Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar 26.haftada bebeğiniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz bizimki sanırım geriden geliyor düzgün beslenmiyor muyum acaba çok üzülüyorum

Bizim de 881 grammış canım 26+3 ün bende karın çevresi bir hafta geride dedi de
Düşük deyil canım kilosu haftası ile uyumlu maşallah hiç kendini üzme benim ilk gebeligimde de 1hafta önde gidiyordu karın çevresi şimdi kilo alınca hemen göbek kısmından alıyor diyorum senin göbekli olacağın karnmda belliydi diye sağlıklı olsunlar kilo hiç önemli deyil hem 2700 doğmuştu oğlum çok üzülüyordum şimdi kilo versin diye diyet yaptırıyorum takılma kiloya falan

Kızlar 26.haftada bebeğiniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz bizimki sanırım geriden geliyor düzgün beslenmiyor muyum acaba çok üzülüyorum
Canım bende dün gittim regl tarihine göre 26+2 ama ultrason ölçümlerine göre 27+2 çıktık.Kilomuz 964 gram geldi.Boyuda 35 cm. Dr haftasıyla uyumlu dedi.

Slm kızlar bugun ultrason randevum vardı gıttım.şükür bır sorun yok ama daha baş aşşagı donmemıs dedı doktor.daha erken degıl mı bas assagı donmesı için.benım oglan 34 cü haftada dönmüştü.

Normal bence yani benimki 39da dönmüştü 41 de doğmuştu

Merhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyordu ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.

5-8 kere benim de oluyor günde ancak her saat değil bence doktorunla iletişim kur bir kontrol etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…