Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bende ikinci el aldım sallanan Ana kucağını o kadar temiz ki bir tane bile cizigi yok temiz kullanılmış bulup al gereksiz pahalilar 1.500 gibi bir rakama aldım ben kimsede ikinci el demez öyle söyleyim ablam kızıyor ikinci el aldım diye de ne bilim tutumluyum bu konularda sanırım kısa süre kullanilacak bir şeye 5bin lira vermek saçma geliyor bana

bence çok iyi yapmışsın, güle güle kullanın. bende bazı şeyleri alıyorum/ satıyorum. çünkü bebek, çocuk eşyaları eskimiyor. bakıyorum temizse alıyorum. anakucacağına da bakıcam inşallah denk gelir. :)

Senin ilk gebelikti sanırım bolca yağlan korun
Ben de zaten çatlak dolu bu kaşıntı beni çok rahatsız ediyor ılık suya girmek iyi geliyor öyle yapıyorum artık
Aslında 3. Gebelik ama diğerleri 20. Haftada genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırmak zorunda kaldık şimdiki sağlıklı çok şükür 25i doldurduk işte sağlık ocağından geldim 2. Doz aşım yapıldı doktorun yanına girdim Fito yazdı günde 2 kere

Ben istanbulda yaşiyorum canim burdada çok nem oluyor sizin doğum eylül sonunami denk geliyor benim nasipse 6ekim tabiki riskli durumumda var amniyon sivisi fazla oldugu icin Allah korusun erken doğum olsa hiç hazirlik yapmadim 28-29.hafta yikayip utuleyip dolaba assam kokmaz değilmi.

Ayy canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba kontrole gittiniz mi bugün

Bilmiyorum ki ama hiç bişey olmasa sütün fazlası sağılacakmış boşa gitmesin diye saklama poşetleri var

Çalışan anne deyilseniz ve sütünüzü arttırma ihtiyacı duymazsanız gerek yok ben hiç ihtiyaç duymadım ilk cocugumda bebek doğduktan sonra ihtiyaç olursa alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…