam uyuyamazdım. Bi varmış bi yokmuş gibi. Allah yardımcın olsun

Benim hatırladığım kadarıyla kendi kendine eriyen dikiş atmışlardı ve kontrol 6 hafta sonra olduğu için çoktan iyileşmiş olmuştum şimdi durumlar nasıl tabii bilmiyorum yeni doğam yapanlar daha iyi bilir :/

Sağol canım Amin

Dikiş olunca tabi ağda, epilatör filan olmaz. Mecbur o dönem jiletten devam. Zaten bi kere 5. Günde bi kere 40 ın çıkınca gidiliyor galiba kontrole. Benim sezeryande öyle olmuştu

Niqu sağlıkla bebeğini kucağına al yarın inşallah doğum sırası gelen herkesle birlikte heyecan yaşıyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…