- 5 Şubat 2025
- 372
- 447
- 18
- 26
çocukken hz hamzanın hayatını okumuş ve çok etkilenmiş. o zamandan beri istiyorum diyor. buna koymazsak ikinciye koyar mıyız diyor bir de skjfdksfjdskfjdfsjfmanevi bi değeri varsa , ondan mı istiyor acaba
alla alla ya tabi gülüyoruz filan ama etkilenmiş olabilir. o kadar istiyorsa insan dayanamaz tabiçocukken hz hamzanın hayatını okumuş ve çok etkilenmiş. o zamandan beri istiyorum diyor. buna koymazsak ikinciye koyar mıyız diyor bir de skjfdksfjdskfjdfsjf
öyle sanırım ama çok merak ediyorum gelen hareketin ne olduğu neden yaptığınıİlk gebeliğimde ben de hiç hissetmiyordum vücut sanırım diğerlerinde daha çok hissediyor anlıyor
Bende ikinci el aldım sallanan Ana kucağını o kadar temiz ki bir tane bile cizigi yok temiz kullanılmış bulup al gereksiz pahalilar 1.500 gibi bir rakama aldım ben kimsede ikinci el demez öyle söyleyim ablam kızıyor ikinci el aldım diye debu elektriklilerden bende istiyorum ya. arkadaşımda görmüştüm kendi kendine dönüyor filan
bende manuel vardı. başında beklemek gerekiyordu. şimdi yemek yaparken filan kendi oyalansın istiyorum
ama sıfır almam herhalde. maksimum 8 aya kadar yatıyorlar zaten
Kerem Hamza olabilir chat gbtye sordum o dediçocukken hz hamzanın hayatını okumuş ve çok etkilenmiş. o zamandan beri istiyorum diyor. buna koymazsak ikinciye koyar mıyız diyor bir de skjfdksfjdskfjdfsjf
bence çok iyi yapmışsın, güle güle kullanın. bende bazı şeyleri alıyorum/ satıyorum. çünkü bebek, çocuk eşyaları eskimiyor. bakıyorum temizse alıyorum. anakucacağına da bakıcam inşallah denk gelir. :)Bende ikinci el aldım sallanan Ana kucağını o kadar temiz ki bir tane bile cizigi yok temiz kullanılmış bulup al gereksiz pahalilar 1.500 gibi bir rakama aldım ben kimsede ikinci el demez öyle söyleyim ablam kızıyor ikinci el aldım diye dene bilim tutumluyum bu konularda sanırım kısa süre kullanilacak bir şeye 5bin lira vermek saçma geliyor bana
Aslında 3. Gebelik ama diğerleri 20. Haftada genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırmak zorunda kaldıkSenin ilk gebelikti sanırım bolca yağlan korun
Ben de zaten çatlak dolu bu kaşıntı beni çok rahatsız ediyor ılık suya girmek iyi geliyor öyle yapıyorum artık
Ben istanbulda yaşiyorum canim burdada çok nem oluyor sizin doğum eylül sonunami denk geliyor benim nasipse 6ekim tabiki riskli durumumda var amniyon sivisi fazla oldugu icin Allah korusun erken doğum olsa hiç hazirlik yapmadim 28-29.hafta yikayip utuleyip dolaba assam kokmaz değilmi.Ben kızıma yapmadım. Kiracıydık ve hep benim yanımda, odamda yatacaktı.gerek yok dedim sonra çok şükür kendi evimiz nasip oldu, geçince istediğimiz gibi yaptık. Zaten 1- 2 yaşına kadar hep yanında olacak. Bana gereksiz gelmişti açıkcası
Kızzz benimde göbek deliğimin üstü birden çatladı. Halbuki kremliyorum. 1 günde oldu hiç abartmıyorum
Nerede yaşıyorsun bilmiyroum ama ben izmir deyim. Temmuz Ağustos sıcaklarına kalmadan yıkadım ütüledim. İlk kızıma hamileyken hep salladım, 36. Haftada erken doğum yaptım. Bence hazırla dursun
Ayy canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAslında 3. Gebelik ama diğerleri 20. Haftada genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırmak zorunda kaldıkşimdiki sağlıklı çok şükür 25i doldurduk işte sağlık ocağından geldim 2. Doz aşım yapıldı doktorun yanına girdim Fito yazdı günde 2 kere
Amin çok teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alırız ve sağlıkla doğururuz inşallahAyy canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bende erken olur mu kokarmi acaba diye cesaret edemedim bebekler icin detarjan aldim yikamadim henuzBen şuan için aldıklarımı yıkayıp ütüledim aradan çiksin diye walla daha evde yapılacak çok iş var yetişemeyebilirim
Ben bundan almayı düşünüyorum çok fazla öneren var LANSINOH Giyilebilir Çiftli Göğüs Pompası - Fiyatı, YorumlarıGiyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum araştıran ya da alıp kullanan memnun kalan var mı?
Merhaba kontrole gittiniz mi bugünBen bayrama gidip geldim 2 kilo vermişim normal yemek yedim hatta et ağırlıklıydı da daha çok ben de tedirgin oldum acaba bebek kilosunda sıkıntı olur mu diye pazartesi kontrolüm var inş her şey yolundadır.
şu anda 2 kilo artışım var.
Acaba bu kadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum kesin kullanılıyor mu? Evde bir tane hastane tipi var ama hiç kullanışlı gelmiyor bana bir sürü parçası var nasıl çalıştırıldığını bile anlamadım görümcem vermişti.Ben bundan almayı düşünüyorum çok fazla öneren var LANSINOH Giyilebilir Çiftli Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
10 gun once ultrasound a gormustumEllerini ayaklarını falan nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz
Bilmiyorum ki ama hiç bişey olmasa sütün fazlası sağılacakmış boşa gitmesin diye saklama poşetleri varAcaba bu kadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum kesin kullanılıyor mu? Evde bir tane hastane tipi var ama hiç kullanışlı gelmiyor bana bir sürü parçası var nasıl çalıştırıldığını bile anlamadım görümcem vermişti.
Ben üzerlerini temiz kullanmadiğim bir havluyla sardım canım tozlanmasin diyeBende erken olur mu kokarmi acaba diye cesaret edemedim bebekler icin detarjan aldim yikamadim henuz
Çalışan anne deyilseniz ve sütünüzü arttırma ihtiyacı duymazsanız gerek yok ben hiç ihtiyaç duymadım ilk cocugumda bebek doğduktan sonra ihtiyaç olursa alırsınızAcaba bu kadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum kesin kullanılıyor mu? Evde bir tane hastane tipi var ama hiç kullanışlı gelmiyor bana bir sürü parçası var nasıl çalıştırıldığını bile anlamadım görümcem vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?